- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.221
Cnm kk da arastrdim senin gibi olupta gebe olan coook var.bekle ins adet gecerde gider tahlil yaptrirz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm en iyisini yaptn bu kadar bekledn biraz daha bekle bence az kaldı..bak benm en başta bozuldu moralimm...kuzum inşallah dediğin gibi olur yükselir değerim yine
💕✨
Tatlim dustumu degerin uzuldum ben yukselir diye tahmin ediyodum keske yaptirmasaydn daha gunun var neticede yukselme olabilir erken cunku gerci sabredemiyorz iste oda var
Canm en iyisini yaptn bu kadar bekledn biraz daha bekle bence az kaldı..bak benm en başta bozuldu moralimm...kuzum inşallah dediğin gibi olur yükselir değerim yine
💕✨
Canim ben sekiz gun oncedn basladm dayanamadm cunku suan bata bes gun var cook silik cizgi gordum testlerde ama bekliycem bakalim senin batada az kaldiysa yap bence belirtilern varmi peki
Canim erken oldugu icin yukselebilir bu sitede o kadar cok sey okudumki ben olmaz demiyorum mesela benimde bata besgun oldugu icin yaptigm testlere henuz cok guvenemiyorum bekldmedyimSibelcim yükselir mi yine diosun yaanapiim merak işte ilk kez 3.54 ü görünce yine yükselmiş midir die çok çok merak ettm duramadm
💕✨
Ciddi misinn ?? İnanmıyorum meleksinn benm için mi araştırdın duyguu ?? Çok sevndm çokk sevndmm sen herşeysin yaa beni nasıl mutlu ettin yüzümü güldürdn su an anlatamam ..rabbim senin de yüzünü güldürsün gönlüne göre versin inşallah :)
💕✨
Hemen karamsar olma bekleylm bakalm
Canim yarin dene bence biliyosun bende sabredemedigm icin 8 gun oncedn basladim
Tabi senin icin cnm bnm.seni sevndrdysem ne mutlu bna.karamsar olma diyorum bak ve bi tane degil bi cok ornek var.adet gecerse tamamdir isin
Canim erken oldugu icin yukselebilir bu sitede o kadar cok sey okudumki ben olmaz demiyorum mesela benimde bata besgun oldugu icin yaptigm testlere henuz cok guvenemiyorum bekldmedyim
oy kıyamam uzulme sen yaaa bır dahakı ay olur ınsallah sıkı calşrsak olur bnce gercı bn umıtsız konusuyrm ama bellı degıl benmkı bakalmm 5 gun sonra bellı olacak kısmet ya takmamaya calsyrm heyecanlanmamaya bakalm nasıl sabredcmm yaaaawwfffffGitmedim canmm
💕✨
Cnm bnmde bat18 mays yani 4 gun vatmr.belrtide var.karnmda bi haftadr gerilme hssedyrm.sag kasigima arada sancu giriyo adet gibi degil keskn ve kisa sanci.basim cok agriyo sik idrara ckyrm falan.bide bgn karnm adet olcakmsm gbu sanclandi.en inemlisi adet oncesi kuru olmam lazm akinti var sut beyazi.sende var miydi bu belrtilerden
Canim benimde 18 mayis ayniyiz yani benimde kasik agrim var ayrica bel ve sirt agrim var birde kasiklarmda batma var oglumdada bu sekilde belirtiler olmustu ben yarin tkrar test yaparim sabirsizm cunku istersen sende dene haberlesirz yalnz bende pek akinti yok onu unutmusm
neyı deneyım testı mı ya negatf cıkarsa cok korkuyorum bnde smdı bsey dyecektım uzanınca kasıklarım agrıyo baldırlarım cekılıyo gbıı ya neden acaba bı fıkrın varmı
Ayy harikasn yaa yeniden umutlandırdn beni sagll canmm :)
💕✨
Off bilmiyorumki cik kararsizim negatf olursa cok uzulrm beklym mu braz daha sence
Canim kasik agrisi ve baldirlarimda cekilmemi desem bir agri var bi kac gundur adet belirtismi bebismi anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?