- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.241
Keske ben de bekleseydimm en iyisini yapiosnz canm bekleyerek en iyisini :)
💕✨
oy kıyamam uzulme sen yaaa bır dahakı ay olur ınsallah sıkı calşrsak olur bnce gercı bn umıtsız konusuyrm ama bellı degıl benmkı bakalmm 5 gun sonra bellı olacak kısmet ya takmamaya calsyrm heyecanlanmamaya bakalm nasıl sabredcmm yaaaawwfffff
Saat 12 yi aşarsak kaldı 8 kafayı yedim iyice
heh ıste bendede o sekılde ve akıntıda var bende normalde hc akıntım yok bnm yanı bu kadar cok degıldı son bı haftadr cok arttı ya bbılmıyrm ynede test yapamıyrm ıste ya
Dayanamazsan canm 4 gün önceden yapılan predictor early var onu al çıkar
Ahahahah ayyy az sabirli olun kisss dusunmeyin bu kadar kendinizide strese sokmayin
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Kuzumm sen hamilesin için rahat edickse yap o güvenilir bi test.catlatma iğnesi olmadin dimiBendemi yarin ondan yapsam acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok kiz ben hic sabredemiyorm erkenden basladim testlere biliyosun
Neeeeeeeee niye yaaa ama sen istedigini soylemedinmi bu tek basina alabilecegi bir karar degil cokk sinirlendim mervem kocana cokk
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Kuzumm sen hamilesin için rahat edickse yap o güvenilir bi test.catlatma iğnesi olmadin dimi
K
canım kac gun kala yaptınn testı bellı oldumu
ben hiç birşey demedim sadece ağladım odaya geçip çünkü o kadar çok istiyorum ki her adet oluşumda karnimi tutup ağlıyorum saatlerce her ay acaba varmı diye kahroluyorum her sabah kalkıp bebeğim nolur bana gel annen seni bekliyor diyorum şimdi kızdım tek şey neden bu kadar zaman sonra yeniden beklemek keşke ben bu kadar alismamisken deseydi o zaman anlayisla karsilardim ama şimdi sadece susuyorum
çok üzüldüm ya kaç senelik evlisinz.ve niye vazgeçiyo hiç dr a gorundunuzmu canm belki sorun kendinden kaynaklıdr.ödün bu herifler resmen ya.inşallah insafa gelir ne diyeyim
Canim ben sekiz gun kala basladm yarindan itibaren bata dort gun kalmis oluyo yaptigm dort testtede coookk silik cizi cikti beklemedeym bakalm
Yok kiz ben hic sabredemiyorm erkenden basladim testlere biliyosun
Elifcim bu ay tuhaf oldum ama hiç bi belirti umut yok .hayırlısı naptinnz yemeğe ciktinizmi
Elifcim bu ay tuhaf oldum ama hiç bi belirti umut yok .hayırlısı naptinnz yemeğe ciktinizmi
Tatlim tkrarla iki gun sonra erken daha bu arada teste dikkatli baktin demi cok silik olunca zor goruluyo birde beklettgn zaman uzun sure cizgi ciktimi
5 gün daha var canım beta hgc 25 üstüne çıktığında algılıyor testler aslında ama erken yapmak hiç iyi değil en mantıklısı sabır edip adet geçikmesi olduktan sonra biliyorsunuz kimyasal gebelikler çoğaldı bende 2 gün önce öğrenmiştim ilk gebeliğimde....
ben hiç birşey demedim sadece ağladım odaya geçip çünkü o kadar çok istiyorum ki her adet oluşumda karnimi tutup ağlıyorum saatlerce her ay acaba varmı diye kahroluyorum her sabah kalkıp bebeğim nolur bana gel annen seni bekliyor diyorum şimdi kızdım tek şey neden bu kadar zaman sonra yeniden beklemek keşke ben bu kadar alismamisken deseydi o zaman anlayisla karsilardim ama şimdi sadece susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?