- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.661
Kaç gün vardı bata. Bide benim 5fk da değil 10. Dk da falan çıktı atma hemen testi canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bekleyrm atmadm zatennn bata da var beklıycemm bakalmmmm
Hayırlı olsun canım kaç gün kala ögrendin
Gunaydin kizlarrrrr
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Sende iyiki varsin bitanemmmm Allah razi olsun sendende insallah Rabbim sanada tez zamanda hayirli evlatlar nasip eder insallahhh biz isticez Yuceler Yucesi Rabbim verecek eli ayagi duzgun saglikli evlatlarimz olsn insallah Aminn gelince hemen yaz bana naptin.merak.ediorjm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağolasın canım 5 gün kala öğrendim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın şeker
Canlarmm günaydnn bata 3 kaldı..bu sabah gebelik testi yaptm sonuç negatifdurum değişir inşaallahh
💕✨
canım bişey olmaz ya daha o yumurtada vitaminNapiyon sekerimm ay benim basim dunden beri feci agiriyo kulagima kadar vurdu halen suruyo ilac icmek istemiyorum ya napsam yumurtlama doneminde ilac almak iyi olmaz die dusundum
hiç belli olmaz tatlım .adet gününde tekrarla
canım bişey olmaz ya daha o yumurtada vitaminparol hamileyken bbile içiliyo ondan alsana eczaneden baş agrısı çok kötü ya bende de tutar arada
Tekrarlıycm canm tabii kırmızları görmezsemm( aslında beta hcg em bata 5 kala 0.100 çıkmıştı inş yükselir
💕✨
ay ne güzel ya Rabbim banada tekrar nasip etsin inş. belirtin varmıydı akıntı falan .bende hiç yok
rüyamda adet oluyodum 7 gün önceiyice bagladım psikoya rüyama bile giriyo
inş. canım hayırlısını versin Allahm
Esim almaya gitmiyo evde panalgin varmis onu iciyimmis ve eczane yakin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?