• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ayy hemde nasil valla bi haftada gobek yatim.cok alakasiz seyler yiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afiyet bal şeker olsunn :) ya duygucmm sana bişey sorcmm elle yapılan gebelik testi varmiş ben de burda okumuştm hiç yaptın mı ?? Hani adete yakın rahim aşağı iner hamileysen yukarıdadır die bişey ??

💕✨

Afiyet bal şeker olsunn :) ya duygucmm sana bişey sorcmm elle yapılan gebelik testi varmiş ben de burda okumuştm hiç yaptın mı ?? Hani adete yakın rahim aşağı iner hamileysen yukarıdadır die bişey ??

💕✨

Saol canm bnm.aaaa hc duymadm bz kndmz mi yapiyrz

Eki Görüntüle 1109596 kızlar bu sabah test yaptım. heyecandan ellerim titriyor... Ben mi hayal ediyorum yoksa burda silik bir çizgi mi var?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah hamilesindir bnm ablamın adeti 2 gün geçmişti test aynı böyle çıkmıştı 7 yaşında yeğenim şuanda.facde bi grupta bayan resim gndermişti daha koyuydu o hamile çıkmamıştı.şimdiden umutlanma hayal kırıklığı çıkmaz inşallah.sabah erkenden kan testi yaptır.kaç günün geçti.çatlatma iğnesi oldunmu bu ay?

elifcim iyi geçmiştir inş. benim kardeşimde girdi bitti sınav heralde şimdi

Evet kuzum bitti sinav biraz degisik bi sinav oldu insallah olmustur diye umut ediyorum kazikti sorular ya bir soruda 2 cevap felan buldugumda oldu hahaha :) dengesizlestim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

inş sende en kısa zamanda anne olursun tatlım üzülme diycem ama elde değildir bilirim bak sabah çooookk erken saatlerde bendede mide bulantısı vardı hamilelğimde ama saniyelik gelip gidiyordu inş hamilesindir allah daha fazla bekletmesin inş

inşallah hayatım ama karın ağrım bugün başladı birde yüzümde 3 tane sivilce çıkmış :14:
arkadaşıma eşi anneler günü hediyesi almış dün akşam gösterdi boynum bükük kaldım
hediyemi geçtim seneye anneler gününde bende anne olayım o duyguyu hissedeyim ne olur yaaa:14:
sabah annem aradı ben daha arayamadan
anneler günün kutlu olsun dedi
ben daha anne olmadım inşallah seneye artık dedim
olsun sen bu kadar isterken anne olmuş kadar oldun senin çocukları nasıl sevdiğini nasıl üzüldüğünü biliyoruz dedi
ağladım sabah sabah:43:

Teşekkür ederim tatlım:) erken canım adet gününde yaptım ben sen de öyle yap bence, biraz daha sabret inşallah pozitif olur:) bu arada sen de ingilizce öğretmeniydin dimi meslektaşız:)

inşallah canım rabbim dileyen herkese versin. aa ne güzel meslektaşız. nerdesin kaçıncı yılın?

inşallah hayatım ama karın ağrım bugün başladı birde yüzümde 3 tane sivilce çıkmış :14:
arkadaşıma eşi anneler günü hediyesi almış dün akşam gösterdi boynum bükük kaldım
hediyemi geçtim seneye anneler gününde bende anne olayım o duyguyu hissedeyim ne olur yaaa:14:
sabah annem aradı ben daha arayamadan
anneler günün kutlu olsun dedi
ben daha anne olmadım inşallah seneye artık dedim
olsun sen bu kadar isterken anne olmuş kadar oldun senin çocukları nasıl sevdiğini nasıl üzüldüğünü biliyoruz dedi
ağladım sabah sabah:43:

kıyamam yaaa:( umutdunu yitirme canım umutsuzluk şeytandandır. bak bu ay hala şansın var henüz hiçbirşey belli değil.

Saol canm bnm.aaaa hc duymadm bz kndmz mi yapiyrz

Ya pek hijyenik bişey deil aslında :// ben yaptım ama anlamadm bişey orta parmağını içine sokuosn eline sert bişey değerse o rahim oluomuş adet olcksn demekmiş değmiosa gebesn demekmiş çnkü rahim yukarıda oluomuş..ellerini iyice yıkaman gerekio ama

💕✨

kızlar bu pozitif olabilir mi? bata 3 kala $SAM_1601.jpg

Yok canım ne eskisi:) ne zamandır düşünüyosunuz bebiş

tatlım benim bir oğlum var 3 yaşında. malum bizim izin olaylarından dolayı mayıs haziran gibi olsun istiyorum. bu ay ilk denememdi yani. oğlumda şıp diye hamile kalmıştım ilk evlendiğim ay. bu sefer nasıl olacak bakalım hayırlısı inşallah. sen ne kadarlık evlisin?

kızlar bu pozitif olabilir mi? bata 3 kala Eki Görüntüle 1109883

canım belli belirsiz bir çizgi var gibi ama daha erken sanki. bir iki güne biraz daha belirginleşir varsa. Allah gönlüne göre versin. bende bu sabah yaptım test dandikti herhalde ki pembelik dağıldı kaldı tuhaf bişey oldu. 4 gün sonra kan vericem bakalım .

kızlar sanki kasiklrim batiyo hafif hafif yorgunluktan olabilir mi bilmiyorum ama sanki var gibi

canım belli belirsiz bir çizgi var gibi ama daha erken sanki. bir iki güne biraz daha belirginleşir varsa. Allah gönlüne göre versin. bende bu sabah yaptım test dandikti herhalde ki pembelik dağıldı kaldı tuhaf bişey oldu. 4 gün sonra kan vericem bakalım .

evet canım erken daha sabırsızım biraz:26: en sağlamı kan tahlili gerçekten, biraz bekleyip yaptırıcam ben de, sen de hayırlı haberler al inşallah...

Back