Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

eşin haklı canım bende öyleyim benimkide öyle diyo bişeyi çok isteyince olmazmış ya inşallah havamı almam ben yaniş

taatlım bılıosunn ben saglıkcıyımm bn ınanmıyorumm oyle seyleree ınsanın kndı rhatıda onmlıı kı kadın dogum doktorları gebelıkte ble gunde 1 tane ıcebılırsınızz yaralı dıyorr

Himmm iyi bende iciyim madem yaa ayy bu iyi oldu :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Selam... nasilsiniz kizlar... klomen kullanip catlatma ignemi oldum calismalar devam ediyo.. bugun cok halsizimm :18: acaba igne boyle mi yapiyo ignemi ctesi vurdurdum. Bu arada yeni hamisler mi var ben pek giremiyorum bu aralar

Atldim kuzum islem tamamdir dediklerinide harfiyeen yaptim kuzum ayyy cok heycanlandim haaa :)

Aferin kuzumaaaaa ama bak yarinda devam unutma hee uc gun bole devam sonra bi bakmszzz bebis gelmisss yuppiiiiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam... nasilsiniz kizlar... klomen kullanip catlatma ignemi oldum calismalar devam ediyo.. bugun cok halsizimm :18: acaba igne boyle mi yapiyo ignemi ctesi vurdurdum. Bu arada yeni hamisler mi var ben pek giremiyorum bu aralar

Walla o igne nasil oluyo nasil etkiliyo hicc bilmiyorum tatlim istersen dr bi sor

Süpersn bbğm inşllh oluck inşllh :) kaçncı gn bugn ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugun oldu ilk gun yumurta akini gordum dr da bugun iliski demisti dun yumurtam 19mm di bugun catladi sanirim cunku yumurta aki akintiyi kontrol edip gorunce kociste evde olunca aksam olacagina oglen olsun dedim :) yarin oburgunde herhalde calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…