Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ayyy insallah insallah tutar kocamda is cikisi bulusalim disarida yiyelim diyo dedim ben kalkamam ama deyince giden gitmistir bence abartma hadi cnm carsida grsrz deyip cikti adam bogcam

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

gitmiştir canım artık . keyfini çıkartın evliliginizin bebek olunca hiçbişey yapılmıyo ilk sıralar . sıkma canını

:-D bende 5 gun oldu baslayali 1kez ara verdim bu aksam gene veriyim olmassa allahim ne olur ya isteyen herkeze nasip ettt

Aminn insallah kuzum ben bundan once 2gun yapip bir ara diye devam etmis az once baktim takvimede oyle denk geldi umarim umutlarmiz dualarimizin karsiligini alir gobisimiz bebislerle dolarr

Ayyy insallah insallah tutar kocamda is cikisi bulusalim disarida yiyelim diyo dedim ben kalkamam ama deyince giden gitmistir bence abartma hadi cnm carsida grsrz deyip cikti adam bogcam

Bncee eşin haklı kuzum 2-3 saat yat çık bişi olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tirsiyorum tam 2 saat dolunca bi kalksam cikmaz dimi disari

Oooo gidrn gitms bile on saatin iki saatini yemis sekiz saati kalmis demektr zaten cikcak hepsi icerde kalcak hali yok kiz sampiyon ilerledi yani gitcegi varsaaaa ama catladigina gore benceeeee olacak bisiler hissediorummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım beni korkutan bata 4-5 gün varken çizgi çıkması ve silik çizgi olması bunlar beni huylandırıyor emin olamıyorum o yüzden

erken yumurtlamışsındır canım böyle olan çok insan var iyi düşün iyi olsun henm ne güzel bak çift çizgi allahım bizlerede görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…