• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kizlar birsey sormak istiyorum benim reglim duzensiz 38 gunu buluyor hatta gectigi oldu dr gittigimde tarihler sordu senin gec yumurtlama donemin gibi bisey dedi sen adet ilk gunu itibaren 12gun sonraki on gün iliskiye gir dedi simdi en son 15 nisanda adet oldum artik bittimi yumurtalama donemin 5 gun once basladim 1gun ara verdim iliskiye daha yapmam icin firsat varmi ben hic anlamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o sıkıntı bendede vardı yumurtlama günlerimi bilmiyorum adetim düzensiz diye çatlatma iğnesi oldum hergün ilişki yaşadık sonucu bekliyoruz bakalım hayırlısı başka bi doktora gidebilirsin ben doktordan yana şansızım istersen ovulasyon testleri varmış bu yumurtlama işleri için onu dene canım bide bende pek anlamıyorum

o sıkıntı bendede vardı yumurtlama günlerimi bilmiyorum adetim düzensiz diye çatlatma iğnesi oldum hergün ilişki yaşadık sonucu bekliyoruz bakalım hayırlısı başka bi doktora gidebilirsin ben doktordan yana şansızım istersen ovulasyon testleri varmış bu yumurtlama işleri için onu dene canım bide bende pek anlamıyorum
Catlatma igmesi ne durumda yapiliyor sureci nedir valla bu konuda cok cahilim;-) ovulasyon testini eczanedenmi alicaz muhtemelen hepdini aciklamisinizdir kizlar ama birde bana anlatirmisiniz lutfen

Kızcelerr akşama yemeğe misafirim var yemeğe fırında soslu sebzeli tavuk bezelyeli pirinç pilavı mercimek çorbası iki çeşit salata tatlıda muzlu köstebek pasta yapıcam yaa az mı ki acep var mı minik pratik tarifleriniz ?????

Yok gayet guselde ben sana misafit gelsem tatliya yerim kalmazdi tavuk corba salatan tamm benlik banada ayir kis bir tabakkk canim cektiii :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Catlatma igmesi ne durumda yapiliyor sureci nedir valla bu konuda cok cahilim;-) ovulasyon testini eczanedenmi alicaz muhtemelen hepdini aciklamisinizdir kizlar ama birde bana anlatirmisiniz lutfen

adetim düzensiz diye yumurtalığım çatlama yapmıyo diye başta ilaç verdi klomen diye 5 gün onu içtim muayeneye gittim yumurtalığım çoğalmıştı ertesi günde pregnyl iğnesi oldum yine gittim muayeneye yumurtalıklar süper dedi ne kadar doğru bilmiyorum doktorum biraz dengesiz ve garip çünkü her neyse iğnenin etkisi 10.12.yada 14 gün içinde geçiyomuş ben bunu bilmiyodum iğneden sonra test yapmıştım pozitif çıkmıştı doktor iğnenin etkisi dedi gün sayıyorum test için ovulasyon testide eczanelerde bulunuyomuş

adetim düzensiz diye yumurtalığım çatlama yapmıyo diye başta ilaç verdi klomen diye 5 gün onu içtim muayeneye gittim yumurtalığım çoğalmıştı ertesi günde pregnyl iğnesi oldum yine gittim muayeneye yumurtalıklar süper dedi ne kadar doğru bilmiyorum doktorum biraz dengesiz ve garip çünkü her neyse iğnenin etkisi 10.12.yada 14 gün içinde geçiyomuş ben bunu bilmiyodum iğneden sonra test yapmıştım pozitif çıkmıştı doktor iğnenin etkisi dedi gün sayıyorum test için ovulasyon testide eczanelerde bulunuyomuş

Sagol canim ins.hamilesindir allah ugraslarimizi bosa cikarmasin offf cok karamsallastim:-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cümlemize nasip etsin Rabbim canım bende karamsarım ama iyi düşünelim ki iyi şeyler olsun olurmu tatlım :)

Ins. Canim yakinda belli olacak nasilsa adet gorunce :-( bana dr adetinin 2 gunu kan vermeye gel dedi niye acaba biseyemi bakicaklar bilmiyorum ...dune kadar sanki olabilirim diyordum ama bugun nedense şevkim kalmadi :-( ama pozitif dusunmek lazim

Ins. Canim yakinda belli olacak nasilsa adet gorunce :-( bana dr adetinin 2 gunu kan vermeye gel dedi niye acaba biseyemi bakicaklar bilmiyorum ...dune kadar sanki olabilirim diyordum ama bugun nedense şevkim kalmadi :-( ama pozitif dusunmek lazim

MUAYENE edip test falan yapacaktır canım yine senin doktor gel demiş benimki adet olmazsan gel diyo adetim düzene girermi diyorum girmez yapacak bişey yok diyo şanslısın yani karamsar olmaz pozitif düşün

MUAYENE edip test falan yapacaktır canım yine senin doktor gel demiş benimki adet olmazsan gel diyo adetim düzene girermi diyorum girmez yapacak bişey yok diyo şanslısın yani karamsar olmaz pozitif düşün

Aman gel dedigi adetinin 2.gunu kan testi yaptircan dedi yani kan testinden adetliyken neye bakicak bilmiyorum esimde cok dusunuyorum cok heves ediyorum diye bisey demio ama kesin sacma buluyor:-) bana hep sey der birak sal dusunme cok heves ettigin hic birsey olmuyor die hakketen oyle cok sabirsizim :-(

Back