Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ohhh ohhh iyi gusel olmus ne gusel sen uyu kociste evi cekip cevirsin ayy benimki tobe yapmaz :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

evet tatlım ya pazartesi kesilmişti yine başladı bugün gidicem inşallah bir tane doktor tavsiye ettiler ona da randevu alamadım bakalım bugün yarın kesin gidicem

canım benim iki arkadaşta kimyasal geçirdi daha önce bahsetmişimdir ama onlarda uzun süre devam eden kanama olmadı normal adet gibi olup bitti bence bir doktora git sen

canım benim iki arkadaşta kimyasal geçirdi daha önce bahsetmişimdir ama onlarda uzun süre devam eden kanama olmadı normal adet gibi olup bitti bence bir doktora git sen
herkes aynısını diyor benimki bir kesilip bir başlıyor bugün iş çıkışı gidicem doktora bakalım ne dicek durum ne imiş

Gunaydinnnnn fistikkk iyiyiz iste bugun hesaplara gore yumos gunum doktora gidicem iste saat 11 de bakalim ne diycek ultrasyonda yumosu gorur dimi alttan bakmasin yaaaa

canım kaçıncı günün senin geçmedimi yumurtlama dönemin ki .ona göre söyle bi seninkide benimkine yakındı tarihler diye hatırlıyorum. benimki 22 mayıs

Gunaydinnnnn fistikkk iyiyiz iste bugun hesaplara gore yumos gunum doktora gidicem iste saat 11 de bakalim ne diycek ultrasyonda yumosu gorur dimi alttan bakmasin yaaaa

alttan muayene olmak istemiyorum de zorla yapacak değil ya ben korkuyorum valla her gittiğimde doktor alıştı artık üstten yapalım diyormuayeneye alttan kasılıp kalıyorum...hadi iyi haberlerle gel elifcimm

canım kaçıncı günün senin geçmedimi yumurtlama dönemin ki .ona göre söyle bi seninkide benimkine yakındı tarihler diye hatırlıyorum. benimki 22 mayıs

Kuzum ben 31 32 gunde adet oluyorum 18.gunum bugun gecen ayda 18 de koyuu cizgi gormustum bende bugune
Randevu aldim bakalim iste yafff ama insallah yumurtladim gecen ay daha sanciliydi bu ay hafif geciyo yumurtlamam

alttan muayene olmak istemiyorum de zorla yapacak değil ya ben korkuyorum valla her gittiğimde doktor alıştı artık üstten yapalım diyormuayeneye alttan kasılıp kalıyorum...hadi iyi haberlerle gel elifcimm

Insallah kuzum ben cekiniyorum utaniyorum yani oyle canim felan acimiyo sukur de utanma duygusu iste ustten bakinca idrarara sikismak gerekiyomu. Acep

anladım canım alltanda bakabilir . yumoşlara bakmak için martta gitmiştim alttan bakmıştı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…