- 6 Mayıs 2014
- 693
- 689
- 78
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.561
20sinde olursa olucam canım bakalım güzel bi haber bekliyorum inşallah alırım pozitifi :) sende iğnenin etkisi ne kadarda geçti canım
gldnglnck Adet günümüzde aynı
İlk iğne zamanımızda aynı :)
güzel haberler veririz inşallah
İyiyim dün çektirdk fotoları :) çok gzller :) taksimdeym geziyrz şmdi :) doğum günümü kutluyoruzz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah canım yaaa sabırsızlanmıyomusun :)
ayyy hemde nasıl
gün sayıyorum,
bugünde durmadan ''haftaya bugün olmazsam yaparım testi'' deyip durdum kendime
iğneyi ne zaman oldun ve gebelik haberini ne zaman aldın canım iğne vurulduktan bi süre sonramı
:) ben dayanamıyorum canım ya hafta sonu yada vuma testi yapim diyorum iğne zamanıda geçmiş oluyo hem :) c.tesi memlekete gidecez sürpriz olur oda inş olursa
Anladım canım oyy çok güzel olmuş benimde toplam zaman o şekilde olacak inşallah güzel haber alırım ya9 nisand igne oldum canim 23 nisanda ilk testimi yaptim silik cikti 25 nisanda kan yaptirdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
9 nisand igne oldum canim 23 nisanda ilk testimi yaptim silik cikti 25 nisanda kan yaptirdim
İğne zamanı dediğin ne ? :44:
yumurta çatlatma iğnesinin 10 yada 12 günde etkisi geçiyomuş canım yani şu durumda yapsamda pozitif çıkıyomus doktor öyle dedi iğneden 2 hafta sonra test yap dedi onu bekliyorum işte
yaa bana hiç demedi onuuu :44:
hatta adet olursan ikinci gün gel , olmazsan bir hafta sonra gel dedi..
yani ben gecikip, üstüne de 1 hafta bekleyecekmişim beeenn
benim doktor biraz dengesiz bi dediği bi dedğini tutmuyo gitmicem bidaha verdiğim paraya yazıkbende bu ayın 4nde oldum iğne ne zaman gelim doktor bey dedim adetin geçikince diyo bide
benim doktor biraz dengesiz bi dediği bi dedğini tutmuyo gitmicem bidaha verdiğim paraya yazıkbende bu ayın 4nde oldum iğne ne zaman gelim doktor bey dedim adetin geçikince diyo bide
ben çok memnunum çok şükür,
her ay gidiyorum ''ben yine adet oldum'' diyorum
''insanlık hali, hepimiz mütemadiyen oluyoruz'' diyo kadın alıştı bana
kendimi çok iyi hissetmemi sağlıyo :)
Ayrica nasil iliski duzni izledinz canim
ben şu yönden sevmedim doktorumu adetim nasıl düzene girecek diyorum girmez artık bişey yapamayız ona deyince ben dedim tamam bundanda bize bişey olmaz
o nasıl bi cevapmış öyle
bencede onunla devam etme canım,
gebeliğinde de Allah korusun sıkıntılar olabilir,
düşünsene ''yapacak bişe yok'' modunda bi doktorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?