- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.901
evden çıkmadan bi bardak iç . tuzlu ayranda iyi gelir. ay canım şöyle 4 aylık oldugunda rahatlarsın hamileligin tadı 4,5,6. aylar sonra gene zorlanmaya başlıyosun. sonra göbişten uyuyamıyosun daha bir sürü şey ama deger .Rabbim kucagına almayıda nasip etsinn
Kızlar hamileyimmmmmmmmmm:):) 3. Aşılamam tut bu ay tutsun die o kadar cok şey yaptımki anlatamam inş rabbim evlat isteyen hiç kimsenin kucagını boş bırakmaz ...
5-6 gün kala benimde negatif çıkmıştı hemde erken gebelik testinde...
adetimden 1 gün önce çok silik çizgi çıktı...
betüşüm inan ki bir istek vardı bende bebiş içinde istiyorum ama bu başkaydı yahuu :))) şimdi canım istemese deselerki ahada şimdi hamile kalacaksın yeminle olmaz yaw zorla olmuyor beeeee :))))
demi ama birde ilk geceden hamile kalanlar var ya hayranım onlara valla adamlar nokta atışı yapıp hamile kalıyorlar
Valla adetin bitiminde eşim yoktu yanımda.o yüzden adetin 11.12.13.14.15. Günleri çalışabildik.inş olur bu ay.çalışmaya devam edeyim mi daha canım ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım malesef olmadı ayın 3 ve 5 i oldu 5 de ovulasyon testi pozitifdi ama ayın 6ve 7 de nobetlerimiz vardı olmadı 8 de olmadı yani o 2 günde inşallah tutmuştur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahahaaaa :)))) bak ben bunu alırım heeee yeminle gülmekten yerlere serildim benim kuzenimin öyle oldu yımırtlamaya denk gelmiştir kıııı benim kızımda biz güya 1 sene korunacaktık ama 2 ay korunduk sonra tabi eee mademmm olsun dedik 3.ayda bende de nokta oldu hahahaaa
inş duyacaksın hemde kıpır kıpır şimdidem kocaman bir maşaalah bebişcanımızabenim kuzunun adı ecem öykü :)))
Bak ne guzel degerlendirmissn canim ya milletn adetin ertesi gun bile iliskiye girs oldu mu oluo valla senin jolemsi bir akinin vs geldimi kendini hic kontol ettin mi
aslında herkesin bat tarihini yazsaydik keşke kimler hamile rahatlıkla görürdük
Kızlar hamileyimmmmmmmmmm:):) 3. Aşılamam tut bu ay tutsun die o kadar cok şey yaptımki anlatamam inş rabbim evlat isteyen hiç kimsenin kucagını boş bırakmaz ...
Allah muhabbetinizi artırsın canım benm. ay valla sıkıldım ben ya .kaç gündür yapmıyom .yumurtlama dönemlerinde artış istek oluyo zaten yeter bu kadar bu ay bence
Valla canım 3 gündür vardı öyle akıntım.dün de sağ kasığımda bir sızı vardı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tam ama bole.koyu bisi gelcek yani bole afedersn ama ele gelcek gibi jole gibi koyu kivamli bole uzicak falan o geldi mi catladi yumurtan demek canim ondn benm uc gun ust uste iliski oldu ilk.ilski sonrasi yani o joleden sonra kasigim agrimaya baslamsti sol kasigim ve mesela hala sizi agri var.normal bisi bu ondan sorum joleyi
Canimmmm mervemm nasilsin bebekimm uzak kaldik sennle yauuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?