Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kizlar hamileysek karnimizin içinde vajinaya doğru hafif bi kasinti olur mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ankarada olsaydın Dünya tatlısı doktorumu söylerdim sana..
benimde bundan önce tipik bi doktor vakaam oldu..
istiyorum olmuyo 10 aydır korunmuyoruz diyorum, ''ne bu acele, 2 seneden önce bişey yapılmaz, yaşın küçük, çok erken vs vs''
25 yaşındayım, doktorum yaşın küçük dedi
çoluktan çocuktan soğutuyolar insanı

kızlar bat 8 gun kaldı hamıle olup olmayacagım bellı olcak ama bu zaman zarfında esım durmuyor bır zararı olurmu bebek varsa. 8 gun hıc yapmamalıyım ne olur yardım edın

Peki aynen adetteki bel ağrısı gibi mi? Benimki aynen oyle sadece kasık ağrım yok ona eşlik eden.

Kuzumm sen merak etme elbet arada sampiyon spermler vardir giden gidiordr benmde akiodu kiyamet kopariodm adam uc gun ayakarm omzunda bekledi ben igneyi cars oldum cars pers cuma calistim bir daha da calismadm cunku eger devam edersem risk olabilkrdi sonra.bekledik bnce tavsiyem artik calismayn varsa bisi sorun olmasin cunku sarsinti degil erkektn gelen meni dusuk sebebi olabiliormus

5 mayıs iğne oldum,
4 - 5 - 6 mayıs ilişki,
8 inden sonra gün aşırı dedi doktor..
8-10-12 devam ediyoruz :)

Ben uc gun.yaptm biraktim cunku riskli biraz eger gebe kaldysan biraz oncedr yazdm ilk donemlerde erkegin menisi zararlitms bize iliski kesinlikle yasak yani mesela

sesli güldüm ya banada diyo ne acelen var yaşın küçük daha gençsiniz 25 yaşındayım akıl veriyo bunun en erkeni ne zaman 30 mu 35 mi dicektim demedim ankaradaki doktoru söylesene canım hafta sonu gelince bi gidelim bakalım tek seferlikde olsa

Ben uc gun.yaptm biraktim cunku riskli biraz eger gebe kaldysan biraz oncedr yazdm ilk donemlerde erkegin menisi zararlitms bize iliski kesinlikle yasak yani mesela

şimdi olduysa olmuştur yani öylemi :44:
regle kadar tutmazmı artık çalışmalar boşamı, uykularımmmmm, ağlıycammmm

benimde bel ağrım çok galiba feci üşüttüm. yavaş yavaş adet belirtileri çıkmaya başladı bended galiba bu ayda olmadı:18:

Ben gecen gece sadece 2 saat uyuyabildim. O kadar agridi. Ben de sivilce ve agresiflikle karışık alinganlik da var :-( tam da adetlik..

Doktor cok onemli ben devlette doktora gittm.bana dedi ki senn rahmin kucuk hemen hammile kalmaya bak ki kalamassn dedi cok zor cocuk sahibi olman dnemeye basla dedi terbiyesiz ama bak hemencik hamis kalim elhamdulillah sikayet etcem o adami

anladım canım :) bende öyle yazık eşimin omuzlarına bacaklarımı koyuyodum sonrada yastık koyuyodu kalçamın altına tavsiyen için sağol kuzumm artık yapmayalım bari

şimdi olduysa olmuştur yani öylemi :44:
regle kadar tutmazmı artık çalışmalar boşamı, uykularımmmmm, ağlıycammmm

Aaa aglama canim zaten catlama suresi belli ve ignede saha cok belirgin uc gun caliscan tamam gidrn sampiyon gidio emin ol bn.karismak istemem ama bnim doktorum harika biri.ona guvendm ve oldu bizim herkes yap dedi gun asiri yap dedi ben sadeve doktoru.dinledim cok sukur gebe kaldm ilk ignemde

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,
ne mutlu sana

arada çıkıyo canım mesleğine önem vermeyen umursamayan işte çok şükürki gebesin

anladım canım :) bende öyle yazık eşimin omuzlarına bacaklarımı koyuyodum sonrada yastık koyuyodu kalçamın altına tavsiyen için sağol kuzumm artık yapmayalım bari

Ooo benm belimde evin en sert iki yastigi ve ayaklar adamin omzunda ve yastik belimdr uyuodum ben kuzum Rabbim.nasip etti umarim sizlerese nasip eder beni kesinlikle bilgilendir ara ver derim ben hem bir ihtimak tutmadi desen ki insallah tutmstr bekledgn icn spermler daha kuvetli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…