- 17 Şubat 2014
- 464
- 310
- 133
- 34
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #3.521
ne yarın sabah mı yapıyosunuz testi:18: erken değilmiof bendemi yapsam acaba:26:
Offf ki ne offf...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yarın sabah mı yapıyosunuz testi:18: erken değilmiof bendemi yapsam acaba:26:
Offf ki ne offf...
Ccanim sibelcim. Belim cok ağrıyor ya tipki adet ağrısı. .. moralim bozuldu.. ama yarin cesaretimi toplayabilirsem yaparimhala müthiş belim ağrıyor. Hic yapmamama rağmen bütün gün oturarak ders anlattım. .
canım ben dün yaptım okumuşsundur belki yazılarımı silik çizgi çıktı iki testtede o yüzden yarın sabah tekrar yapıcam arkadaşada o yüzden yap çıkabilir dedim
ay hadi inş. canım iyi haberlerini bekliyorum sen yap bende ona göre yapıyım:18:![]()
Ccanim sibelcim. Belim cok ağrıyor ya tipki adet ağrısı. .. moralim bozuldu.. ama yarin cesaretimi toplayabilirsem yaparimhala müthiş belim ağrıyor. Hic yapmamama rağmen bütün gün oturarak ders anlattım. .
kızlar kızlarrr nasılsınz :) çatlatma iğpnesinin zamanının bitmesini bekliyorum :) çok pis sabırsızım kasıklarımda agrım var yumurta akı gibi akıntım var sizce ne olabilir fikri olan
ben yarın sabahta yapayım testi yine çizgi çıkarsa haber veririm sende yap dene canım
tamam canım iyi haberlerini bekliyorum birde testin adı neydi?
:44::44::44: Kızlar ya sağ kasığımda acayip bir batma var ağrıdan yerimden hoplatıyor resmen ya![]()
Yumurta aki gibi akinti catlama anlamina geliyo bugunu ve yarini obur gunu iyi degerlendir canim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Yumurta aki gibi akinti catlama anlamina geliyo bugunu ve yarini obur gunu iyi degerlendir canim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Onun bi zararı yoktur herhalde bende değişik bi karışım yaptılar onu yicem inşallah :)
pyro clinic ve al-bi diye iki farklı testle yaptım canım ilkini yaptım çıkınca çok şaşırdım çok silik çizgiydi birde diğerini deneyim dedim ondada yine çok silik çizgi çıktı
e o zaman sen yüzde 90 hamişsin ay ne güzeldarısı başımıza
![]()
iğneden itibaren hergünü değerlendirdik canım :) bugün değerlendirme yapamıcaz eşim nöbette artık yarına kısmetse :)![]()
inşallah canım ama yinede korkuyorum emin olamıyorum yoksa diye bakalım hayırlısı artık