Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Amin canim deger tabi deger varligini hissediorum kuzumun Rabbim eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsin hepimize ama bisi yiemiorm die korkuorm ona etkisi olur die

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5-6 gün kala benimde negatif çıkmıştı hemde erken gebelik testinde...
adetimden 1 gün önce çok silik çizgi çıktı...

İnşallah bende de öyledir ama ne ağrı ne akıntı var moralim çok bozuldu

betüşüm inan ki bir istek vardı bende bebiş içinde istiyorum ama bu başkaydı yahuu :))) şimdi canım istemese deselerki ahada şimdi hamile kalacaksın yeminle olmaz yaw zorla olmuyor beeeee :))))

Allah muhabbetinizi artırsın canım benm . ay valla sıkıldım ben ya .kaç gündür yapmıyom .yumurtlama dönemlerinde artış istek oluyo zatenyeter bu kadar bu ay bence

demi ama birde ilk geceden hamile kalanlar var ya hayranım onlara valla adamlar nokta atışı yapıp hamile kalıyorlar

ahahaaaa :)))) bak ben bunu alırım heeee yeminle gülmekten yerlere serildim benim kuzenimin öyle oldu yımırtlamaya denk gelmiştir kıııı benim kızımda biz güya 1 sene korunacaktık ama 2 ay korunduk sonra tabi eee mademmm olsun dedik 3.ayda bende de nokta oldu hahahaaa

Bak ne guzel degerlendirmissn canim ya milletn adetin ertesi gun bile iliskiye girs oldu mu oluo valla senin jolemsi bir akinin vs geldimi kendini hic kontol ettin mi

Kısmet canım Rabiim ol der se olur zaten inşallah nasip etsin bizlerede

ya sen en azından 3.ayda olmuşsun insanlar ilk ayında kalıyor hayran hayran bakıyorum ya maşallah diyelim yinede iyi tutturuyorlar

Valla canım 3 gündür vardı öyle akıntım.dün de sağ kasığımda bir sızı vardı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aslında herkesin bat tarihini yazsaydik keşke kimler hamile rahatlıkla görürdük

Kızlar hamileyimmmmmmmmmm:):) 3. Aşılamam tut bu ay tutsun die o kadar cok şey yaptımki anlatamam inş rabbim evlat isteyen hiç kimsenin kucagını boş bırakmaz ...

Gozun aydin canimmmmmmm Rabbim saglikla eli ayagi duzgun kucagina almayi nasip etsin insallahhh Aminnn

Allah muhabbetinizi artırsın canım benm . ay valla sıkıldım ben ya .kaç gündür yapmıyom .yumurtlama dönemlerinde artış istek oluyo zatenyeter bu kadar bu ay bence

sağlo bebeim sizinde tadınız her zaman bal gibi tatlı olsun inş amannn burdaki kuzularında bizimde tek ortak noktamız bebişcanlarr gerisi boş kuzum

Valla canım 3 gündür vardı öyle akıntım.dün de sağ kasığımda bir sızı vardı

Tam ama bole.koyu bisi gelcek yani bole afedersn ama ele gelcek gibi jole gibi koyu kivamli bole uzicak falan o geldi mi catladi yumurtan demek canim ondn benm uc gun ust uste iliski oldu ilk.ilski sonrasi yani o joleden sonra kasigim agrimaya baslamsti sol kasigim ve mesela hala sizi agri var.normal bisi bu ondan sorum joleyi

Dün öğlen sol kasığıma sızı girdi ve akşam o akıntı oldu ve akşam da çalıştık sence devam edeyim mi canım çalışmaya

aslında herkesin bat tarihini yazsaydik keşke kimler hamile rahatlıkla görürdük

evet yaaa bilen biri yapsın lütfenn burcu zaten yok burda gitsin o taksimlrde gezsin tozsun selfie yapsın kocasıyla ahahaaaa seviyoruz burcuyu :))))

Canimmmm mervemm nasilsin bebekimm uzak kaldik sennle yauuuu

kuzummmmmmmmm ayy güzel annem benim iyi gibiym biliyorsun bu ay fazla calisamadik ama garip bi şekilde mide hassasiyetim var ya usuttum ondan yada bilmiyorum psikolojik de olabilir kusamiyorm ama midem hep bulaniyor son 3 gündür falan genelk desem erken daha bata 9 gün var of bilmiyorum kuzum ışte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…