Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Dayanamazsan canm 4 gün önceden yapılan predictor early var onu al çıkar

heh ıste bendede o sekılde ve akıntıda var bende normalde hc akıntım yok bnm yanı bu kadar cok degıldı son bı haftadr cok arttı ya bbılmıyrm ynede test yapamıyrm ıste ya

Bendede akinti pek yok isin ilginci normalde adetim yaklastignda akintim cok olurdu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neeeeeeeee niye yaaa ama sen istedigini soylemedinmi bu tek basina alabilecegi bir karar degil cokk sinirlendim mervem kocana cokk

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

ben hiç birşey demedim sadece ağladım odaya geçip çünkü o kadar çok istiyorum ki her adet oluşumda karnimi tutup ağlıyorum saatlerce her ay acaba varmı diye kahroluyorum her sabah kalkıp bebeğim nolur bana gel annen seni bekliyor diyorum şimdi kızdım tek şey neden bu kadar zaman sonra yeniden beklemek keşke ben bu kadar alismamisken deseydi o zaman anlayisla karsilardim ama şimdi sadece susuyorum

çok üzüldüm ya kaç senelik evlisinz.ve niye vazgeçiyo hiç dr a gorundunuzmu canm belki sorun kendinden kaynaklıdr.ödün bu herifler resmen ya.inşallah insafa gelir ne diyeyim

Canim ben sekiz gun kala basladm yarindan itibaren bata dort gun kalmis oluyo yaptigm dort testtede coookk silik cizi cikti beklemedeym bakalm

aaaa 8 gun kalamı yaptınnn:) ayy benım 7 gun kaldı bende yapsammıkıı :):) gercı mayısın 7 ve 8 de yumurtlama gerceklestı uzerınden 5 gun gecmıs oluyır bellı olurmukı benımde. ayy canım hamılesın ozamannnn sılık gorduysen hayırlı olsunn cok sevındım yaa ıns bızlerede nasıp olurr

Elifcim bu ay tuhaf oldum ama hiç bi belirti umut yok .hayırlısı naptinnz yemeğe ciktinizmi

Ewet kuzucum ciktik coook gusel gecti uzun zaman sonra gusel gecen bir yemek maceramiz oldu :) benimki ay bi kibar eve gelene kadar evden girdik bi caymi icsek dio :) eve gelene kadar bortum bocegim eve gelince :)ilkkez bugun evlendikten sonra ilkkez ayri kalicaz ona uzuluyorum felanlar fistanlar bu benim öküzmü die bi an tereddut ettim :)

Elifcim bu ay tuhaf oldum ama hiç bi belirti umut yok .hayırlısı naptinnz yemeğe ciktinizmi

Kuzucum bak bu ay digerleri gibi degil bence buda bi belirti degilmi sence ? Bence umudunu kaybetme ve hormonlarini strese sokupta bozma bebegimmmm

Tatlim tkrarla iki gun sonra erken daha bu arada teste dikkatli baktin demi cok silik olunca zor goruluyo birde beklettgn zaman uzun sure cizgi ciktimi

Lambaya tuttum yok... güneşe tuttum yok.. hatta telefonumdan feneri acip uzerine tuttum yok.. Kırmızı kart yemezsem pzt tekrarlarim artik. Umitler sende ;-)

O zaman tam adet günü tekrarlamak lazım degil mi canim? Kirmizi kart yoksa tabiii...

Bebegim uzulme bak sen orada agliyon simdi yazdiklarini okuyunca bende burada agliyorum ya Allahim ne olur duysun senin sesini dualarini ya rabbim buyuk insallah bu ay gelmiycek kirmizilar kuzum ama sessiz kalma kendi icinde kendini yeme ne olur kiyamam ben sana ya bitanem benim esine sormalisin icine atma sebebi neymis ogren belki mantikli bisey soyler seninde icin biraz olsun rahatlar daha cok gencsin ama esinin bu tutumu yanlis istiyorum dediginde peki olacakmiymis ona eminmiymis Allahim aratmasinda boyle konusmak yakismamis ne var yani ya bu erkekleri anlamak zaten cok zor belki dengesiz bi anina gelmistir olamazmi sen agliyosun o napiyo peki cok merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…