Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kızcelerr akşama yemeğe misafirim var yemeğe fırında soslu sebzeli tavuk bezelyeli pirinç pilavı mercimek çorbası iki çeşit salata tatlıda muzlu köstebek pasta yapıcam yaa az mı ki acep var mı minik pratik tarifleriniz ?????

hamişlerimiz öle yazdım ama hakkınızı helal edin çok çok özür diliyorum :26:

Bu aksamda calis canim madem dun geldi jolencik bu aksmda pompis yapin bak zaten eger iliskide artarsa o sizin uzatma cok ayakarini dik yine havaya benim jole geldi uc gun ust uste calistk ama benkm.ilk gun oldu bence hissettim yani canim sen bisiler hissediormsn gerci yolculukta daha spermcikler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belki canim cekti ne.olcak simdi acaba

Belki canim cekti ne.olcak simdi acaba

ayyyy bak yeminle şimdi çok utandım gel kıııı ((( ne olursun nefsini çektirdiysem hakkını helal et bir daha böle şeyler yazmam asla utanmaz kadın kötü kadın müzeyyen :)))

canım tatlı yap haşhaşlı tatlı var ondan yapsana .ben gerçi bilmiyom ama arkadaş yapmıştı geçen hoştu. yada yogurt tatlısı,revanii de olabilir

Son düzenleme:

Yerim seni tabikiiiii Acaba hamismsn kiz evet.midecik bulanio ama kusamion dogru duzgun belkim fazla calisamayinca ilk calismalar tuttu kim bilirrr bisi hissedion mu kasiginda harekat falan

ayyyy bak yeminle şimdi çok utandım gel kıııı ((( ne olursun nefsini çektirdiysem hakkını helal et bir daha böle şeyler yazmam asla utanmaz kadın kötü kadın müzeyyen :)))

Ayy yerim seni kuzummm keske cekse canim nerdeeeee hakkim helal olsun bebeimmm

bi hareket hissetmiyorum açıkçası ama göğüslerime dokununca ağrıyor ama damarlar yok kasiklarm da ara ara agriyo bu psikolojik de olabilir kuzum

canım tatlı yap haşhaşlı tatlı var ondan yapsana .ben gerçi bilmiyom ama arkadaş yapmıştı geçen hoştu. yada yogurt tatlısı,revanii de olabilir

Kiz hazir revani var harika oluo o da benim kocam tatli manyagi ben.kendm cok yaparm revani bi gun onu denedim oda cok guzel.oldu

merhaba kızlarrr:) bende mayıs ayındaa bebıs bekleyenlerdenım....yarın regl gunum beklemedeyımmm.. ve hıc belırtım yokkhastalanıcama daırr..ama bellıde olmass hanııı : bekleyıp görucessss

Valla canım ya hiç bişi hissetmiyorum ya daha doğrusu hissedipte hayal kırıklığına uğramamak için bedenimi dinlememeye çalışıyorum :) ama dün çalıştıktan sonra sol tarafımda birşeyler hissetim sanki :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy cok gecmis olsun cnm.bnde ayni valla belrtilerim var iste bide hssedyrm ama hala test falan yapmadm beklemeye dvm

şerbetli kek şeklinde olanı diyorsun dimi kuzum çok tşk ederim canım yardımcı olduğun için tatlı köstebek yeterli zaten kreması bol yaa bir bakayım garnitür şeklinde bişey daha bulabilirmiyim öpüldün nanaktan muahhh :) ben kaçar

arkadaşalr yaa ben klomen kullanıyorum bugün 4. gün adetimin 5. günü başladım. ama yumurta oluşurken kasıklarda falan ağrı olurmuş falan ya ben de tık yok duphaston kullandım geçen bi kaç ay onda daha fazla bi şeyler hissdiyordum. hatta kasıklarımda batma ağırlık şişlik hissi ve adetim bitene kadar da sürmüştü. şimdi tık yok bi de dostinex verdi prolaktin yüksek diye o da uyku baş ağrısı yaptı sanki ben de zorla kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…