Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ayy ne güzel canım darısı bana banaa inşallah :) iğnenin etkisi ne kadarda geçti canım sende ne kadar zamanda aldın hayırlı haberi

Insallah canim insallah snde hamissindir bn adetime iki gun.kala dayanamayip test yaptm silik cikti hayal mi goruom dedim neyse adet gunm yaptm biraz daha koyu ama yine silikti sonra o gun kan testi yaptirdm aaaa oda ne hamisimmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzel bi duygu eminim ya :) iki gün önce dayanamayıp test yaptım senin dediğin gibi silik çıktı ama heveslenmedim iğnenin etkisidir dedim o yüzden zor tutuyorum kendimi canım ya gerçekten çok güzel bi duygu tahmin edebiliyorum

Ovulasyon testi yaptim. Bat a 6 gün kala. Neden boyle bir sey yaptigimi bilmiyorum. Silik çıktı...

ovulasyon testi yaptim. Bat a 6 gün kala. Neden boyle bir sey yaptigimi bilmiyorum. Silik çıktı...

ovulasyon testi hamileliği öğrenmede de kullanılıyor ama sen çok erken yapmışsın bende hamilelik testine inanmayıp ovulasyon yapmıştımemin olmak için hamilelik testi yap birde canım

Ahhhh badefnecigim... Nerde bende o cesaret :-( zaten belim ağrıyor ve cok agresifim. Sanirim 6 gün sonra kirmizi dolu günler beni bekliyor. Boğa gibi oldum resmen. Kirmizi delirtiyor beni

ovulasyon testi hamileliği öğrenmede de kullanılıyor ama sen çok erken yapmışsın bende hamilelik testine inanmayıp ovulasyon yapmıştımemin olmak için hamilelik testi yap birde canım

Ahhhh badefnecigim... Nerde bende o cesaret  zaten belim ağrıyor ve cok agresifim. Sanirim 6 gün sonra kirmizi dolu günler beni bekliyor. Boğa gibi oldum resmen. Kirmizi delirtiyor beni 

az daha bekle o zaman canım adetine 2 gün kala hamilelik testi yap inşallah hamilesindir

ınsaallah canim. Peki sen inanmayip ovulasyon yapinca diger cizgi kadar koyu mu yoksa onda silik mi çıkmıştı?

benim hamilelik çok silikti canım ama benim adetin 3 ya da 4.günüydü onun öncesi hep negatifti...ovulasyon yaptığımda hamilelikten daha koyu idi

Anladim canim. Benim umidim yok zaten. Gebeliği yapıp eksiyi görmemek icin yaptim. Avutayim dedim kendimi. .

Arkadaşlar yumurta catlamadan mi ilişki yoksa catladiktan sonraki ilişki mi daha önemli. Benim kafam karıştı 1mayisti adet tarihim yumurta sanırım yeni oluşuyor hissediyorum.ama önemli olan patladıktan sonraki günler mi

canım senle batlarımız aynı biliyosun yarın sabah bir test yap istersen bende yarın sabah tekrar deniycem

Ccanim sibelcim. Belim cok ağrıyor ya tipki adet ağrısı. .. moralim bozuldu.. ama yarin cesaretimi toplayabilirsem yaparim hala müthiş belim ağrıyor. Hic yapmamama rağmen bütün gün oturarak ders anlattım. .

Catlamadan önce hazir sperm olursa iyi oluyor canim. Ama catlama anindan sonra 6-24 saat sonraya kadar döllenme ye hazir bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…