- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.981
Himmm insallah oylesindir kuzum yaa kan testi yaptirsana hemmen
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
içimde korku endişe var canım negatif görürsem diye korkuyorum sanırım bata kadar bekliycem öyle kan vericem ama idrar testi yapmaya devam:18::18:
Aman gel dedigi adetinin 2.gunu kan testi yaptircan dedi yani kan testinden adetliyken neye bakicak bilmiyorum esimde cok dusunuyorum cok heves ediyorum diye bisey demio ama kesin sacma buluyorbana hep sey der birak sal dusunme cok heves ettigin hic birsey olmuyor die hakketen oyle cok sabirsizim :-(
taatlım bılıosunn ben saglıkcıyımm bn ınanmıyorumm oyle seyleree ınsanın kndı rhatıda onmlıı kı kadın dogum doktorları gebelıkte ble gunde 1 tane ıcebılırsınızz yaralı dıyorr
evet yaaa bilen biri yapsın lütfenn burcu zaten yok burda gitsin o taksimlrde gezsin tozsun selfie yapsın kocasıyla ahahaaaa seviyoruz burcuyu:))))
Selam... nasilsiniz kizlar... klomen kullanip catlatma ignemi oldum calismalar devam ediyo.. bugun cok halsizimm :18: acaba igne boyle mi yapiyo ignemi ctesi vurdurdum. Bu arada yeni hamisler mi var ben pek giremiyorum bu aralar
Kizlaarrr yumurta akini gordum kocis evde napimmm
Himm peki kuzum ama korkma ya o silik cizgi kolay kolay cikmaz bitanem
Süperrr koşşş :) hemenn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kostummmm hemen burcumm 2 saattirde ayaklar havada bekliyom tv odasina tasidi kocis beni hahahahaha
Atldim kuzum islem tamamdir dediklerinide harfiyeen yaptim kuzum ayyy cok heycanlandim haaa :)
Selam... nasilsiniz kizlar... klomen kullanip catlatma ignemi oldum calismalar devam ediyo.. bugun cok halsizimm :18: acaba igne boyle mi yapiyo ignemi ctesi vurdurdum. Bu arada yeni hamisler mi var ben pek giremiyorum bu aralar
inşallah öyle olur canım ilk size vericem kesinletiğinde hamiş haberimi
slm canlar bn geldım :))))
inşallah öyle olur canım ilk size vericem kesinletiğinde hamiş haberimi
içimde korku endişe var canım negatif görürsem diye korkuyorum sanırım bata kadar bekliycem öyle kan vericem ama idrar testi yapmaya devam:18::18:
Aferin kuzumaaaaa ama bak yarinda devam unutma hee uc gun bole devam sonra bi bakmszzz bebis gelmisss yuppiiiiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Süpersn bbğm inşllh oluck inşllh :) kaçncı gn bugn ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?