Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

aynen yaptım tatlım dediklerini bizimki gelse yiycez daha

kızlarrr yaaa napıyımm ben bat a 4 kaldı test yapıyıımı smdık catlıycamm ggslerm agryo adet belırtlerı var ama kaskılarımda da agrı var napcm bn gebelıkmı adetmıı heycandan olcemmmmm

Bilmiyorumki kuzum yarin sabah yap istersen madem 4 gun kalmis sabah idrariyla bak en azindan bu kadar kendine eziyet etmezsin yoksa meraktan ölcen sen :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

yaaaa heweslendrme benı ıns hamıssındırrr bende yapsam ya negatfff cıkarsaaa yaaaa uzulurum

Senin testte erken gebelik testi mi kuzum ? Uzulurum diyosunda kuzum regli oluncada uzulucen bak tatlim sen daha cok gencsin simdiden bu kadar yipratma kendini tatlim stres yapma bizim durumumuzu yasayamayanlarda var en azindan bizim hamis olma ihtimalimiz var yine Allah a sukur et ve yeni cozumler icin cabalarsin kuzum uzulmek aglamak yok tamam mi tatlim

Bilmiyorumki kuzum yarin sabah yap istersen madem 4 gun kalmis sabah idrariyla bak en azindan bu kadar kendine eziyet etmezsin yoksa meraktan ölcen sen :)

ya zaten esıme soyledım 1o tane al dedımmm smdı bıtane deneyım demı sabahta btane denerımm olmazmı yaaaa olcemmm yoksa:):):)

heyecanlı taze oo . napıyosunuz kızlar ya yeni hamiş haberi varmıı bakem

Yok kuzum napalim ya calismalara devam isin tuhafi benim bugunde akintim bole yumurta aki gibi gelince hobaa tekrar calis yaptik iki gun ust uste ole akinti gelmesi normal mi yaf

yaaaa elıffffffcımmmmmm aglatıınnn benııı bn cok duygusalll bırıyımmm daha onceee boyle konusan yakınım dahııı olmamstııı allahım senden razı olsnnn cokkk saol destek verdgnnn ıcınnn ınsallahhh uzulmem cokkk

ya zaten esıme soyledım 1o tane al dedımmm smdı bıtane deneyım demı sabahta btane denerımm olmazmı yaaaa olcemmm yoksa:):):)

Olur kuzum nasil istiyosan oyle yap ama bu aksamkinde bisi cikmazsa uzulmek yok yarinkini dikkate al tmm erken olanindan bulursa ondan alsin soyle kocisine

canim illa sabah idrari olucak diye bisey yok ben erken gebelik testini aksam yapmistim testi reglime 3 gun kala ve cok belli cift cizgi cikmisti insallah hamilesindir seni bizim topige transfer ederiz bende bekliyorum guzel haberlerini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…