• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Tebrikler kuzum Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin tatlim :) bat a kac gun vardi canim? Ve belirtilerin neler canim?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

bat dündü canım, en önemli belirti sağ kasığımda bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor, ilk kez yaşadım bunu diğer her şey adet belirtisiyle aynı...

Merhaba kizlaar bugun moralim bozuk olunca girmedm nete bugun bata uc gun kala yani adet oldum sok durumdaym .demekki bu ay kismet deglmis bana.testlerede kesinlikle guvenilmemelymis onu anladm. onumzdeki aylara kaldik artik. insallah sizlerden guzel haberler gelir .haziran sayfasinda hamis olmayan arkadaslarla devam ederz kendinize iyi bakin opuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama senin silik cizgi vardi kuzum ya yinede cok uzulme liutfen bir dahaki ay daha gusel calisirsin olur bitanem sen uzulme canim moralini bozma nolur Allahim sana sabir versin

bat dündü canım, en önemli belirti sağ kasığımda bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor, ilk kez yaşadım bunu diğer her şey adet belirtisiyle aynı...

Sevindim bitanem ya ne gusel bendede sag tarafta sanci var ama ara ara surekli degil gerci daha yumurtlama donemimdeyim bakalim bende 27 mayisi bekliycem

Tebrikler arkadasim:) RABBim saglikli kucagina almayi nasip etain.Benimde 20gun gecmis bekliyorum yarin test yapacagim.kasiklarimda batmalar var insALLAH bende hamileyimdir:) :)

Sevindim bitanem ya ne gusel bendede sag tarafta sanci var ama ara ara surekli degil gerci daha yumurtlama donemimdeyim bakalim bende 27 mayisi bekliycem

Kızlarrr zaten deliyimm iyice deliricem yaww :27: ben balon gibi şiştim yahuuu oğluşuma hamileykende böle şişiyordum acaba yumurtluyormuyum diye testte yaptım yokk hiç bişey görünmüyor acaba diyorum çooookkk yeni bişey mii ayyyy çok heyecan verici yaaa :52:

Merhaba kizlaar bugun moralim bozuk olunca girmedm nete bugun bata uc gun kala yani adet oldum sok durumdaym .demekki bu ay kismet deglmis bana.testlerede kesinlikle guvenilmemelymis onu anladm. onumzdeki aylara kaldik artik. insallah sizlerden guzel haberler gelir .haziran sayfasinda hamis olmayan arkadaslarla devam ederz kendinize iyi bakin opuyorum

hayret bişey yaa bide sen farklı testtede bakmıştın çok ilginç neyse hayırlısı olsun kuzum haziranda inş sıkma canını :54:

kızlar ya kaldı 3 gunnn :):) aqlamaktann ıcımmm sıstııı allahımmm somadakılere sehıdlerımızın aılelerne dayanma gucu versn bnm yakınm yokk belkı ama aglamaktan kucuk cocukları bebslerı dusunmekten tutamadm kendmıııı :(:(:(:(

kızlar ya kaldı 3 gunnn :):) aqlamaktann ıcımmm sıstııı allahımmm somadakılere sehıdlerımızın aılelerne dayanma gucu versn bnm yakınm yokk belkı ama aglamaktan kucuk cocukları bebslerı dusunmekten tutamadm kendmıııı :(:(:(:(

amin canım allahım mekanlarını cennet etsin inş ailelerinede sabırlar versin amin

Merhaba ben yeni katıldım benim adetim 23 Mayıs ama beş gündür mide bulantısı alt karında şişlik baş ağrısı var şuanda kasıklarım ağrıyor ama batma gibi değil sürekli sızlıyor gibi üç gün önce test yaptım çıkmadı sizce hamilelik belirtileri mi bunlar acil yardım

Bende hem ağladım hem söylendim :( o insanların çaresizliklerine üzüldüm birinin eşi bekliyor 48 saattir orda sağ çıksın bu şehri terk edicem diyor. Burda kalırsak parasızlıktan yine o işi yapar diyor :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X