- 28 Ağustos 2013
- 2.379
- 1.467
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.261
O zaman tam adet günü tekrarlamak lazım degil mi canim? Kirmizi kart yoksa tabiii...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lambaya tuttum yok... güneşe tuttum yok.. hatta telefonumdan feneri acip uzerine tuttum yok.. Kırmızı kart yemezsem pzt tekrarlarim artik. Umitler sende ;-)
yani döngünüz nasıl sa ona göre hareket edebilirsiniz mesela benim 26 ile 28 arası şaşmaz 28 günde gelmezse ben derimki gebeyim ama ama geliyor malesef :)
Ahahhaokuynca ben mı yazdm bunu die bi duraksadm ömürsün yaa aynı şeyleri yapıorm hepp bi saat uğrasıorm saga sola ceviriorm ama yok d
💕✨
Ahahhaokuynca ben mı yazdm bunu die bi duraksadm ömürsün yaa aynı şeyleri yapıorm hepp bi saat uğrasıorm saga sola ceviriorm ama yok d
💕✨
Evettutmadigim ışık kaynağı kalmadı yaa..
Benim de 28 29 degisiyor. 19 ya da 20 Mayis olacak.. insallah olmazzzz...
Ben bi keresinde muma tutmuştm
💕✨
ay bebeğim inş. olmaz gelsin tontiş bebek off ya mis kokulu melekler kaptırmayım diyorum kendimi yazarken gene kaptırıyom :)
Insallah canim yaa ... Rabbim doldursun gobislerimizi... :)
çok üzüldüm ya kaç senelik evlisinz.ve niye vazgeçiyo hiç dr a gorundunuzmu canm belki sorun kendinden kaynaklıdr.ödün bu herifler resmen ya.inşallah insafa gelir ne diyeyim
Bebegim uzulme bak sen orada agliyon simdi yazdiklarini okuyunca bende burada agliyorum ya Allahim ne olur duysun senin sesini dualarini ya rabbim buyuk insallah bu ay gelmiycek kirmizilar kuzum ama sessiz kalma kendi icinde kendini yeme ne olur kiyamam ben sana ya bitanem benim esine sormalisin icine atma sebebi neymis ogren belki mantikli bisey soyler seninde icin biraz olsun rahatlar daha cok gencsin ama esinin bu tutumu yanlis istiyorum dediginde peki olacakmiymis ona eminmiymis Allahim aratmasinda boyle konusmak yakismamis ne var yani ya bu erkekleri anlamak zaten cok zor belki dengesiz bi anina gelmistir olamazmi sen agliyosun o napiyo peki cok merak ettim?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
çok üzüldüm ya kaç senelik evlisinz.ve niye vazgeçiyo hiç dr a gorundunuzmu canm belki sorun kendinden kaynaklıdr.ödün bu herifler resmen ya.inşallah insafa gelir ne diyeyim
Bebegim uzulme bak sen orada agliyon simdi yazdiklarini okuyunca bende burada agliyorum ya Allahim ne olur duysun senin sesini dualarini ya rabbim buyuk insallah bu ay gelmiycek kirmizilar kuzum ama sessiz kalma kendi icinde kendini yeme ne olur kiyamam ben sana ya bitanem benim esine sormalisin icine atma sebebi neymis ogren belki mantikli bisey soyler seninde icin biraz olsun rahatlar daha cok gencsin ama esinin bu tutumu yanlis istiyorum dediginde peki olacakmiymis ona eminmiymis Allahim aratmasinda boyle konusmak yakismamis ne var yani ya bu erkekleri anlamak zaten cok zor belki dengesiz bi anina gelmistir olamazmi sen agliyosun o napiyo peki cok merak ettim?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
aaaa 8 gun kalamı yaptınnn:) ayy benım 7 gun kaldı bende yapsammıkıı :):) gercı mayısın 7 ve 8 de yumurtlama gerceklestı uzerınden 5 gun gecmıs oluyır bellı olurmukı benımde. ayy canım hamılesın ozamannnn sılık gorduysen hayırlı olsunn cok sevındım yaa ıns bızlerede nasıp olurr
inş. inş. ama bu ay doldursun rabbim haziranda adamcım yurt dışına gidicek bi kaç hafta yok yoksa nerden baksan 3 ay beklicem adet vs derken daha çok stres olucam....
Insallah canim. Rabbim en tez zamanda nasip etsin bebislerimizi. Bat ne zaman?
yanıma geldi çok yıprandın aylardir bi kaç ay kendini topla boşver hiç takma dedi ama ben inadım kirildim bi kere üzüldüm ben bebegimi boylede beklemeye raziyim o bana gelsin yeterki hayrlica
şimdi birtek bunu yapıyorum rabbim ol derse olmazlar olur ve ben ona sigindim
kızlar bırsey sorucam bazı kısıler ovulasyon testınden ogrenmısler ya hamıle olduklarını. bende merak ettım evde fazladan vardı yaptım. acaba test yanlısmı koyu cıktı. mayısın 7 de yumurtladım. 3 gun calısma oldu sonra sılıklestı hatta son gun yaptıgımda cızgı cok cok sılıktı. sımdı tekrar belırmesını anlamadım.tekrar yumurtluyor olamam degılmı . yanı bu ay bosamı gıttıEki Görüntüle 1112976 anlıyamadım bır yardım kızlarr
hemde baya belirgin sıvı tüketimine idrar tutumu nasıl bu testlerde baya koyu çünkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?