- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.873
- 798
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.201
ben de sabah test yaptım, silik bir çizgi var, bat 14 mayıs, testin kendi çizgisi olamaz değil mi? negatif olunca test çizgisi hiç görünmez değil mi?
Ayy hemde nasil valla bi haftada gobek yatim.cok alakasiz seyler yiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Afiyet bal şeker olsunn :) ya duygucmm sana bişey sorcmm elle yapılan gebelik testi varmiş ben de burda okumuştm hiç yaptın mı ?? Hani adete yakın rahim aşağı iner hamileysen yukarıdadır die bişey ??
💕✨
Eki Görüntüle 1109596 kızlar bu sabah test yaptım. heyecandan ellerim titriyor... Ben mi hayal ediyorum yoksa burda silik bir çizgi mi var?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
elifcim iyi geçmiştir inş. benim kardeşimde girdi bitti sınav heralde şimdi
inş sende en kısa zamanda anne olursun tatlım üzülme diycem ama elde değildir bilirim bak sabah çooookk erken saatlerde bendede mide bulantısı vardı hamilelğimde ama saniyelik gelip gidiyordu inş hamilesindir allah daha fazla bekletmesin inş
Teşekkür ederim tatlım:) erken canım adet gününde yaptım ben sen de öyle yap bence, biraz daha sabret inşallah pozitif olur:) bu arada sen de ingilizce öğretmeniydin dimi meslektaşız:)
inşallah hayatım ama karın ağrım bugün başladı birde yüzümde 3 tane sivilce çıkmış
arkadaşıma eşi anneler günü hediyesi almış dün akşam gösterdi boynum bükük kaldım
hediyemi geçtim seneye anneler gününde bende anne olayım o duyguyu hissedeyim ne olur yaaa
sabah annem aradı ben daha arayamadan
anneler günün kutlu olsun dedi
ben daha anne olmadım inşallah seneye artık dedim
olsun sen bu kadar isterken anne olmuş kadar oldun senin çocukları nasıl sevdiğini nasıl üzüldüğünü biliyoruz dedi
ağladım sabah sabah
Antalyadayım 3.yılım senin?inşallah canım rabbim dileyen herkese versin. aa ne güzel meslektaşız. nerdesin kaçıncı yılın?
Saol canm bnm.aaaa hc duymadm bz kndmz mi yapiyrz
Antalyadayım 3.yılım senin?
ben sivastayım 8.yılım canım. eskidim yani:)
Yok canım ne eskisi:) ne zamandır düşünüyosunuz bebiş
kızlar bu pozitif olabilir mi? bata 3 kala Eki Görüntüle 1109883
canım belli belirsiz bir çizgi var gibi ama daha erken sanki. bir iki güne biraz daha belirginleşir varsa. Allah gönlüne göre versin. bende bu sabah yaptım test dandikti herhalde ki pembelik dağıldı kaldı tuhaf bişey oldu. 4 gün sonra kan vericem bakalım .
kızlar sanki kasiklrim batiyo hafif hafif yorgunluktan olabilir mi bilmiyorum ama sanki var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?