- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.941
Cok teşekkür ederim darısı sizin başınıza ....:)
Valla canım ya hiç bişi hissetmiyorum yadaha doğrusu hissedipte hayal kırıklığına uğramamak için bedenimi dinlememeye çalışıyorum :) ama dün çalıştıktan sonra sol tarafımda birşeyler hissetim sanki :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benmde bat 22 mayıs falan bende çatlıyorum meraktan ama çok erken daa:106::106:
evet tamamen aynı belirtiler bende de oldu bende çok hevesliyim ilk çocuktan sonra 3 yıldır korunuyoruz öyle bir iki denemeyle olmaz ama allah'ın takdiri.
Kizlaarrr yumurta akini gordum kocis evde napimmm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Yaaa hevesimi kirmaaaa:-( ayni belirtiler oldu ama bebis yokmu, ilk bebistemi oldu anlamadim:-( hala gogusler agriyor bu arada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaaa hevesimi kirmaaaa:-( ayni belirtiler oldu ama bebis yokmu, ilk bebistemi oldu anlamadim:-( hala gogusler agriyor bu arada
Cnm doktora mi gidicn
Cnm doktora mi gidicn
geçmiyor günler oy oy oyyyy:26:
Ahanda atla adamin ustuneedediklerimi yap hemen hemen
offff gecmıyorrrr gercektende daha koca 7 gun var zor duruyorum testı yapmamak ıcın
bende zor duruyorum eşim kızıyobenimde psikolojimi bozuyosun böyle yaparak diye ama elimde değil hem iğnenin etkisinin geçmesini hemde adet gününü sabırsızlıkla beklemedeyim canlarr
ıns guzel haberler verırız canım hakkımızda hayırlısı olsun ıns. cokcabuk gecsın zaman ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?