- 28 Ağustos 2013
- 2.379
- 1.467
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.281
2 saat dıkkat ettım sadece. 2 saat ıdrar tuttum. bu arada da 1 bardak su ıctım sadece.acaba 1 bardak sumu etkıledıkı. yaaa anlamadım benn offffff meraktan yapayım dedım yapmaz olaydım korkmaya basladımadetıme 7 gun var daha
yok yav dün ben 2 saat idrarla yaptım çoook silik çıktı öle olsa koyu çıkmazdı aksine yok olurdu yani ama no panik :)
sakin ol 1 hafta dediğin ne ki geçer canım benim inş. vardır bebiş...
ohooo çok var yaaa 1 haziran bu hafta yumurtlama haftam işte. Senin yakınmı ?
kotu bırsey degıldır demı canım adetıme 7 gun kala tekrar yumurtluyor falan olamam galıba. bırdaha test yapmıcambeklıcemm duzgunce sabretmeye calısıcam ıns vardır canım :)cok sagolll cevaladıgın ıcın az rahatladım allah razı olsun
Evet canim 19 veya 20 mayis...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi bakalım çalışmalar baslasın inş. dolsun göbişler
Umudumuzu kaybtmylm cnm
Bende artik cadaloz olucam gorecekler hihhhh
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Sor canim ne olacak 9 ay boyunca yasak diye adam illellah edicek ikinciye zor ikna edersin saka bi yana sor kuzum cekinecek bisey yok c.tesi gidince ogren tamam mi
Doktorlar yasak demiyoki yedinci aydan sonra dikkat edin iliskiye grmeyin diyolar oglumdada doktor yasak koymamisti
Bende dusuk tehlikesi olanlara bi sure yasak diolar die biliyorum ama sonra bisi yok ne bilim bizde hamis bi ark var doguma kadar yapti :)
Arkadaşlar günaydınn ..dün değerimin düştüğünü öğrendikten aonra iyice regl moduna girdim göğüslerim aşırı sızlıokırmızılar gelio sanırım 3 gün kaldı...
💕✨[/QUO
günaydın canım umudunu kaybetme yinede bu ay olmasada rabbim öbür aya nasip eder inşallah
Günaydın kızlaaarrrr
Gunaydin yoldasss ayy artik kesinlessede birbirize destek.olsak sibellll
canım inşallah ama hamile değilmişim gibi geliyor bana bilmiyorum bugün üzerimdede bir umutsuzluk var testte yapmadım zaten
canım merve arkadaşımıza üzüldüm eşiyle sorun yaşamışlardaTatlim noldu ya sana kacirdim ben sanirm
ay maşallah Allah muhabbetinizi artırsın inşallah canımsınEwet kuzucum ciktik coook gusel gecti uzun zaman sonra gusel gecen bir yemek maceramiz oldu :) benimki ay bi kibar eve gelene kadar evden girdik bi caymi icsek dio :) eve gelene kadar bortum bocegim eve gelince :)ilkkez bugun evlendikten sonra ilkkez ayri kalicaz ona uzuluyorum felanlar fistanlar bu benim öküzmü die bi an tereddut ettim :)
inşallah canım ya takmamaya çalışıyorumKuzucum bak bu ay digerleri gibi degil bence buda bi belirti degilmi sence ? Bence umudunu kaybetme ve hormonlarini strese sokupta bozma bebegimmmm
yok canım siz dr a gittinmzmi diye sordum . ama seni düşünüpte diyorsa bişey diyemem. sende yanında takmıyo gibi davran bebek olayınıcanım doktora gitmemiştir eminim çünkü ole şeyler yapmaz ben üzülüyorum diye büyük ihtimal çok kafaya takiyorum ya ondan
canım inşallah ama hamile değilmişim gibi geliyor bana bilmiyorum bugün üzerimdede bir umutsuzluk var testte yapmadım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?