- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.521
inş hamişsindir kuzum belirtilere bakma kııı adetle hep aynı inan ki valla ben şincik öğle yemeği olarak bişeyler yedim kuzu akşamada yemeğim vardı yaa dünden onu yiyecez canım biraz fazlaca yapmışım kaldı işte ben mutlaka tüketirim kalan yemekleri ayy görüyoruz yaaa o kadar aç insan var ben hayatta atmam çöpe dökmem çok şükür normalde günlük yaparım her zaman ama misafirden dolayı bayağı bol yapmışım :))) sende şunları yap
salata
naneli reyhanlı şehriye çorbası
tavuk sote yap (köri) kullan çok lezzetli oluyor
pilav yada tereyağlı sossuz makarna yap
bu arada inş sinem bunları okumaz kız yolar beni ayol :)))
Kızlar 1,5 saat sonra kan testimin sonucu belli olacak.. Zaman geçmiyor
Ayy kuzum insallahh hayirli haberler alirsin kuzum gobisin bebisle dolmustur insallah kuzum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
kızlarrr yaaa napıyımm ben bat a 4 kaldı test yapıyıımı smdık catlıycamm ggslerm agryo adet belırtlerı var ama kaskılarımda da agrı var napcm bn gebelıkmı adetmıı heycandan olcemmmmm
Bilmiyorumki kuzum yarin sabah yap istersen madem 4 gun kalmis sabah idrariyla bak en azindan bu kadar kendine eziyet etmezsin yoksa meraktan ölcen sen :)
yaaaa heweslendrme benı ıns hamıssındırrr bende yapsam ya negatfff cıkarsaaa yaaaauzulurum
Bilmiyorumki kuzum yarin sabah yap istersen madem 4 gun kalmis sabah idrariyla bak en azindan bu kadar kendine eziyet etmezsin yoksa meraktan ölcen sen :)
ya zaten esıme soyledım 1o tane al dedımmm smdı bıtane deneyım demı sabahta btane denerımm olmazmı yaaaa olcemmm yoksa:):):)
Canım benim sağolasın Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
heyecanlı taze oo . napıyosunuz kızlar ya yeni hamiş haberi varmıı bakem
Yok kuzum napalim ya calismalara devam isin tuhafi benim bugunde akintim bole yumurta aki gibi gelince hobaa tekrar calis yaptik iki gun ust uste ole akinti gelmesi normal mi yaf
Senin testte erken gebelik testi mi kuzum ? Uzulurum diyosunda kuzum regli oluncada uzulucen bak tatlim sen daha cok gencsin simdiden bu kadar yipratma kendini tatlim stres yapma bizim durumumuzu yasayamayanlarda var en azindan bizim hamis olma ihtimalimiz var yine Allah a sukur et ve yeni cozumler icin cabalarsin kuzum uzulmek aglamak yok tamam mi tatlim
kız yap gitsin çatlıcan valla
kız yap gitsin çatlıcan valla
ya zaten esıme soyledım 1o tane al dedımmm smdı bıtane deneyım demı sabahta btane denerımm olmazmı yaaaa olcemmm yoksa:):):)
bizede haber ver
aynen oleee catlıcammmm esım gelsınde yapıcammmm :)
Olur kuzum nasil istiyosan oyle yap ama bu aksamkinde bisi cikmazsa uzulmek yok yarinkini dikkate al tmm erken olanindan bulursa ondan alsin soyle kocisine
Canım bende normal testte çıkmadı erken testte çıktı sende erken olanından al istersen. Of bana da zaman geçmiyor ya son 1 saat
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?