• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

:37:
canim illa sabah idrari olucak diye bisey yok ben erken gebelik testini aksam yapmistim testi reglime 3 gun kala ve cok belli cift cizgi cikmisti insallah hamilesindir seni bizim topige transfer ederiz bende bekliyorum guzel haberlerini :39:

ınsallahhh cnm yaaaa ınsallahhh oledr esıme soledım zaten erken olan testlerden al dye unutmazsa bulabılırse alacak ınsallahh :)

kizlar sizi takipteyim heran suan ocak 2015 anneleri topiginde 45 kisiden fazlayiz ve insallah ay sonuna kadar sizden gelen guzel haberlerle 100 u bulcaz sabirsizlikla bekliyorum aramiza katilmanizi rabbim herkese yasatsin bu guzel duyguyu en kisa zamanda :emir_bebek::nazar::16:

yaaaa elıffffffcımmmmmm :(:( aglatıınnn benııı bn cok duygusalll bırıyımmm daha onceee boyle konusan yakınım dahııı olmamstııı allahım senden razı olsnnn cokkk saol destek verdgnnn ıcınnn ınsallahhh uzulmem cokkk :(:(

Uzulme bitanem benim babamin bana nasihatidir hep bu sozu kullanir " üzüldügünde olurki mutsuz hissettiginde kendinden hep kötü durumdakileri düsün ve bulundugun duruma sukur et dua et icini rahatlar der " bende sana soyluyorum kuzum emin ol hic umudu olmayan yumurtaligi olmayan dogustan oyle cok kisi varki bak dedigim gibi sen ne gusel bu heycani yasiyosun birak gitsin bide birbirimize destek yardimci olmak icin buradayiz kuzum bugun ben sana yarin sen bana kapis opuldunn

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

kizlar sizi takipteyim heran suan ocak 2015 anneleri topiginde 45 kisiden fazlayiz ve insallah ay sonuna kadar sizden gelen guzel haberlerle 100 u bulcaz sabirsizlikla bekliyorum aramiza katilmanizi rabbim herkese yasatsin bu guzel duyguyu en kisa zamanda :emir_bebek::nazar::16:

Cnm insallah ama bz daha gercklrle bile yuzlesemyrz.o kadr korkyrmki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bndede test var yapsak mi acaba kalbim durcak varya

Ayy yapın deyip etkilemek istemiyorum ama ben sabırsızlıktan ölecektim günde 2 tane yaptığım zamanlar oldu erken olmasına rağmen. İçinden nasıl geçiyor canım kalbinin sesini dinle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bende normal testte çıkmadı erken testte çıktı sende erken olanından al istersen. Of bana da zaman geçmiyor ya son 1 saat

O erkn test ddgn ne cnm.ne kadr needn aldn

Uzulme bitanem benim babamin bana nasihatidir hep bu sozu kullanir " üzüldügünde olurki mutsuz hissettiginde kendinden hep kötü durumdakileri düsün ve bulundugun duruma sukur et dua et icini rahatlar der " bende sana soyluyorum kuzum emin ol hic umudu olmayan yumurtaligi olmayan dogustan oyle cok kisi varki bak dedigim gibi sen ne gusel bu heycani yasiyosun birak gitsin bide birbirimize destek yardimci olmak icin buradayiz kuzum bugun ben sana yarin sen bana kapis opuldunn

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

coooookkkk saol tesekkurrr edrmmm destekkk oldugun ıcınnnn vallaaaa olmazsa bır dahakı ay daha cok calısırımmm olur ınsallahhh

kızlar, aranıza ben de geldim.
2 aydır bebek deniyoruz,
daha evvel de arada tek tük korunmasız ilişki olmuştu hani belki bize bi sürpriz olur falan diye,
velhasıl hiçbiri olumlu sonuçlanmadı.
bugün yapmam gereken bi sürü iş vardı, sabahın 8 inden beri koşturmacadayım yani anlayacağınız.
eve gelince de çamaşır ser, makineye çamaşır at , hiç durmadım.

tam bunları yaparken sağ kasığımda batma-seğirme gibi bişey oldu,
ne olduğunu anlayamadım , o da fazla uzun sürmedi zaten
aradan 10dk geçmeden kasığımın biraz üstünde aynı seğirme fakat bu sefer daha şiddetli,
korunmadığımız aklıma gelince hemen işi gücü bırakıp yattım,
yatınca biraz daha sürdü, geçti.

bat ayın 18inde , 4 gün sonra,
heyecanlandım birden, geçen ay da heves aedip aldım erken gebelik testi
sonuç üzücü oldu,
var mı benim gibi birşeyler yaşayan??

