• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Insallah kuzum ben cekiniyorum utaniyorum yani oyle canim felan acimiyo sukur de utanma duygusu iste ustten bakinca idrarara sikismak gerekiyomu. Acep

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
evet sıkışık halde karından bakıyor bende 2 3 saat girmiyorum tuvalate aama en iyisi alttan muayenede biz utanıyoruz işte :(

yok kız bende az önce girdim zaten farketmedim msjınıda yazardım benimde aklım başka yerde zaten yani hamilelik varmı yokmu derdindeyim

Evet okudum canım sennkileri de inşallah hamilesindir Yüceler yüzesi Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin hepimiz evlat sahıbı olalım inşallahhhh sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızıı ne kadar kaldı bata

Insallah kuzum ben cekiniyorum utaniyorum yani oyle canim felan acimiyo sukur de utanma duygusu iste ustten bakinca idrarara sikismak gerekiyomu. Acep

ben bir kere sıkışık gitmiştim keşke sıkışık gelmeseydin demişti dr wc ye göndermişti beni terbiyesiz :)) sıkışık olma beybii

ayyy canım allah razı olsun hamilenin ve bebeğini dogurma sırasında annelerin duaları kabul olurmuş inşallah bizimde en kısa zamanda bebiş haberlerimizi veririrz..benim kardeşim canım 9 ay boyunca uykum var uykum var diye ortalıkta dolaştı ve mide bulantısı hiç geçmedi...halk araasında bir deiym vardır ya çok midesi bulanan kişinin çocuğu saçlı çıkarmış diye gerçektende bizim bebeğimizin saçları baya vardı maşallah seninde gzel saçlı nur topu gibi bir bebğin olur tatlım:34:

Allah razı olsun kuzummmmm benim dualarım hep sizinle aklım sizde valla Allah bilio ya ohh ohhh saçlarıda olsunnnn topaçta olsunnn sağlıklı olsun kuzum yeter herşeye razıyım çalışıyorum ya ondan benm biraz ağır geçio sanırım kafamı koysam masaya şuan uyucam ve birkaç gündür ateşim var tansiyonum düşük not alıom doktora sorcam herşeyimi cumartesi kalp atışı duycaz teyzesii inşallah bir sorun yoktur benm bugün ititbari ile ağır mide bulantım var herşeyden midem bulanıo :nazar::49:

Evet okudum canım sennkileri de inşallah hamilesindir Yüceler yüzesi Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin hepimiz evlat sahıbı olalım inşallahhhh sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızıı ne kadar kaldı bata

amin canım inşallah benim bata 6 gün kaldı ama bazen adetim bir iki gün önede atabiliyor yarın tekrar test yapıcam bakalım

Heee yafff ama olsun iliskiyi canli tutar boyle seyler :) sende arada cikar giy gelinligini mesela ben 1yilda oyle bir aktivite planliyom hahahaha

neee gelinlik mi giyeyimm 56 kilo nerdeee 68 nerdeee kız zaten kiralamıştım ben gelinliği almamıştım yani hayatta giymemm belki bu konularda krolar gibi düşünebilirim ama kocam bir asır güler bana giymeemmm uleynnnnn :1:

bende hile de yoğğ yalandaaa :)))) heheheheeee senin hormonlar tavan yapmışş olummm şimdi ağlamayacanda ne zaman ağlayacan kuzummm allah ağlatmasın varsın böle şirin şeyleer sadece ağlarsın en güzel gözyaşları ama deli dilavere bağlama sende ahahahahaaa

evet hormonlar en üst sınırda kuzummm nazımı geçiriom kimse kusura bakmasınnn :D:D:D:D yok yaww deli dilavere bağlamam sanırım kalp atışını duyalım o zaman daha da bakıcaz durumlara ama mide bulantısına iyi gelcek bişi yok mu yaaauuu:52:

neee gelinlik mi giyeyimm 56 kilo nerdeee 68 nerdeee kız zaten kiralamıştım ben gelinliği almamıştım yani hayatta giymemm belki bu konularda krolar gibi düşünebilirim ama kocam bir asır güler bana giymeemmm uleynnnnn :1:

senin gene iyiymiş canım benim kolumdan geçmez artık o gelinlik:52::52:: giydiğimde 65 kiloydum şimdi 85 benimkide öyle inceliklerden hiç anlamaz zaten o yüzden uğraşmaya gerek yok:1::1:

Arkadaslar ben bi tuhafım yaa.. Salak gibiyim tum gun uyusam uyurum yani.. Sabah kalkmak bilmiyorum.. Olmadık vakitte canım bişeyler çekiyor.. Dun gece su böreği şimdide bol salcalı mantıı.. Bu kadar erken belirti olurmu yoksa psikolojik mi.. Durup duruken surat asıyorum keyifsizim..

Ohhh ohhh iyi gusel olmus ne gusel sen uyu kociste evi cekip cevirsin ayy benimki tobe yapmaz :)

Ay kız napım yapamıorum herşeyden midem bulanıo yemek yaparken bulaşık yıkarken çamaşırları yıkamaya çalışırken hepsi bana kokuo adama kızıom uyumıcammmmm uyutma beni uyandır az vakit geçirelim yokk onun canına minnet uyutuo beni bişiler yapıo neyse bi ara uyandımda iki gram film izledik :32::32:

Back