• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Sabah ben okuldaken tenefus aralarinda yetisemiyorum. Simdi ise tik yokkk.. öğle uykusunda misiniz kizlarrr? Yoksa hamis kaldiniz hepiniz uyuyor musunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ccanim sibelcim. Belim cok ağrıyor ya tipki adet ağrısı. .. moralim bozuldu.. ama yarin cesaretimi toplayabilirsem yaparim :-) hala müthiş belim ağrıyor. Hic yapmamama rağmen bütün gün oturarak ders anlattım. .

canım bel ağrısı hamişliğin ilk dönemlerinde çok oluyor. benim oğlumda çok belim ağrımıştı hamilelik bitene kadar geçmedi hatta..şimdi yine bel ağrılarım çok fazla gerçi fıtıkta var bende ama dediğim gibi hamişliktede ağrı oluyor aklında olsun

Ccanim sibelcim. Belim cok ağrıyor ya tipki adet ağrısı. .. moralim bozuldu.. ama yarin cesaretimi toplayabilirsem yaparim :-) hala müthiş belim ağrıyor. Hic yapmamama rağmen bütün gün oturarak ders anlattım. .

benimde bel ağrım çok galiba feci üşüttüm. yavaş yavaş adet belirtileri çıkmaya başladı bended galiba bu ayda olmadı:18:

kızlar kızlarrr nasılsınz :) çatlatma iğpnesinin zamanının bitmesini bekliyorum :) çok pis sabırsızım kasıklarımda agrım var yumurta akı gibi akıntım var sizce ne olabilir fikri olan

Yumurta aki gibi akinti catlama anlamina geliyo bugunu ve yarini obur gunu iyi degerlendir canim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Merhabalar kızlar.. nasilsiniz nasil gidiyo calismalar ? Catlatma ignesinden sonra iliski gun asiri olmasa her gun olsa bi zarari olur mu sperm kalitesi icin keciboynuzuyla destekliyoruz ama yine de gun asiri mi olsun her gun mu bilemedim :18: :17:

Back