Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Dün başardım canım eşimi kandırmayı yarin da devam etmek lazimbenim yumurtamsı dediğin gibi catladi sanırım ama ilk kez agrim olmadı onun da hsg sen kaynaklandığını düşünüyorum. Bu ay klomen falan da kullanmadimm.ilişki az kolamen yok bakalım bu ay ne olacak.sizinle konustukca çok rahatliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Napiyon sekerimm ay benim basim dunden beri feci agiriyo kulagima kadar vurdu halen suruyo ilac icmek istemiyorum ya napsam yumurtlama doneminde ilac almak iyi olmaz die dusundum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
canım bişey olmaz ya daha o yumurtada vitamin parol hamileyken bbile içiliyo ondan alsana eczaneden baş agrısı çok kötü ya bende de tutar arada

ay ne güzel ya Rabbim banada tekrar nasip etsin inş. belirtin varmıydı akıntı falan .bende hiç yok

Canım tek belirtim bel ve kasık ağrımdı. Baştan regl ağrısı gibi geldi. Sonra değişik geldi kasık ağrısı. Dünde sık sık idrara çıktım.

Allah gönlüne göre versin canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar Ben Şubatta Kimyasal Gebelik Geçirdim 3 Aydır Korunuyoduk Hesaplarıma Göre Yarın Adet Olmam Lazım Ama Bi Yandan Çok Heycanlıyım Bi Yandan da Dur Kızım Ümitlenme Adet Olucaksın Diyorum. Allah Hepimizin Yardımcısı Olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…