- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.361
Yaaaa birde görmedim diooo aaaaa parçalıcam sizi bakkkk ısırırız doğup büyüyüp dişimiz çıkıncaaa oooo daha çok varben napım genelde uyudum dün iki saat partiye gittim hamile olduğumu ilk kez açıkladım ordaa sonra eve geldim yine uyudum kocam temizlik yaptı çamaşır yıkadı ole işte genelde uyuoruz biz
evet tatlım ya pazartesi kesilmişti yine başladı bugün gidicem inşallah bir tane doktor tavsiye ettiler ona da randevu alamadım bakalım bugün yarın kesin gidicem
Hormonlardandir hormonlardan hahahaha :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Ohhh ohhh iyi gusel olmus ne gusel sen uyu kociste evi cekip cevirsin ayy benimki tobe yapmaz :)
herkes aynısını diyor benimki bir kesilip bir başlıyor bugün iş çıkışı gidicem doktora bakalım ne dicek durum ne imişcanım benim iki arkadaşta kimyasal geçirdi daha önce bahsetmişimdir ama onlarda uzun süre devam eden kanama olmadı normal adet gibi olup bitti bence bir doktora git sen
saol canım benim hepimiszn inş. .ya bi liste yapsak ya bat ları yazsak
günaydın güzeller nasılsınız ya sibel yaptınmı test tekrar
ınsallah cnm bnm amınnAmin canm Rabbim yüzünü güldürsün inşaallah bizim de beraber...
💕✨
kesinlikle sevgili topik başkanımıza duyrulur burcuuuuu olumm nerdesinnn?????
ay benimlki ölsem yapmaz herhalde
Gunaydinnnnn fistikkk iyiyiz iste bugun hesaplara gore yumos gunum doktora gidicem iste saat 11 de bakalim ne diycek ultrasyonda yumosu gorur dimi alttan bakmasin yaaaa
alttan muayene olmak istemiyorum de zorla yapacak değil yaGunaydinnnnn fistikkk iyiyiz iste bugun hesaplara gore yumos gunum doktora gidicem iste saat 11 de bakalim ne diycek ultrasyonda yumosu gorur dimi alttan bakmasin yaaaa
canım soluma çamaşır suyunu dök çık sonra temizlersin lavaboya falan
Kizimmm burcu dun gelin oldu tekrardan sonrada balayi :) rahatsiz edilmezzzz :) mik mik ahahahahaha
canım kaçıncı günün senin geçmedimi yumurtlama dönemin ki .ona göre söyle bi seninkide benimkine yakındı tarihler diye hatırlıyorum. benimki 22 mayıs
he olum heee bende diyom ses yokk desene taze gelin olmuş ne fantazileri var bu burcunun :)))) özledik yawww
Ayy ne yapacak kendini cekip cevirsin yeterrrr bana yuk olmasin yeter
alttan muayene olmak istemiyorum de zorla yapacak değil yaben korkuyorum valla her gittiğimde doktor alıştı artık üstten yapalım diyor muayeneye alttan kasılıp kalıyorum...hadi iyi haberlerle gel elifcimm
anladım canım alltanda bakabilir . yumoşlara bakmak için martta gitmiştim alttan bakmıştı:26:Kuzum ben 31 32 gunde adet oluyorum 18.gunum bugun gecen ayda 18 de koyuu cizgi gormustum bende bugune
Randevu aldim bakalim iste yafff ama insallah yumurtladim gecen ay daha sanciliydi bu ay hafif geciyo yumurtlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?