• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

günaydın canım daha kan vermedim umutsuz olduğum için bekliyorum daha:50:

canım sen niye umutsuzsun anlamadım silikte olsa çizgi çıkmış bak bana kocaman bi negatif çizgi namına bişey yok olmayan bişey çıkmaz hem kaçtane test yaptın hadi biran önce kan verde sende kurtul bu belirsizlikten

şirine ve berenay ovülasyon testleri bata yakın koyu çıkıyorsa hamişsinizdir bazı kişilerde öyle çıkıyor bence ikinizde hamişsiniz :)

canım normalde yumurtlamam mayısın 7 8 gıbı gerceklestı calısmalar oldu son gun yaptım cok cok sılıktı. dun meraktan yapayım dedım koyu cıktı.bata 6 gun var. bukadar erken bellı olurmu onuda anlamadım ıns hamısıszdır yaaa

pazar günü adet günüm kuzum gögüslerimin ucu yara gibi acıyo diye kabızlığım falan var diye yapim dedim aldım cevabı oturdum :( eşim sabah giderken demişti olacan sen adet diye hakkaten doğru

ama daha varmış canım yaaa sende biliyorsun ki adet olmadan umut var demektir ben kızımda tam hatırlamıyorum günüm geçmişti 5 miydi 6 mıydı öle gebelik testinde silik çıkmıştı düşün yani oğlumda adetten bi kaç gün önce çıktı karamsar olma hemen belki vardır

akıntı olur kimisinde çok kimisinde az normalde ben oğlumda hatırlayamıyorum çok akıntım varmıydı ama geçen ay ben de çok akıntı vardı mesela psikolojik olarak adetimde gecikmişti hamile olabileceğimi düşünmüştüm ama bu ay dikkat ediyorum çok akıntım yok

olabılır belkıde cok ıstyruz dye de psıklojık akıntı bılmıyrm kı

canım sen niye umutsuzsun anlamadım silikte olsa çizgi çıkmış bak bana kocaman bi negatif çizgi namına bişey yok olmayan bişey çıkmaz hem kaçtane test yaptın hadi biran önce kan verde sende kurtul bu belirsizlikten

öğle tatilinde bir test daha yapayım bakalım aslında yapmayacaktım ama dayanamadım durumdan haber veririm

arkadaşlar klomen 4. gündeyim ben cmt gel yumurtalarınıa bakacaz dedi. iğneden bahsetmedi bu iğne kaç para ola ki :) bi de herkes çok sancı ağrı batma oldu kasıklarda demiş bende tık yok. bi kaç saat önce azcık yanma gibi bi eşey hissettim o da geçti :) dostinex beni biraz hırpaladı bugün ama dün yatmadan içmiştim pzt perş dedi dr
selam canım, çatlama iğnesi 78 tl. ben iki aydır oluyorum. klomen kullanırken yumurta büyümünde kasıklarda, belde ve bacakta ağrı oluyor. ama yumurta genelde klomen bittikten sonra başlıyor.

aynıyız senle işte ben öğle tatilinde yapayım diyorum gerçi çay su falanda çok içtim ama tuvalete girmedim hiç yani 4 saatten fazla oldu girmeyeli

bn ılk ıdrarmı yaptım anca yarn sabaha yapayımm bn bn en ıısı demı tok karna bse olurmu kahvaltı yaptım cay su ıctım ama bse olurmu bılmıyrm kı

ama daha varmış canım yaaa sende biliyorsun ki adet olmadan umut var demektir ben kızımda tam hatırlamıyorum günüm geçmişti 5 miydi 6 mıydı öle gebelik testinde silik çıkmıştı düşün yani oğlumda adetten bi kaç gün önce çıktı karamsar olma hemen belki vardır

çok umutlanmıştım canım ya :( böyle olacağını ne bileyim kesin olurum adet eminim kısmet değilmiş napalım diyecek bişey yok Rabbim dermansız dert vermesin elbet vardır bundada bi hayır

Canlarim koyu jole kivaminda kahverengi akinti oldu ama yumurtlamaya daha 2 gün var noluyo ki bana bir bilginiz var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X