- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.921
Rabbim sana da inş en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı basip eder canım benim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızcelerr akşama yemeğe misafirim var yemeğe fırında soslu sebzeli tavuk bezelyeli pirinç pilavı mercimek çorbası iki çeşit salata tatlıda muzlu köstebek pasta yapıcam yaa az mı ki acep var mı minik pratik tarifleriniz ?????
Dün öğlen sol kasığıma sızı girdi ve akşam o akıntı oldu ve akşam da çalıştık sence devam edeyim mi canım çalışmaya
Kızcelerr akşama yemeğe misafirim var yemeğe fırında soslu sebzeli tavuk bezelyeli pirinç pilavı mercimek çorbası iki çeşit salata tatlıda muzlu köstebek pasta yapıcam yaa az mı ki acep var mı minik pratik tarifleriniz ?????
Belki canim cekti ne.olcak simdi acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzummmmmmmmm ayy güzel annem benim iyi gibiym biliyorsun bu ay fazla calisamadik ama garip bi şekilde mide hassasiyetim var ya usuttum ondan yada bilmiyorum psikolojik de olabilir kusamiyorm ama midem hep bulaniyor son 3 gündür falan genelk desem erken daha bata 9 gün var of bilmiyorum kuzum ışte
ayyyy bak yeminle şimdi çok utandım gel kıııı((( ne olursun nefsini çektirdiysem hakkını helal et bir daha böle şeyler yazmam asla utanmaz kadın kötü kadın müzeyyen :)))
Yerim seni tabikiiiii Acaba hamismsn kiz evet.midecik bulanio ama kusamion dogru duzgun belkim fazla calisamayinca ilk calismalar tuttu kim bilirrrbisi hissedion mu kasiginda harekat falan
canım tatlı yap haşhaşlı tatlı var ondan yapsana .ben gerçi bilmiyom amaarkadaş yapmıştı geçen hoştu. yada yogurt tatlısı,revanii de olabilir
Bu aksamda calis canim madem dun geldi jolencik bu aksmda pompis yapin bak zaten eger iliskide artarsa o sizin uzatma cok ayakarini dik yine havaya benim jole geldi uc gun ust uste calistk ama benkm.ilk gun oldu bence hissettim yani canim sen bisiler hissediormsn gerci yolculukta daha spermcikler
Canmm yok bi gelişme henüz hemşire kanımı alırken damarımı mı patlatmış bişi yapmış sanırım kolum morardı asırı ağrıyor da ben de o yüzden giremedim bu saate kadar ... İki gün sonra yine kan testi yap ddi arkadaşlar ama beklym diorm iyice yükselsin adet günmde yaptrcm :) sende bi gelişme var mı ne alemdesin ??
💕✨
Bu akşam gdcm canm anca müsait oluorum umarım güzel bi haber veririmm zaten sonucu alym heemn yazarmm
💕✨
canım tatlı yap haşhaşlı tatlı var ondan yapsana .ben gerçi bilmiyom amaarkadaş yapmıştı geçen hoştu. yada yogurt tatlısı,revanii de olabilir
Gozun aydin canimmmmmmm Rabbim saglikla eli ayagi duzgun kucagina almayi nasip etsin insallahhh Aminnn
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş
Günaydıın mileeeetttt yok mu test yapan bize güzel haberler veren sabırsızlanıyorummmbebiş istiyoruz uleynnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?