Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

5 gün daha var canım beta hgc 25 üstüne çıktığında algılıyor testler aslında ama erken yapmak hiç iyi değil en mantıklısı sabır edip adet geçikmesi olduktan sonra biliyorsunuz kimyasal gebelikler çoğaldı bende 2 gün önce öğrenmiştim ilk gebeliğimde....

Erken olmasina ragmen ben yaptim. Tek çizgiyi gordum. Gecikme yasarsam tekrar yapacağım ama ümidim yok. Olsa cikar miydi ki? Bat a 5 gün :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlim tkrarla iki gun sonra erken daha bu arada teste dikkatli baktin demi cok silik olunca zor goruluyo birde beklettgn zaman uzun sure cizgi ciktimi

Sor canim ne olacak 9 ay boyunca yasak diye adam illellah edicek ikinciye zor ikna edersin saka bi yana sor kuzum cekinecek bisey yok c.tesi gidince ogren tamam mi

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Neeeeeeeee niye yaaa ama sen istedigini soylemedinmi bu tek basina alabilecegi bir karar degil cokk sinirlendim mervem kocana cokk

Sor canim ne olacak 9 ay boyunca yasak diye adam illellah edicek ikinciye zor ikna edersin saka bi yana sor kuzum cekinecek bisey yok c.tesi gidince ogren tamam mi

Doktorlar yasak demiyoki yedinci aydan sonra dikkat edin iliskiye grmeyin diyolar oglumdada doktor yasak koymamisti

Doktorlar yasak demiyoki yedinci aydan sonra dikkat edin iliskiye grmeyin diyolar oglumdada doktor yasak koymamisti

Bende dusuk tehlikesi olanlara bi sure yasak diolar die biliyorum ama sonra bisi yok ne bilim bizde hamis bi ark var doguma kadar yapti :)

Bende dusuk tehlikesi olanlara bi sure yasak diolar die biliyorum ama sonra bisi yok ne bilim bizde hamis bi ark var doguma kadar yapti :)

Aynen canim benim arkadasin hamilelignde cinsel istegi cok fazlaydi cok guluyoduk haline dogurana kadar devam etti bendede hic istek yoktu mesela

İnsallh yukselir.bnmde bgn derste sancim oldu adet gibi.snce test yapym mi cikar mi varsa

Canm en iyisini yaptn bu kadar bekledn biraz daha bekle bence az kaldı..bak benm en başta bozuldu moralimm...kuzum inşallah dediğin gibi olur yükselir değerim yine

💕✨

Anladm cnm.ya bndede suphe var ama test yapamyrm korkudan sen ne zaman yaptn

Canim ben sekiz gun oncedn basladm dayanamadm cunku suan bata bes gun var cook silik cizgi gordum testlerde ama bekliycem bakalim senin batada az kaldiysa yap bence belirtilern varmi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…