• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Eki Görüntüle 1109604
Biraz daha belirdi sanki çizgi:) sanırım hamileyim ve bugün anneler günü ne güzel bir rastlantı:) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm cok duygulandm gercktn.ne gzl.bu tesaduf bu.anneler gunu hediyesi gelio bebegin.bnde test yapmak istyrm ama sonuc negatf ciktgnda uzulecegm icin esim izin vermiyo.senin bat ne zaman bide belirti yasadn mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ozaman 26 gune gore hesaplicam ki 3 gun gecikmis oluyo kanda cikar herhalde dimi

Çıkar sanırım canım.yakında eczane varsa test al idrar testide yapabilirsin t de çizgi varsa hamilesin yoksa kan testide yaptır idrar testi çizgi varsa yanılma olmuomuş inşşş hamişsindir canımmmm Hayır lı evlat nasip etsin rabbim

Aynı durum benm için de geçerli ha bire bakıorm aslında burdaım hep ama yazan yok mesaj yok die ben de bişey yazmıorm :) :D

💕✨

Vallahi bn aksam kndimi hamur isine verdm ondan yazamadm kizlar.iki cesit kurabiye kek.firinda kiymali makarna boregi.cok yorulmsm daha hc grmdm

Cnm cok duygulandm gercktn.ne gzl.bu tesaduf bu.anneler gunu hediyesi gelio bebegin.bnde test yapmak istyrm ama sonuc negatf ciktgnda uzulecegm icin esim izin vermiyo.senin bat ne zaman bide belirti yasadn mi

ne güzeeelll:D benim adetime 3 gun var.ben de bugun anneler gunu dıye sabah 6 da uyanıp test yaptım hani belkı güzel bi surprz olur bana dıye ama sonuç negatif :( :(

Çok sağol canım:) Bat bugündü benim. Senin ne zaman? Ben aslında umutsuzdum çünkü bütün adet belirtilerim vardı, sivilceler de çıkınca kesin adet olcam dedim. Ama kasıklarıma saplanan ağrıdan şüphelendim. Yani adet ağrımdan farklı bir ağrıydı. Ve 4-5 gün öncesinden kramp gibi iğne batması gibi ağrılarım başladı. Sanırım bebeğim tututnmaya çalışıyor:)

Çok sağol canım:) Bat bugündü benim. Senin ne zaman? Ben aslında umutsuzdum çünkü bütün adet belirtilerim vardı, sivilceler de çıkınca kesin adet olcam dedim. Ama kasıklarıma saplanan ağrıdan şüphelendim. Yani adet ağrımdan farklı bir ağrıydı. Ve 4-5 gün öncesinden kramp gibi iğne batması gibi ağrılarım başladı. Sanırım bebeğim tututnmaya çalışıyor:)

Annesiiiii bebegin seni hc brakmasin insalllah.ya aglycm yeminle o kadr duygulandm.cnm bnmde 18 mays.bnmde kasklarima bazen sanci giriyo.sanki bicak saplanyo gibi iki buklum oluyorum.seninde anlattgn gibi o yuzden cok umutlyum bnde

Annesiiiii bebegin seni hc brakmasin insalllah.ya aglycm yeminle o kadr duygulandm.cnm bnmde 18 mays.bnmde kasklarima bazen sanci giriyo.sanki bicak saplanyo gibi iki buklum oluyorum.seninde anlattgn gibi o yuzden cok umutlyum bnde

Amin tatlım inşallah bırakmaz beni.. Aynen öyle bir ağrı işte anlık gidip gelen bir kramp gibi.. Bazen sabahları uykumdan uyandırıyodu saplanan ağrı. İnşallah sen de hamile olursun:)

Çıkar sanırım canım.yakında eczane varsa test al idrar testide yapabilirsin t de çizgi varsa hamilesin yoksa kan testide yaptır idrar testi çizgi varsa yanılma olmuomuş inşşş hamişsindir canımmmm Hayır lı evlat nasip etsin rabbim

Amin canim cok tesekkur ederim hem yardimlarin icin hemde iyi dileklerin allah isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin insallah

Eki Görüntüle 1109596 kızlar bu sabah test yaptım. heyecandan ellerim titriyor... Ben mi hayal ediyorum yoksa burda silik bir çizgi mi var?

Günaydın çok sevindim gözün aydın canım. İnşallah kanda da çıkar. Böyle haberler beni çok mutlu ediyor:) ben de sabah test yaptım ama negatif adetime 4-5 günüm var erken dimi?

Amin tatlım inşallah bırakmaz beni.. Aynen öyle bir ağrı işte anlık gidip gelen bir kramp gibi.. Bazen sabahları uykumdan uyandırıyodu saplanan ağrı. İnşallah sen de hamile olursun:)

Ay amin cnm insallah

kızlar bendede hiç biheyecan yok bende hiç olmucakmış gibi. yani hiç hissetme blirti içime doğan bişeyde yok bu ay nedense .boşa ugraş vermişim gibi:14:

Günaydın çok sevindim gözün aydın canım. İnşallah kanda da çıkar. Böyle haberler beni çok mutlu ediyor:) ben de sabah test yaptım ama negatif adetime 4-5 günüm var erken dimi?

Teşekkür ederim tatlım:) erken canım adet gününde yaptım ben sen de öyle yap bence, biraz daha sabret inşallah pozitif olur:) bu arada sen de ingilizce öğretmeniydin dimi meslektaşız:)

Back