- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
- 123
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.221
evet canım erken daha sabırsızım biraz:26: en sağlamı kan tahlili gerçekten, biraz bekleyip yaptırıcam ben de, sen de hayırlı haberler al inşallah...
kızlar sanki kasiklrim batiyo hafif hafif yorgunluktan olabilir mi bilmiyorum ama sanki var gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde kasiklarmda batma var ayrica ates ve usume var insallah vardir biseyler
tatlım benim bir oğlum var 3 yaşında. malum bizim izin olaylarından dolayı mayıs haziran gibi olsun istiyorum. bu ay ilk denememdi yani. oğlumda şıp diye hamile kalmıştım ilk evlendiğim ay. bu sefer nasıl olacak bakalım hayırlısı inşallah. sen ne kadarlık evlisin?
Allah bağışlasın canım ne güzel:) ikinci de bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah hemen büyürler birlikte:) ben şimdi 26 yaşındayım, ikinciyi de 30 gibi yaparım inşallah. Temmuzda 2.yılımız dolcak evleneli:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
açıkçası psikolojik mi diye düşünüyorum çünkü 7 aya girdim
Amin canım sağol. benim oğlum da 26 da oldu şimdi 30um. bazen keşke ikinciyi daha erken yapsaydım diyorum ama kader kısmet tabi:)
inşallah vardır canım:) bat ne zaman?
Canim psikolojikte olabilir tabi gecen ay bendede cok belirti vardi ama sonuc sifir birde adet belirtileriyle hamilelk belirtileri birbirne benziyo biz hemen hamilelige yoruyoruz
hayirlisi olsun inşallah bakalım beklicez
Canim benimde 27 yasinda oglum oldu suan iki yasinda bende 29 cok geciktirmek istemedm allah tkrar nasip eder insallh
10 gün var bata
Allah bağışlasın canım ne güzel:) ikinci de bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah hemen büyürler birlikte:) ben şimdi 26 yaşındayım, ikinciyi de 30 gibi yaparım inşallah. Temmuzda 2.yılımız dolcak evleneli:)
Ben de yirmi altı yaşındayım. Ben de 2 yıllık evliyim. Ben de öğretmenim. ;-)
daha varmış Rabbim yüzünü bu ay güldürür inşallah.
Ben de yirmi altı yaşındayım. Ben de 2 yıllık evliyim. Ben de öğretmenim. ;-)
ne güzel canım:) branşın ne? inşallah sen de sidal gibi bu ay hamile kalmışsındır.
Türkçe ;-) insaallah diyelim ama dunden beri bel ağrım var. Aslinda olsa ne iyi olacak.. izin işleri ;-) arim hepimiz birlikte ocak annelerine geçeriz
Valla öyleymişiz canım:) sen ne zamandır düşünüyosun bebek:)
eşimin branşındansın. ne güzel olur bu ay olsa. yine de hayırlıysa olsun tabi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?