Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Selam kizlar bugun adetimin gecikmesinin 4. Gunuydu sabah gidip kan verdim. Ogleden sonra cikar sonuc dediler donustete idrar tedti aldim evde yaptim. İkinci cizgi silik cikti. Simdide gidip sonuclarimi aldim. Beta hcgdegerim 367.14 sizce normal mi. Aslinda suan sevincten havalara ucmam gerekiyo ama daha once bi dusugum oldugundan korkuyorum su ilk uc ayi doldurmadan
icim rahat olmicak sanirim

dr a gittinmi hiç canım . sorun yoksa kafayı rahat bırak biraz rahat olunca daha iyi etkileniyomuş yumoşlar. tabi sabretmek ne mümkün sakin olmak bizde aynısıyız

gittim canım yumurta tembelliği varmış klomen ile aşı oldum ama olmadı sonra bidaha gitmedim umursamıycam desemde son iki hafta zaman geçmek bilmiyor bu ayda olmazsa acaba tekrar mı gitsem soğan kürümü uygulasam kararsızım:26::26:

hayırlı ugurlu olsun .tebrikler darısı başımıza inşallah canım belirtilerin nelerdi:112:

Degerin gayet iyi canim sen korkma sakin ol bebiside sikma icerde iyi dusun iyi olsunnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirlisi olsun ayrica canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

tabi tekrar git canım bırakma tedavini .soğan kürünüde adetten sonra yaparsın zararı olmaz

Tesekkur ederim canim allah isteyen herkesr hayirli evlat nasip etsin.
Belirtiye gelince cok bisey yadamdim ama son bi haftdir asiri oburlasmistim bide midem cok yandi.

annesi iyi bak beişe dinlen ye canım zaten bulantılar gelince bişey yiyemiyo insan:97::97:rabbim herkese nasip etsin inşallah

Degerin gayet iyi canim sen korkma sakin ol bebiside sikma icerde iyi dusun iyi olsunnn

Tesrkkur derim. Hekimimiz sagolsun butun kan degerlerimede bakti. Hafif kansizlil var bide demir eksikligi onun disinda normal dedi artik hayirlisi

ayy ne guzell hayırlı olsun canım. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. ıyı seyler dusun hıc kotu seyler getırme aklına allahım korusun bebısını. benımde 8 gun kaldı bır gelsede test yapsammm beklemek cok zorr

Gercekten oyle beklemek zor inanirmisin dun cikip nobetci eczane aradim test almak icin bi tane bile bulamadim..allaha sukur bugun guzel haberi aldim. Simdide kalp atislarini duymak icin beklemek zor geliyo

Gercekten oyle beklemek zor inanirmisin dun cikip nobetci eczane aradim test almak icin bi tane bile bulamadim..allaha sukur bugun guzel haberi aldim. Simdide kalp atislarini duymak icin beklemek zor geliyo

canım adetıne kac gun kala test yaptın. bu mutlulugu allahım ıns hepımıze yasatır.tekrar saglıklı uzun omurler versın bebısımıze ve sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…