• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ben aslen makedon gocmeniyim kuzum istanbulda yasiyorum ama zamannda babanemler aydina goc etmisler orda yasiyorlar onlari ziyarete giderdik bu senede gitcektm ama gidemicem artikin seneye insallahh sen nerde yasiodn kiz biliodm sanki ama unuttm mu ne

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende izmirliyim canım ama 1.5 senedir eskişehirde kalıyorum....aydında güzel yerdir havası ferah severim o tarafları da seneye artık bebişinle geldiğinde meryemana,şirince,selçuk,efes yaparsınız analı kızlı :) :)

İnşallah şaşırırım ksn :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o zaman havalara uçarsın ben mutluluktan ağlamıştım ya sevintten beklemiyordum hatta yazıyordum da buraya benden bu ay umut yok adet günüde negatif çıkmıştı 3.gün görünce çift çizgiyi afalladım :) seninde öle olsa keşke birden hissetsen

bende izmirliyim canım ama 1.5 senedir eskişehirde kalıyorum....aydında güzel yerdir havası ferah severim o tarafları da seneye artık bebişinle geldiğinde meryemana,şirince,selçuk,efes yaparsınız analı kızlı :) :)

Aaaaa anali kizli dedin kizzzz :D:D:D meryem anaya falan hepsine gittm harika yerler tekrar gitmek isterim vallaaa

Aaaaa anali kizli dedin kizzzz :D:D:D meryem anaya falan hepsine gittm harika yerler tekrar gitmek isterim vallaaa

allah mı söyletti ya analı kızlı birden çıktı ağzımdan anaaaaammmm :D :D hayırlısı olsun bakalım :D bende yeni farkettim analı kızlı yazdığımı :D aynen çok güzel yerler ben bayılıyorum oralara havası suyu beni dinlendiriyor...kızını alırsın arabasına ohhh mis gibi birde kahvaltı yaparsın böyle köy kahvaltısı yeme de yanında yat :D :D

o zaman havalara uçarsın ben mutluluktan ağlamıştım ya sevintten beklemiyordum hatta yazıyordum da buraya benden bu ay umut yok adet günüde negatif çıkmıştı 3.gün görünce çift çizgiyi afalladım :) seninde öle olsa keşke birden hissetsen

İnşallah bebğm ya hayırlısı olsnda

Yaa cnm belki erkendir daha olamazmı doktor ne dedi ?

Şimdi gidiyoruz canım doktora ama sanmam. Geç döllenmiş demişti ama tam zamanında ilişki olmuştu. Geç döllenme değil bence deper bu sebepten düşüyordu

Şimdi gidiyoruz canım doktora ama sanmam. Geç döllenmiş demişti ama tam zamanında ilişki olmuştu. Geç döllenme değil bence deper bu sebepten düşüyordu

Cnm hbrini bklyrzzz :( hmn yaz inş hyrlı hbrlerle dönersn

allah mı söyletti ya analı kızlı birden çıktı ağzımdan anaaaaammmm :D :D hayırlısı olsun bakalım :D bende yeni farkettim analı kızlı yazdığımı :D aynen çok güzel yerler ben bayılıyorum oralara havası suyu beni dinlendiriyor...kızını alırsın arabasına ohhh mis gibi birde kahvaltı yaparsın böyle köy kahvaltısı yeme de yanında yat :D :D

Allah soletti sanirim vallah kuzum yauu hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez belkimde ikizdir bir kiz bir erkek ayyy ne harika olur kiii gerci eli ayagi duzgn saglikli olsun insallahhh bende cok dinleniorm huzur doluorum orda istanbuldan uzak heryer bana huzur verir sanirim :D zaten canim hic koy kahvaltisi cekmedi suan ofssss :D:D

İyiyim bbğm napıyım bekleyişteyz işteyiz :) bu arada batları yazamıyorum düzenleme hakkı mesajdan 30 dk sonraya kdr varmş üzgnm kızlar :)

hmm anladım cnm olsun hyrlısı ya sen kac bat
bnm agrım var bıde akıntım nıe olabılırkı

Back
X