Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnşaallah güzel haberler verebilirim size kızlar Dualarınıza ihtiyacım var

Canım zuhalım çok geçmiş olsun Rabbim seni bebeklerini korusun inşallah sağ sağlim kucağına alırsın inşallah Allah’ın izniyle kramplar çok normal daha gebeliğin henüz ilk haftaları ondan dolayı rahimde genişlemeler oluyor kalbini ferah tut korkma canım benim yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah

Ya mesela bir sürü şey saymissiniz bunların hepsini her gün tüketmek zorunda miyiz ben hepsini yemeye fırsat bulamıyorum

Kuzum çok teşekkür ederim Amiiiinnn hepimizinkini korusun, onları sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin İnsan zor elde edince korkuyor işte

Aleyküm selam canım
Çok şükür hamdolsun beklenen gün geldi sonunda şimdiden hayırlı uğurlu olsun Rabbim sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin sonunda mucizene kavuşursun Allah’ın izniyle Amin
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz sağlıcakla transferini olursun herşey sağlıklı güzel geçsin Amin

Kuzum çok teşekkür ederim Amiiiinnn hepimizinkini korusun, onları sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin İnsan zor elde edince korkuyor işte

Amin Ecmain inşallah
Öyle çok haklısın ama gönlünü ferah tut kötü şeyler düşünme onlar senin minik mucizelerin Rabbim sana bağışlasın inşallah bu sefer annelerine sıkı sıkı sarılıp bırakmasınlar vaktinde zamanında gelsinler inşallah

Ya mesela bir sürü şey saymissiniz bunların hepsini her gün tüketmek zorunda miyiz ben hepsini yemeye fırsat bulamıyorum

Kahvaltıda ceviz kuru kayısı yumurta tüketebilirsin
Ara öğünde badem kabak çekirdeği yiyebilirsin tabi dolu dolu değil her birinden biraz ve sonra arada sularını iç normal akşam yemeğinde yoğurt bir küçük kase tüketebilirsin sonra tekrar kaju yiyebilirsin bu şekil belirlersen kolaylık olur bende öyle yapıyordum inşallah şifa olsun amin

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Kendimi kötü hissediyordum Biraz olsun rahatladım anlaşılmak çok önemli

Merhaba bende memorialdayım size hangi testler yapıldı acaba

Aminn şifa Allah'tan bunların hepsi vesile inşallah vesilelerle herşey yoluna girer bide ben sey duymuştum daha transfer surecime var ama ben normalde kendi yoğurdumu kendim yapıyorum ama Çiftlik sütüyle. Transferden sonra pastörize olmayan süt ürünleri tüketimi yasak mis bi bilginiz varmı acaba

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun eşim benim abarttığımı düşünüyor. Gergin olduğumda o benden daha gergin oluyor. Bende anlayış bekliyorum ama anlatamıyorum. Suçluluk hissetmeye başlıyorum.

Aminnn inşaallah canım, dua eder misin bana

Yani bu süreci güle oynaya geçiren olduğunu sanmıyorum. Zaten zor her anı canımızı acıtıyor duygusal olarak yıpratıcı ilaçların etkisi de cabası ben anlamıyorum bı sperm veriyorlar onu da kırk nazla başka bişey yaptıkları yok birazda naz çeksinler yani ki naz da değil yaptigimiz yani anlayış bekliyoruz tatlım hiç suçluluk falan hissetme yani neden hissediyorsun anlamıyorum valla bu süreçte sinirlerini bı zahmet aldirsinlar yani sadece bizim hakkimiz ben öyle düşünüyorum ay sinirlendim seni gergin olman kadar normal bişey yok hiç kendini suçlu hissetme

Aminnn inşaallah canım, dua eder misin bana
Canım benimde geçen pazar günü oldu kahverengi lekelenme biraz geldi durdu. Hemen gittik bişey yoktu. Dünde kendi doktoruma gittim kalp atışı için olabilir lekenlenme dedi bu çok normal dedi biz kırmızı yoğun kanama istemeyiz dedi. Endişe etme bişey yoktur Allah'ın izniyle ayrıca benimde kasıklarım çok ağrıyor tuvalete bile kalkarken korkuyorum acaba fitil mi yapıyor diye düşündüm bugün. Normal hamile kalanların böyle Ağrı'sa rahat olamazlar yani. Bizde niye ağrıyor

Ayyy kuzum içimi rahatlattın sağol Bende ağrı sızı kramp vs yok normalde, dün akşam olunca üstüne de kahverengi kanama olunca korktum işte

Evet kuzum kesinlikle öyle sanki duygularımı aldırmış gibiyim
Yani canım aksine çok duygusal insanlarda oluyor böyle çok yıkılmasın diye maskesini takıyor gardini alıyor kendisini en kötüsüne kodluyor sende mi yengeç burcusun yoksa ben çok duygusalim ama dışarıya domuz gibiyim ben çocuk kaybederim kocamla anamı teselli ederim yani o derece ama gel sen içimi sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…