- 30 Ocak 2014
- 243
- 154
- 133
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.181
Son üç ayda hangisi fazla ise onu baz al canım doktorum öyle demişti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1109604
Biraz daha belirdi sanki çizgi:) sanırım hamileyim ve bugün anneler günü ne güzel bir rastlantı:) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ozaman 26 gune gore hesaplicam ki 3 gun gecikmis oluyo kanda cikar herhalde dimi
Aynı durum benm için de geçerli ha bire bakıorm aslında burdaım hep ama yazan yok mesaj yok die ben de bişey yazmıorm :)
💕✨
Cnm cok duygulandm gercktn.ne gzl.bu tesaduf bu.anneler gunu hediyesi gelio bebegin.bnde test yapmak istyrm ama sonuc negatf ciktgnda uzulecegm icin esim izin vermiyo.senin bat ne zaman bide belirti yasadn mi
Cnm cok duygulandm gercktn.ne gzl.bu tesaduf bu.anneler gunu hediyesi gelio bebegin.bnde test yapmak istyrm ama sonuc negatf ciktgnda uzulecegm icin esim izin vermiyo.senin bat ne zaman bide belirti yasadn mi
Çok sağol canım:) Bat bugündü benim. Senin ne zaman? Ben aslında umutsuzdum çünkü bütün adet belirtilerim vardı, sivilceler de çıkınca kesin adet olcam dedim. Ama kasıklarıma saplanan ağrıdan şüphelendim. Yani adet ağrımdan farklı bir ağrıydı. Ve 4-5 gün öncesinden kramp gibi iğne batması gibi ağrılarım başladı. Sanırım bebeğim tututnmaya çalışıyor:)
Annesiiiii bebegin seni hc brakmasin insalllah.ya aglycm yeminle o kadr duygulandm.cnm bnmde 18 mays.bnmde kasklarima bazen sanci giriyo.sanki bicak saplanyo gibi iki buklum oluyorum.seninde anlattgn gibi o yuzden cok umutlyum bnde
Amin canim cok tesekkur ederim hem yardimlarin icin hemde iyi dileklerin allah isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin insallahÇıkar sanırım canım.yakında eczane varsa test al idrar testide yapabilirsin t de çizgi varsa hamilesin yoksa kan testide yaptır idrar testi çizgi varsa yanılma olmuomuş inşşş hamişsindir canımmmm Hayır lı evlat nasip etsin rabbim
Vallahi bn aksam kndimi hamur isine verdm ondan yazamadm kizlar.iki cesit kurabiye kek.firinda kiymali makarna boregi.cok yorulmsm daha hc grmdm
neee biri bana deli mi dediine delisi manyağım ben uleeeeyynnnn kıl namazını sonra dersine bağğğ :)))
Günaydın çok sevindim gözün aydın canım. İnşallah kanda da çıkar. Böyle haberler beni çok mutlu ediyor:) ben de sabah test yaptım ama negatif adetime 4-5 günüm var erken dimi?Eki Görüntüle 1109596 kızlar bu sabah test yaptım. heyecandan ellerim titriyor... Ben mi hayal ediyorum yoksa burda silik bir çizgi mi var?
Eki Görüntüle 1109596 kızlar bu sabah test yaptım. heyecandan ellerim titriyor... Ben mi hayal ediyorum yoksa burda silik bir çizgi mi var?
Amin tatlım inşallah bırakmaz beni.. Aynen öyle bir ağrı işte anlık gidip gelen bir kramp gibi.. Bazen sabahları uykumdan uyandırıyodu saplanan ağrı. İnşallah sen de hamile olursun:)
Peki ne zaman yaptırmalıyım kan testini? Adetim biraz geciksin öyle mi yaptırsam daha hiç gecikmedi
Ohh afiyet olsunn hayırdır iştah açılması flan mı var :))
💕✨
Saolll bebegimm uyuycam simdi kocamannn opuyorum hepinizi minnak yanaklarinizdan :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Günaydın çok sevindim gözün aydın canım. İnşallah kanda da çıkar. Böyle haberler beni çok mutlu ediyor:) ben de sabah test yaptım ama negatif adetime 4-5 günüm var erken dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?