Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kizlarrr yarin sinavim var dua edinde cok iyi gecsin sorulari iyi anlayim 80lerde bir puan aliyimm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

çok uzun yazmışsınız. okumaya üşendim ne yazdınız o kadar. ancak konu ilgimi çekti çünkü bu ay bende istiyorum ancak eşim hala istemiyor. bakalım kandırabilecek miyim onu? kandırsam da hemen olacak mı bakalım. hepinizin gönlünden geçen olur inş

Insallah sinavin basarili gecer canim emegnin karsiligini alirsin allah yardimci olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol bebegim ya insallah ise baslayabilmem icin su sinavdan yuksek almaliyimm sonra bide bebis calismalari anamm ben yorulmuyumda kim yorulsunnn hahhaha :)

Aminn insallah canim daha yeni evli ve gencseniz uzatabilirsiniz ama yas gelmis evlilikte oturmussa hic bekleme kandirrr hapla korunuyorum de sen muhtemel gunlerde calis olur Allahin izniyle canim

Saol bebegim ya insallah ise baslayabilmem icin su sinavdan yuksek almaliyimm sonra bide bebis calismalari anamm ben yorulmuyumda kim yorulsunnn hahhaha :)

insallh mayis ugurlu gelir hem sinavin basarili gecer hem bebis haberini alirsin neticede is olayida cok onemli ki bebis olunca masraflarda artiyo bi o kadar hakkinda hayirlisi canim

arkadaslar 1 hafta önce kan alırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım adet dönemim hep duzenlidir 7 gün geçti hala olmadım regl belirtim de yok ama yürüdüğüm zaman aşırı bel ağrım kasık ağrım oluyor normalde göğüslerim küçüktür ama hizla bir büyüme oldu ve uçları ciddi anlamda siyahlasti ayrica göğüs agrim böyle igneler batıyor gibi oluyor sutyen çok rahatsiz ediyor 1 hafta sonra dollenmis olma olasılığı varmıdır çok tecrübesiz ve karışık durumdayım test yaptim 1 silik bir tam çizgi cikti ama kan negatif doktor da sasirdi pazartesi git dedi sizce gebelik olayı varmidir hala ne yapacağımı bilemiyorum yardım edermisiniz

inş sende en kısa zamanda anne olursun tatlım üzülme diycem ama elde değildir bilirim bak sabah çooookk erken saatlerde bendede mide bulantısı vardı hamilelğimde ama saniyelik gelip gidiyordu inş hamilesindir allah daha fazla bekletmesin inş

Saol tatlim aminnn insallahhh aynen gusel bi gelecek hazirlamak isin sart insallah ugurlu olur sansli olurum insallahhh :)

(( Adetim 3 gun gecikmisti bu ay normalde hic gecikmezdi hamileyim heralde darken bugun kanamam oldu.adet kanamasi mi baska bisey mi anlamadim.Yerlesme kanamasi olabilir mi?Agrimda var biraz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…