• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Gunaydinnn ortmenimmmmm ilac almak yok aksam naptnz kocisi kandirdin mi yine :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün tatlım aslında kandırmak istemedim hani bir gün geçsin diye;)artik bu aksama canim.sen nasılsın bugün?

Günaydın hanımlarr ay heyecandan çatlıcam 10 dk kaldı sonucun çıkmasına

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen cnm maalesef çok üZgnmm, 20 mayıs bat hç belirti yol

aaaa az kalmış hadi bakalım bu sefer inşallah iyi haber verirsin...belirti yok diye üzülme bende de yoktu sadece adet geçti 3 gün sonra kasıklarım iyice battı orada anladım...üzülme yani belirti kişiden kişiye değişir

aaaa az kalmış hadi bakalım bu sefer inşallah iyi haber verirsin...belirti yok diye üzülme bende de yoktu sadece adet geçti 3 gün sonra kasıklarım iyice battı orada anladım...üzülme yani belirti kişiden kişiye değişir

En azından hatırlarsn geçen ay lekelenmelerim oldu, bnde geçen ay kimyasal yaşadığımı düşnyrmm

Bugün tatlım aslında kandırmak istemedim hani bir gün geçsin diye;)artik bu aksama canim.sen nasılsın bugün?

Himm sen bilirsin canimm iyiyim cok sukur sankilim bulantilarim azilio gibi ama hasta oluorm galiba bogazm acio burnm tikali offsssss

En azından hatırlarsn geçen ay lekelenmelerim oldu, bnde geçen ay kimyasal yaşadığımı düşnyrmm

eğer kimyasal gebelik ise zaten hiç üzülme ki bende şuan ara ara üzülsemde en azından hamile kalabiliyormuşum diyorum ve kimyasal gebelikte sağlıksız bebek tutunama düşermiş ve bu sırada rahmin temizleniyor ve hamile kalma olasılığın artıyor...halk arasında bir bacağı içeride kalır derler bebeğin...ama lekelenme uzun sürüyor benim 22 sinden beri vardı daha dün bitti...

Back
X