- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.961
aslında herkesin bat tarihini yazsaydik keşke kimler hamile rahatlıkla görürdük
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet kesinlikle katılıyorum sana şimdi kaç kişi hamile o bile belli değil
Kizlar birsey sormak istiyorum benim reglim duzensiz 38 gunu buluyor hatta gectigi oldu dr gittigimde tarihler sordu senin gec yumurtlama donemin gibi bisey dedi sen adet ilk gunu itibaren 12gun sonraki on gün iliskiye gir dedi simdi en son 15 nisanda adet oldum artik bittimi yumurtalama donemin 5 gun once basladim 1gun ara verdim iliskiye daha yapmam icin firsat varmi ben hic anlamiyorum
Hee yaa sen nasilsin mervem napiyon kuzucum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Catlatma igmesi ne durumda yapiliyor sureci nedir valla bu konuda cok cahilim;-) ovulasyon testini eczanedenmi alicaz muhtemelen hepdini aciklamisinizdir kizlar ama birde bana anlatirmisiniz lutfeno sıkıntı bendede vardı yumurtlama günlerimi bilmiyorum adetim düzensiz diye çatlatma iğnesi oldum hergün ilişki yaşadık sonucu bekliyoruz bakalım hayırlısı başka bi doktora gidebilirsin ben doktordan yana şansızım istersen ovulasyon testleri varmış bu yumurtlama işleri için onu dene canım bide bende pek anlamıyorum
Kızcelerr akşama yemeğe misafirim var yemeğe fırında soslu sebzeli tavuk bezelyeli pirinç pilavı mercimek çorbası iki çeşit salata tatlıda muzlu köstebek pasta yapıcam yaa az mı ki acep var mı minik pratik tarifleriniz ?????
Catlatma igmesi ne durumda yapiliyor sureci nedir valla bu konuda cok cahilim;-) ovulasyon testini eczanedenmi alicaz muhtemelen hepdini aciklamisinizdir kizlar ama birde bana anlatirmisiniz lutfen
ev ısı yaptım yoruldumm sımdı bı kahve ohhh :)
adetim düzensiz diye yumurtalığım çatlama yapmıyo diye başta ilaç verdi klomen diye 5 gün onu içtim muayeneye gittim yumurtalığım çoğalmıştı ertesi günde pregnyl iğnesi oldum yine gittim muayeneye yumurtalıklar süper dedi ne kadar doğru bilmiyorum doktorum biraz dengesiz ve garip çünkü her neyse iğnenin etkisi 10.12.yada 14 gün içinde geçiyomuş ben bunu bilmiyodum iğneden sonra test yapmıştım pozitif çıkmıştı doktor iğnenin etkisi dedi gün sayıyorum test için ovulasyon testide eczanelerde bulunuyomuş
Sagol canim ins.hamilesindir allah ugraslarimizi bosa cikarmasin offf cok karamsallastim:-(
cümlemize nasip etsin Rabbim canım bende karamsarım ama iyi düşünelim ki iyi şeyler olsun olurmu tatlım :)
Kahve icmee sut ic birak onu benim gibi kahve delisi kiz birakti kahveyı sut ic
Ins. Canim yakinda belli olacak nasilsa adet gorunce :-( bana dr adetinin 2 gunu kan vermeye gel dedi niye acaba biseyemi bakicaklar bilmiyorum ...dune kadar sanki olabilirim diyordum ama bugun nedense şevkim kalmadi :-( ama pozitif dusunmek lazim
hay canım gunde 1 fıncan turk kahvesı vucut ıcın yararlı bn sevıyorumm ve ıcmeye devamm
selam kızlaaarrr napıyosunuz sabah giremedim baya yorum yazılmış onları okuyodum
Napalim kuzum gundelik isler iste ayni sen napiosun bakim nasilsin sen hamissin dimi
Icmede bosver kuzum sahlep ic tarcinli
iyim bende canım henüz kesin bişey yok silik çıkan testler var ama kan testi henüz vermedim öyle yani
MUAYENE edip test falan yapacaktır canım yine senin doktor gel demiş benimki adet olmazsan gel diyo adetim düzene girermi diyorum girmez yapacak bişey yok diyo şanslısın yani karamsar olmaz pozitif düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?