- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.501
Aynen..
Ilk evlendigimde istemiyordum ama bende artik anne olmak istiyorum ve aylardir bekliyorum..
ayy ne güzel canım darısı bana banaa inşallah :) iğnenin etkisi ne kadarda geçti canım sende ne kadar zamanda aldın hayırlı haberi
Insallah canim insallah snde hamissindir bn adetime iki gun.kala dayanamayip test yaptm silik cikti hayal mi goruom dedim neyse adet gunm yaptm biraz daha koyu ama yine silikti sonra o gun kan testi yaptirdm aaaa oda ne hamisimmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ovulasyon testi hamileliği öğrenmede de kullanılıyor ama sen çok erken yapmışsın bende hamilelik testine inanmayıp ovulasyon yapmıştımovulasyon testi yaptim. Bat a 6 gün kala. Neden boyle bir sey yaptigimi bilmiyorum. Silik çıktı...
ovulasyon testi hamileliği öğrenmede de kullanılıyor ama sen çok erken yapmışsın bende hamilelik testine inanmayıp ovulasyon yapmıştımemin olmak için hamilelik testi yap birde canım
az daha bekle o zaman canım adetine 2 gün kala hamilelik testi yap inşallah hamilesindirahhhh badefnecigim... Nerde bende o cesaret :-( zaten belim ağrıyor ve cok agresifim. Sanirim 6 gün sonra kirmizi dolu günler beni bekliyor. Boğa gibi oldum resmen. Kirmizi delirtiyor beni
az daha bekle o zaman canım adetine 2 gün kala hamilelik testi yap inşallah hamilesindir
benim hamilelik çok silikti canım ama benim adetin 3 ya da 4.günüydü onun öncesi hep negatifti...ovulasyon yaptığımda hamilelikten daha koyu idiınsaallah canim. Peki sen inanmayip ovulasyon yapinca diger cizgi kadar koyu mu yoksa onda silik mi çıkmıştı?
Ovulasyon testi yaptim. Bat a 6 gün kala. Neden boyle bir sey yaptigimi bilmiyorum. Silik çıktı...
Corekotu tarcin bal zararlimi peki tatlim ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Duyguuuu beta hcg bugn yaptırdım sonuç 3.54 ne diosn ?? Bi hafta var yükselir mi sence ???
💕✨
canım senle batlarımız aynı biliyosun yarın sabah bir test yap istersen bende yarın sabah tekrar deniycem
canım senle batlarımız aynı biliyosun yarın sabah bir test yap istersen bende yarın sabah tekrar deniycem
Arkadaşlar yumurta catlamadan mi ilişki yoksa catladiktan sonraki ilişki mi daha önemli. Benim kafam karıştı 1mayisti adet tarihim yumurta sanırım yeni oluşuyor hissediyorum.ama önemli olan patladıktan sonraki günler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?