Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Arkadaşlar ıdrarla yapılan gebelik testlerinde fsc ölçeni var hcg ölçeni var ikisi arasındaki far ne acaba bilen var mı???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar merhaba size bisey danismak istiyorum. Ben normalde hep 28 gunde bir hasta olurum. Hic sasmaz. Ama son iki uc aydir 26 gune dustu bu sure.simdi ben bu ay 26 gune goremi hedaplamaliyim 28 gune goremi? 26 gune gore 3 gun 28 gune gore 1 gun gecikti adetim ama bi haftadir resmen adet sancisi cekiyorum. Yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum cikarmi acaba

kızlar bu sabah test yaptım. heyecandan ellerim titriyor... Ben mi hayal ediyorum yoksa burda silik bir çizgi mi var?

Biraz daha belirdi sanki çizgi:) sanırım hamileyim ve bugün anneler günü ne güzel bir rastlantı:) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

İnş CNm silik olmasaymis iyi olurmuş ama bence yarin hemen kan testi yaptir inş hamilesindir benim adetine daha 5 gün var bende ozendim simdi yapsam bisey cikar mi ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1109596 kızlar bu sabah test yaptım. heyecandan ellerim titriyor... Ben mi hayal ediyorum yoksa burda silik bir çizgi mi var?

Bende gördüm bende gördüm uzaktan ben burdayım diyor sanki :) canım inşallah bebeğin seninledir heyecanlandım şimdi :)

Canım adet gününde yap bence şimdi birşey çıkmayabilir

Bende gördüm bende gördüm uzaktan ben burdayım diyor sanki :) canım inşallah bebeğin seninledir heyecanlandım şimdi :)

Ayy inşallah kızlar yaa o çok heycanlıyııııım hepimize nasip etsin allah hepimizeeee:)

Eki Görüntüle 1109596 kızlar bu sabah test yaptım. heyecandan ellerim titriyor... Ben mi hayal ediyorum yoksa burda silik bir çizgi mi var?

Canım silik bir çizgi var inş hamişsindir ama kesinleşince tam Sevin beklenen sonuç olmayınca insan çok üzülüyor netleşince yaz lütfen

Son üç ayda hangisi fazla ise onu baz al canım doktorum öyle demişti

Ayy inşallah kızlar yaa o çok heycanlıyııııım hepimize nasip etsin allah hepimizeeee:)

Aminnnnn canım benim Rabbim isteyen herkese versin :) ne zamandır evlisin ve bebek istiyorsun

daha belirgin hakikaten canım kan testi yaptır kısa zamanda

Peki ne zaman yaptırmalıyım kan testini? Adetim biraz geciksin öyle mi yaptırsam daha hiç gecikmedi

Bizim bu aydan umudumuz kalmadi herhalde hic bi belirti yok hamileliği Birak adet olacagima dair belirti bile yok

Ayyy ne güzelll :) hayırlı olsunn canmm hamilesin bence hemen kan testi yaptırr :)

💕✨

Günaydın kızlar
Güzel haber veren arkadaşları tebrik ediyorum, rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin
Dün akintilarla ilgili bayan yazı okudum, yumurtlama dönemindeki akıntı spermin yumurtaya kolay ulasmasini sağlıyormuş. Benim bu ay hiç akintim olmadı, bir önceki ay antibiyotik kullanmisyim o kesti akintimi
Böyle olunca benim de hiç umudum kalmadı. 14 ünde hasta olmayı bekliyorum artık
Gelecek ay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…