Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

(( Adetim 3 gun gecikmisti bu ay normalde hic gecikmezdi hamileyim heralde darken bugun kanamam oldu.adet kanamasi mi baska bisey mi anlamadim.Yerlesme kanamasi olabilir mi?Agrimda var biraz (

canım bence adet olmuşsun yerleşme kanaması adetten bir hafta 10 gün önce olur canın sağolsun kuzum haziranda olur inş

Bizde bugn dinlenecektk ama yaptk yine çünkü lavaboya gttm yumurta akı akıntım oldu risk etmek istemedmmm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

(( Ins sagolun. Adetim hic gecikmezdi ovulasyon testi kullandim yumurtlamam oldugu gunlerde hep calisma yaptik adetimde gecikince baya heycanlanmistik hayal kirikligina ugradim resmen

Mutluluğun hç eksilmesn ama bzm sperm bya azdı çocuğumun hali klmadı :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

akan sudan değil duran sudan korkacan heheheh belki bebiş ondan gelecek ne biliyon çok sağol bebeim seninde mutluluğun hiç eksilmesin kuzummm iyi beslersin toparlanır kocişin :)))

Gece gece müthiş bir bel ve kasık ağrısı. Uyutmuyor :-( sanirim bu ay da kirmizilar var nasipte. 19 mayis bat ti...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…