Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Adet gunun ne zaman ki canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin baya erken belli olmuş çift çizgi 4-5 gün kala belli belirsiz olur diyorlar acaba sen erken mi yumurtladın?

olabilir canım çünkü ben bu ay riske atmayım dedim ve adet bitiminin ertesi günü ilişkiye başladım eğer gebelik çıkarsa muhtemelen erken yumurtlama olmuştur yani adet bitiminin arkasından hamile kalmışımdır bu durumda

eğer benimde erken yumurtlama olduysa umutsuz vakayım demektir

Arkadaşlar 28 nisanda adet oldum 25 günlük periyotlarda oluyorum ayın 9 unda yumurtlama olması gerekiyor fakat ovulasyon testi aldım testin en koyu olduğu gün ayın 10 uydu. 10 ve 11 de çalışma yaptım acaba gebe olabilir miyim yoksa kaçırdım mı dün sabahki testte yine koyu çıktı fakat akşam yaptığım test azıcık silikti bugün yaptığım yine silik ama hafif koyulukta var yine yani tamamen silik dğeil

evet canım birazdan gidicem sorucam bakalım neden oluyormuş acayip ağrı var belime vurmaya başladı

Hadi ya insallah hayirli haberlerle gelirsin kotu bisey olmaz iyi seyler soyler doktor bitanem bide ozelden bi msj attim ilgilenirsen sevinirim canim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Hadi ya insallah hayirli haberlerle gelirsin kotu bisey olmaz iyi seyler soyler doktor bitanem bide ozelden bi msj attim ilgilenirsen sevinirim canim

Cnm seninle ilgilenemedm msjını yeni gördm özür dilerm biliosn gezmedeym şarj bitmesin die telle oynamıyorum hiç bu arada 8 gn var hç bişi hissetmyrm, ayrıca bugb doğum günüm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dogm gnun kutlu olsun cnm bnmm allah bbi avazda kurtarsin

Sen nerdesin bakim yaaa naptin kixzz

Hapyyyy bört dey tuuuuu yuuuuuu bebekimmmmm iyi dogmussn iyiki tanisim seni minnosummmm kuzumun guzeller.guzeli teyzesiiii

Kim yapti karisim sana nasil bi karisim mis o bakim :)

Valla bi kadin varmış çocuğu olmayıp ona giden çok kişinin çocuğu olmuş Allah'ın izniyle tabi ona hazırlattılar taze tereyağı bal çörek otu kekik birde o yaylalarda bi ot toplayıp kurutuyormus ondan :) hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş bakalım görcez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…