Aynn canim catlamasi en onemlisi catlio spremcik iceri giriverio catlamayan yumurtaya giremio zaten senn jolemsi geldi catladi bende catladi uc gun iliski yasadm ama benm o catladigi gun tuttu bence ole hissettm ben canim sen bizi kacirmadn bu iki gunu iyi degerlendir kandirmaya bakma bosver dusunmeylm bebisi seni ozledim istiorm de bisiler de iste guveniorm sana kocalar dayanamaz merak etme sen

Nasıl hissettin peki canım yani vücudunda bir belirti mi oldu.benim de bu ay içimde güzel hisler var sanırım hsg çektirdin o yüzden umutlandim bakalım ne olcak

Cnm insallah ama bz daha gercklrle bile yuzlesemyrz.o kadr korkyrmki

canim daha 4 gun var regl tarihine ve elinindeki regl oncesi yapilan testlerden degilse yapma cikmaz cunki uzulursun bosu bosuna az daha bekle yada regl oncesi yapilan testlerden al onlarla 2-3 gun kala yap insallah hamilesindir :emir_bebek:

kızlar, aranıza ben de geldim.
2 aydır bebek deniyoruz,
daha evvel de arada tek tük korunmasız ilişki olmuştu hani belki bize bi sürpriz olur falan diye,
velhasıl hiçbiri olumlu sonuçlanmadı.
bugün yapmam gereken bi sürü iş vardı, sabahın 8 inden beri koşturmacadayım yani anlayacağınız.
eve gelince de çamaşır ser, makineye çamaşır at , hiç durmadım.

tam bunları yaparken sağ kasığımda batma-seğirme gibi bişey oldu,
ne olduğunu anlayamadım , o da fazla uzun sürmedi zaten
aradan 10dk geçmeden kasığımın biraz üstünde aynı seğirme fakat bu sefer daha şiddetli,
korunmadığımız aklıma gelince hemen işi gücü bırakıp yattım,
yatınca biraz daha sürdü, geçti.

bat ayın 18inde , 4 gün sonra,
heyecanlandım birden, geçen ay da heves aedip aldım erken gebelik testi
sonuç üzücü oldu,
var mı benim gibi birşeyler yaşayan??

Hoşgeldin canım. Bende aynı ağrıyı hissettim hatta şu anda devam ediyor derinden bir ağrı gibi. Ama sonucu almama az kaldı o yüzden kesin bişey diyemiyorum

gogusleriniz adet oncesi olan agridan ve sislikten farkli biseyde agriyor ve sisse,
asiri halsizlik ve yorgunluk belirtilri varsa
sabah uyanir uyanmaz bulanti varsa
hamile olabilirsiniz :emir_bebek:

Hoşgeldin canım. Bende aynı ağrıyı hissettim hatta şu anda devam ediyor derinden bir ağrı gibi. Ama sonucu almama az kaldı o yüzden kesin bişey diyemiyorum

hayırlı haberler duyalım inşallah,
takip ediyorum forumu,
sonucunu ben de sabırsızlıkla bekliyorum :ssz:

bu arada benimki ağrı değilde seğirme gibi, batma gibi..
sana nasıl olmuştu? ve adetine ne kadar kala?
kusura bakma çok sordum ama , heyecan sardı :46:

Ayy yapın deyip etkilemek istemiyorum ama ben sabırsızlıktan ölecektim günde 2 tane yaptığım zamanlar oldu erken olmasına rağmen. İçinden nasıl geçiyor canım kalbinin sesini dinle

Cnm braz daha beklemk istyrm

Back
X