Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Cok sukur canim cumartesi kalp atisi duycaz Rabbim izin verirse insallah bizim dualarim sizinle sizde bana dua edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rabbim hepimize nasipetsin canım inşallah hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın bebişini doktordan sonra bilgi ver olurmu

Allah nasip ederse ben de bu ay gebe kalmak istiyorum ve gercekten cok istiyorum. Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin insallah. Reglime 7 gün var bugün test yaptim ama ikinci cizgi T bolgesinde degil de C'nin tam yanında biraz belirgin olarak cikti. Test bozuktu galiba.. ayy hayirlisi insallah yaaa...

İnşallah canım sende bizdensin güzel hayırlı haberler alırız inşallah

foto eklesene canımbakalım .hamile sindir inşallh

SELAMMM kızlar her ay umutlanıp hüsrana uğruyorum daha adetime 4 gün var dayanamayıp test yaptım ama gene tek çizgi çıktı çok üzülüyorum

SELAMMM kızlar her ay umutlanıp hüsrana uğruyorum daha adetime 4 gün var dayanamayıp test yaptım ama gene tek çizgi çıktı çok üzülüyorum

canım erken yapmışşsın bekle adet gününde olmazsan tekrarla . sıkma canını olmazsa gelecek ay daha sıkı çalışrsın

Son düzenleme:
İnşallah canım sende bizdensin güzel hayırlı haberler alırız inşallah
Amin insallah
foto eklesene canımbakalım .hamile sindir inşallh

Telefondan girdiğim icin foto nasil ekleyecegimi bilmiyorum ki. Insallah hamileyimdir. Bi de soyle bi sey var normalde 10 gub oncesinden baslayan adet belirtilerimin hiçbiri daha baslamadi. Ahh insallah Allah tüm iseteyenlere verir ya..

Cnm ya iki gundr giremydm.uyarialmstm o yuzden yazamadm cok sakinim gerckten hamile olabilirsn bi gelisme var miiiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canmm yok bi gelişme henüz hemşire kanımı alırken damarımı mı patlatmış bişi yapmış sanırım kolum morardı asırı ağrıyor da ben de o yüzden giremedim bu saate kadar ... İki gün sonra yine kan testi yap ddi arkadaşlar ama beklym diorm iyice yükselsin adet günmde yaptrcm :) sende bi gelişme var mı ne alemdesin ??

💕✨

canım sağ üstte insert image var foto şeklinde oraya tıkla yükle telefonundan

canım erken yapmışşsın bekle adet gününde olmazsan tekrarla . sıkma canını olmazsa gelecek ay daha sıkı çalışrsın

canım evet erken yaptım ama her ay hüsran olunca umut gittikçe azalıyo bir yıldır her ay olumsuz olunca çok üzülüyorum

canım evet erken yaptım ama her ay hüsran olunca umut gittikçe azalıyo bir yıldır her ay olumsuz olunca çok üzülüyorum

dr a gittinmi hiç canım . sorun yoksa kafayı rahat bırak biraz rahat olunca daha iyi etkileniyomuş yumoşlar. tabi sabretmek ne mümkün sakin olmak bizde aynısıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…