- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.541
çok güzel bi duygu eminim ya :) iki gün önce dayanamayıp test yaptım senin dediğin gibi silik çıktı ama heveslenmedim iğnenin etkisidir dedim o yüzden zor tutuyorum kendimi canım ya gerçekten çok güzel bi duygu tahmin edebiliyorum
senin baya erken belli olmuş çift çizgi 4-5 gün kala belli belirsiz olur diyorlar acaba sen erken mi yumurtladın?
evet canım birazdan gidicem sorucam bakalım neden oluyormuş acayip ağrı var belime vurmaya başladıNiyeki acaba ya sen bu aksam is cikisi dr gidecektin degilmi kuzum ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Insallah olur tatlimda gusel haberlerini aliriz seninde
Adet gunun ne zaman ki canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olabilir canım çünkü ben bu ay riske atmayım dedim ve adet bitiminin ertesi günü ilişkiye başladım eğer gebelik çıkarsa muhtemelen erken yumurtlama olmuştur yani adet bitiminin arkasından hamile kalmışımdır bu durumda
20sinde olursa olucam canım bakalım güzel bi haber bekliyorum inşallah alırım pozitifi :) sende iğnenin etkisi ne kadarda geçti canım
evet canım birazdan gidicem sorucam bakalım neden oluyormuş acayip ağrı var belime vurmaya başladı
ben yarın sabahta yapayım testi yine çizgi çıkarsa haber veririm sende yap dene canım
Hadi ya insallah hayirli haberlerle gelirsin kotu bisey olmaz iyi seyler soyler doktor bitanem bide ozelden bi msj attim ilgilenirsen sevinirim canim
Cnm seninle ilgilenemedm msjını yeni gördm özür dilerm biliosn gezmedeym şarj bitmesin die telle oynamıyorum hiç bu arada 8 gn var hç bişi hissetmyrm, ayrıca bugb doğum günüm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dogm gnun kutlu olsun cnm bnmm allah bbi avazda kurtarsin
Cnm seninle ilgilenemedm msjını yeni gördm özür dilerm biliosn gezmedeym şarj bitmesin die telle oynamıyorum hiç bu arada 8 gn var hç bişi hissetmyrm, ayrıca bugb doğum günüm :)
Sen nerdesin bakim yaaa naptin kixzz
Kim yapti karisim sana nasil bi karisim mis o bakim :)
Cnmm tşk edermm inşallah gebe oluruzda bir avazda kurtuluruz :)
Ignenn etkisi derken canim
Yok inciri icmiyorum biraz yedim 2gunde sdece ictim bugun yapsam felan olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?