Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

kızlar bugün 19. gün ovulasyon testi yaptım öylesine 2 çizgi çıktı .aynı kkoyulukta anlamadım yumurtlama bitmiştir dimi

yumurta çatlatma iğnesinin 10 yada 12 günde etkisi geçiyomuş canım yani şu durumda yapsamda pozitif çıkıyomus doktor öyle dedi iğneden 2 hafta sonra test yap dedi onu bekliyorum işte

yaa bana hiç demedi onuuu :44:
hatta adet olursan ikinci gün gel , olmazsan bir hafta sonra gel dedi..
yani ben gecikip, üstüne de 1 hafta bekleyecekmişim beeenn

yaa bana hiç demedi onuuu :44:
hatta adet olursan ikinci gün gel , olmazsan bir hafta sonra gel dedi..
yani ben gecikip, üstüne de 1 hafta bekleyecekmişim beeenn

benim doktor biraz dengesiz bi dediği bi dedğini tutmuyo gitmicem bidaha verdiğim paraya yazık bende bu ayın 4nde oldum iğne ne zaman gelim doktor bey dedim adetin geçikince diyo bide

benim doktor biraz dengesiz bi dediği bi dedğini tutmuyo gitmicem bidaha verdiğim paraya yazık bende bu ayın 4nde oldum iğne ne zaman gelim doktor bey dedim adetin geçikince diyo bide

ben çok memnunum çok şükür,
her ay gidiyorum ''ben yine adet oldum'' diyorum
''insanlık hali, hepimiz mütemadiyen oluyoruz'' diyo kadın alıştı bana
kendimi çok iyi hissetmemi sağlıyo :)

ben çok memnunum çok şükür,
her ay gidiyorum ''ben yine adet oldum'' diyorum
''insanlık hali, hepimiz mütemadiyen oluyoruz'' diyo kadın alıştı bana
kendimi çok iyi hissetmemi sağlıyo :)

ben şu yönden sevmedim doktorumu adetim nasıl düzene girecek diyorum girmez artık bişey yapamayız ona deyince ben dedim tamam bundanda bize bişey olmaz

Ayrica nasil iliski duzni izledinz canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım pazara kadar dayanırmıyım test için hiç bilmiyorum :) doktor 2 günde bi ilişki olsun dedi o şekilde oldu sonrada dedik hergün olsun :) o şekilde devam ediyo şimdilik bide benim işte tek sıkıntım spermler bende durmuyo ertesi günde olsa yok oluyo

ben şu yönden sevmedim doktorumu adetim nasıl düzene girecek diyorum girmez artık bişey yapamayız ona deyince ben dedim tamam bundanda bize bişey olmaz

o nasıl bi cevapmış öyle
bencede onunla devam etme canım,
gebeliğinde de Allah korusun sıkıntılar olabilir,
düşünsene ''yapacak bişe yok'' modunda bi doktorun var

o nasıl bi cevapmış öyle
bencede onunla devam etme canım,
gebeliğinde de Allah korusun sıkıntılar olabilir,
düşünsene ''yapacak bişe yok'' modunda bi doktorun var

ahahaha :) aynen canım özelden yazamadım 5 dakikda bi cevap veriyomuşuz :) angaralıyım ama görevden dolayı diyarbakır bu haftasonu ankaraya gidiyoruz heyoooo orda gidecem doktora düşünsene muayeneye gittiğimizde doktor oturuyo eşime askerlik anılarını anlatıyo yok böyle bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…