• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

doğum kiloları aslında zorda verilmiyor bence bünyeyle alakalı ben veremedim doğumdan sonra dikkatli olmak gerekiyor emziriyorum diye bırakmamak lazım ben dikkat etmedim işte sonrada veremedm diyet yaptığımda yok pek

Himm peki kuzum dikkat edersem sorun olmaz insallah kilo yuk ya bedene bi donem kilo almistim hareket etmekte bile pratik olamiyodum sende bence diyet yapsan verirsinde uzerine dusmuyosundur :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

offf son 8 günnnnn cabuk gecsın yaaa ıns hamısımdır yoksa ona gore hayatıma devam edecemm:S:S:S: bat 20 mayıs acaba nezaman testı yapsam yaa son 2 gun kala ıyımıkı

Destekleriniz icin teşekkürler hakkımızda hayırlısı inşallah bu ay sizin güzel haberlerinizle seviniriz :) ben incir kürü yapamiyorum prolaktini yüksek olanların yapması iyi değilmiş prolaktini yükseltiyormuş benimkide yükselmeye meyilli bir cinsten :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yap canım suyunu süz iç çok faydalı ebn gördüm yararını.yarım litre suya 12 13 inciri 2 ye böl kaynat 6 dakika daha sonra kütür kütür havucu doğrayıp at 4 dakika da öle kaynat suyunu süzüp 3 e böl aç karnına tüket eminim işe yarıcaktır...

Insallah kuzum ya taze yapmak lazim dimi tatlim o incirleride yerim bir gusel cunku cok severim inciri :)

Destekleriniz icin teşekkürler hakkımızda hayırlısı inşallah bu ay sizin güzel haberlerinizle seviniriz :) ben incir kürü yapamiyorum prolaktini yüksek olanların yapması iyi değilmiş prolaktini yükseltiyormuş benimkide yükselmeye meyilli bir cinsten :)

Corekotu tarcin bal zararlimi peki tatlim ?

Himm peki kuzum dikkat edersem sorun olmaz insallah kilo yuk ya bedene bi donem kilo almistim hareket etmekte bile pratik olamiyodum sende bence diyet yapsan verirsinde uzerine dusmuyosundur :)

aynen öle canım aslında zor kilo veren biri değilimdir hareketliyimdirde ama yapamıyorum diyet bir türlü başlayıp bırakıyorum

kızlar kızlarrr nasılsınz :) çatlatma iğpnesinin zamanının bitmesini bekliyorum :) çok pis sabırsızım kasıklarımda agrım var yumurta akı gibi akıntım var sizce ne olabilir fikri olan

Ya hamile kalinca kilo mu dusunceniz yaniii bravo size bi hamile kalda kuzummmm dogumdan sonra veritsn

kızlar kızlarrr nasılsınz :) çatlatma iğpnesinin zamanının bitmesini bekliyorum :) çok pis sabırsızım kasıklarımda agrım var yumurta akı gibi akıntım var sizce ne olabilir fikri olan
akıntın ve ağrın yumurtan çatladığı anlamına geliyor hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

Bu belirtiler sonucu ben hamileyim canim insallah sende olesindir

Cok sagol canim Allah razi olsun amin insallah darisi sizlern basina bende catlatma ignesi oldum hemen hamis kaldim

ayy ne güzel canım darısı bana banaa inşallah :) iğnenin etkisi ne kadarda geçti canım sende ne kadar zamanda aldın hayırlı haberi

Back