Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Benimde kasiklarmda batma var ayrica ates ve usume var insallah vardir biseyler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

açıkçası psikolojik mi diye düşünüyorum çünkü 7 aya girdim

Allah bağışlasın canım ne güzel:) ikinci de bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah hemen büyürler birlikte:) ben şimdi 26 yaşındayım, ikinciyi de 30 gibi yaparım inşallah. Temmuzda 2.yılımız dolcak evleneli:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım sağol. benim oğlum da 26 da oldu şimdi 30um. bazen keşke ikinciyi daha erken yapsaydım diyorum ama kader kısmet tabi:)

açıkçası psikolojik mi diye düşünüyorum çünkü 7 aya girdim

Canim psikolojikte olabilir tabi gecen ay bendede cok belirti vardi ama sonuc sifir birde adet belirtileriyle hamilelk belirtileri birbirne benziyo biz hemen hamilelige yoruyoruz

hayirlisi olsun inşallah bakalım beklicez

Canim benimde 27 yasinda oglum oldu suan iki yasinda bende 29 cok geciktirmek istemedm allah tkrar nasip eder insallh

Amin sana ve dileyen herkese nasip eder inşallah tatlım. ben arayı fazla açmamaktan yanayım. tabi yirmili yaşların başlarında olsam farklı düşünürdüm belki

Ben de yirmi altı yaşındayım. Ben de 2 yıllık evliyim. Ben de öğretmenim. ;-)

ne güzel canım:) branşın ne? inşallah sen de sidal gibi bu ay hamile kalmışsındır.

Türkçe ;-) insaallah diyelim ama dunden beri bel ağrım var. Aslinda olsa ne iyi olacak.. izin işleri ;-) arim hepimiz birlikte ocak annelerine geçeriz

eşimin branşındansın. ne güzel olur bu ay olsa. yine de hayırlıysa olsun tabi canım.

Valla öyleymişiz canım:) sen ne zamandır düşünüyosun bebek:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Isteyeli tam bir yil doldu. Bat 19 Mayıs. Beklemedeyim ama bel ağrım var bakalım. Haberlesiriz. Sen ne kadardir istiyorsun? Ilac falan kullandin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…