• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

kızlar bugün 19. gün ovulasyon testi yaptım öylesine 2 çizgi çıktı .aynı kkoyulukta anlamadım yumurtlama bitmiştir dimi:31::30:

yumurta çatlatma iğnesinin 10 yada 12 günde etkisi geçiyomuş canım yani şu durumda yapsamda pozitif çıkıyomus doktor öyle dedi iğneden 2 hafta sonra test yap dedi onu bekliyorum işte

yaa bana hiç demedi onuuu :44:
hatta adet olursan ikinci gün gel , olmazsan bir hafta sonra gel dedi..
yani ben gecikip, üstüne de 1 hafta bekleyecekmişim beeenn :1:

yaa bana hiç demedi onuuu :44:
hatta adet olursan ikinci gün gel , olmazsan bir hafta sonra gel dedi..
yani ben gecikip, üstüne de 1 hafta bekleyecekmişim beeenn :1:

benim doktor biraz dengesiz bi dediği bi dedğini tutmuyo gitmicem bidaha verdiğim paraya yazık :1: bende bu ayın 4nde oldum iğne ne zaman gelim doktor bey dedim adetin geçikince diyo bide:1::1:

benim doktor biraz dengesiz bi dediği bi dedğini tutmuyo gitmicem bidaha verdiğim paraya yazık :1: bende bu ayın 4nde oldum iğne ne zaman gelim doktor bey dedim adetin geçikince diyo bide:1::1:

ben çok memnunum çok şükür,
her ay gidiyorum ''ben yine adet oldum'' diyorum:1:
''insanlık hali, hepimiz mütemadiyen oluyoruz'' diyo kadın alıştı bana :1:
kendimi çok iyi hissetmemi sağlıyo :)

ben çok memnunum çok şükür,
her ay gidiyorum ''ben yine adet oldum'' diyorum:1:
''insanlık hali, hepimiz mütemadiyen oluyoruz'' diyo kadın alıştı bana :1:
kendimi çok iyi hissetmemi sağlıyo :)

ben şu yönden sevmedim doktorumu adetim nasıl düzene girecek diyorum girmez artık bişey yapamayız ona deyince ben dedim tamam bundanda bize bişey olmaz:40::1:

Ayrica nasil iliski duzni izledinz canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım pazara kadar dayanırmıyım test için hiç bilmiyorum :) doktor 2 günde bi ilişki olsun dedi o şekilde oldu sonrada dedik hergün olsun :) o şekilde devam ediyo şimdilik bide benim işte tek sıkıntım spermler bende durmuyo ertesi günde olsa yok oluyo :15:

ben şu yönden sevmedim doktorumu adetim nasıl düzene girecek diyorum girmez artık bişey yapamayız ona deyince ben dedim tamam bundanda bize bişey olmaz:40::1:

o nasıl bi cevapmış öyle :53:
bencede onunla devam etme canım,
gebeliğinde de Allah korusun sıkıntılar olabilir,
düşünsene ''yapacak bişe yok'' modunda bi doktorun var :27:

o nasıl bi cevapmış öyle :53:
bencede onunla devam etme canım,
gebeliğinde de Allah korusun sıkıntılar olabilir,
düşünsene ''yapacak bişe yok'' modunda bi doktorun var :27:

ahahaha :) aynen canım özelden yazamadım 5 dakikda bi cevap veriyomuşuz :) angaralıyım ama görevden dolayı diyarbakır bu haftasonu ankaraya gidiyoruz heyoooo :D orda gidecem doktora düşünsene muayeneye gittiğimizde doktor oturuyo eşime askerlik anılarını anlatıyo yok böyle bi durum:52:

Back