- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.941
Böyle bi ortama çok ihtiyacım vardı gerçekten çok teşekkür ederimAynen öyle yaşamayan kimse anlamıyor ne hissettiğini nasıl bir psikolojide olduğunu ama burda herkes aynı, birbirimizi anlıyoruz aynı süreçleri heyecanı yaşıyoruz birbirimize dua ediyoruz çok harika bir grubuz sende hoşgeldin tekrardan
Şifa olsun inşallahİlk iğnelerimi yaptık kızlar çok ağladım stres oldum ama o kadar da acımıyormuşSadece pergoveris çok yaktı
Amin inşallahÇok teşekkür ederim hepimizin sonucları pozitif olsun inşallah Rabbim çabalarımızın karşılığını kolaylıkla güzel kılsınkesinlikle katılıyorum sabrı öğrenmemiz gerekiyormuş diyorum hep
Kisti sifirladiysa çok iyi kist olmadan devam etmek demek buKistin içini boşalttılar kuzum şu an sıfırlandı. 4-5 folikül görüldü 45 dk sonra ilk iğnemi vurucam hayırlısıyla. Gonal f 450 verdi günlük 150 vurucam bir de pergoveris verdi tozmuş kendin karıştırıcam. Onun dışında demore d vitamini ve folidays folik asit kullanıcam. Biraz korku var
Bir de foliküller büyüdükten sonra çatlamasın diye sonraki aşama için cetrotide ve ovitrille verdi. Toplam 32000 civarı ilaçlar tuttu.
Maalesef çok bi süre katlanicaz artikMaşallah canım bu ne kafat çok ilac bende kullaniyorum sabah ogne fitil akşam igne fitil antibiyotik
Aşkım artık tutunmuştur inş 6+3 oldumLekelenme mi ? Bana da ilac kullanirken beyaz parca gibi gelebilir merak etmeyin normal demişler. Seninki tutunmadan kaynakli olabilir mi ?
Ne diyim canım benim inş bundan sonra herşey çok güzel olur Allahın izniyleAyyy neler çekmiştim ondan Allah biliyor kolonya soğuk sıcak uygulama ne desen yaptım negatif oldu o üzüntü yetmiyor gibi bide bir ay o ağrıyı çektim
Canım hoşgeldinMerhabalar herkese bende gruba dahil olmak için geldim. İlk transferimi olacağım ve çok heyecanlıyım8 Nisan transfer günüm 3. Gün çift embriyo transferi olacak
Ooo coktan tutundu birazdan halaya bile kalkarAşkım artık tutunmuştur inş 6+3 oldum
Ne diyim canım benim inş bundan sonra herşey çok güzel olur Allahın izniyle
Canım senin lekelenme nasıldı ya benim açık pembe kan geldi 5+2 deyimNe diyim canım benim inş bundan sonra herşey çok güzel olur Allahın izniyle
Doktorum oksapar ile ecopirini bırak duphaston başla dediCanım senin lekelenme nasıldı ya benim açık pembe kan geldi 5+2 deyim
Canim evet pergoveris yakıyor biraz ama o anlık hemen geçiyorİlk iğnelerimi yaptık kızlar çok ağladım stres oldum ama o kadar da acımıyormuşSadece pergoveris çok yaktı
İnş hala ordaysa daha kalp atışını duymadımOoo coktan tutundu birazdan halaya bile kalkar
Benmde öyle gelmişliğide var benmde geçen gün çok açık pembe geldi 1 2 damla 2 gündür açık koyu kahverengi olarak geliyor canımCanım senin lekelenme nasıldı ya benim açık pembe kan geldi 5+2 deyim
Çok sağol kuzum çok teşekkür ederim. Gonal f’i buzdolabında saklıyoruz dimi?Kisti sifirladiysa çok iyi kist olmadan devam etmek demek buevet canim pergoveris tozla suyunu karıştırıyorsun. Ben ganol f 225 doz olmuştum hep. Sen ganol f den 150 3 defa vurulacaksin boşa dozun kalmayacak ne güzel ilac dozlarini guzel ayarlamış doktorun bu süreçte korku, stres yok tamam mi ? İyi geçsin herşey hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?