Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

O zaman tam adet günü tekrarlamak lazım degil mi canim? Kirmizi kart yoksa tabiii...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yani döngünüz nasıl sa ona göre hareket edebilirsiniz mesela benim 26 ile 28 arası şaşmaz 28 günde gelmezse ben derimki gebeyim ama ama geliyor malesef :)

Ahahha okuynca ben mı yazdm bunu die bi duraksadm ömürsün yaa aynı şeyleri yapıorm hepp bi saat uğrasıorm saga sola ceviriorm ama yok d

💕✨

yani döngünüz nasıl sa ona göre hareket edebilirsiniz mesela benim 26 ile 28 arası şaşmaz 28 günde gelmezse ben derimki gebeyim ama ama geliyor malesef :)

Benim de 28 29 degisiyor. 19 ya da 20 Mayis olacak.. insallah olmazzzz...

Ahahha okuynca ben mı yazdm bunu die bi duraksadm ömürsün yaa aynı şeyleri yapıorm hepp bi saat uğrasıorm saga sola ceviriorm ama yok d

💕✨

hahaa demekki bi kadınlar hep aynıyız al birini vur ötekine bende öleydim ovu yapıyorum ya bu ay bin kere bakıyorum

Benim de 28 29 degisiyor. 19 ya da 20 Mayis olacak.. insallah olmazzzz...

ay bebeğim inş. olmaz gelsin tontiş bebek off ya mis kokulu melekler kaptırmayım diyorum kendimi yazarken gene kaptırıyom :)

Insallah canim yaa ... Rabbim doldursun gobislerimizi... :)

inş. inş. ama bu ay doldursun rabbim haziranda adamcım yurt dışına gidicek bi kaç hafta yok yoksa nerden baksan 3 ay beklicem adet vs derken daha çok stres olucam....

çok üzüldüm ya kaç senelik evlisinz.ve niye vazgeçiyo hiç dr a gorundunuzmu canm belki sorun kendinden kaynaklıdr.ödün bu herifler resmen ya.inşallah insafa gelir ne diyeyim

canım doktora gitmemiştir eminim çünkü ole şeyler yapmaz ben üzülüyorum diye büyük ihtimal çok kafaya takiyorum ya ondan

yanıma geldi çok yıprandın aylardir bi kaç ay kendini topla boşver hiç takma dedi ama ben inadım kirildim bi kere üzüldüm ben bebegimi boylede beklemeye raziyim o bana gelsin yeterki hayrlica

çok üzüldüm ya kaç senelik evlisinz.ve niye vazgeçiyo hiç dr a gorundunuzmu canm belki sorun kendinden kaynaklıdr.ödün bu herifler resmen ya.inşallah insafa gelir ne diyeyim

şimdi birtek bunu yapıyorum rabbim ol derse olmazlar olur ve ben ona sigindim

Eklentiler

• $1400013518457.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 21

kızlar bırsey sorucam bazı kısıler ovulasyon testınden ogrenmısler ya hamıle olduklarını. bende merak ettım evde fazladan vardı yaptım. acaba test yanlısmı koyu cıktı. mayısın 7 de yumurtladım. 3 gun calısma oldu sonra sılıklestı hatta son gun yaptıgımda cızgı cok cok sılıktı. sımdı tekrar belırmesını anlamadım.tekrar yumurtluyor olamam degılmı . yanı bu ay bosamı gıttı anlıyamadım bır yardım kızlarr

Eklentiler

• $IMG_4754.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
inş. inş. ama bu ay doldursun rabbim haziranda adamcım yurt dışına gidicek bi kaç hafta yok yoksa nerden baksan 3 ay beklicem adet vs derken daha çok stres olucam....

Insallah canim. Rabbim en tez zamanda nasip etsin bebislerimizi. Bat ne zaman?

Evet bence anlat ona ben gerilmiyorum bunlar cidden tatli heycanlar ya hicbisey emek harcamadan olmazki ama ya ondansa iyi seni dusunmus yine de sen kendini cok mu yipratiyosun kuzum niye bi dr gitmiyosun

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

şimdi birtek bunu yapıyorum rabbim ol derse olmazlar olur ve ben ona sigindim

Tabiki caanim rabbim ol derse olur olma derse olmaz biz elimizden geleni ypalimda gerisi Allahin taktiri

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

hemde baya belirgin sıvı tüketimine idrar tutumu nasıl bu testlerde baya koyu çünkiii

hemde baya belirgin sıvı tüketimine idrar tutumu nasıl bu testlerde baya koyu çünkiii

2 saat dıkkat ettım sadece. 2 saat ıdrar tuttum. bu arada da 1 bardak su ıctım sadece.acaba 1 bardak sumu etkıledıkı. yaaa anlamadım benn offffff meraktan yapayım dedım yapmaz olaydım korkmaya basladımadetıme 7 gun var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…