Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Korkma canım dilerim Rabbim güzel müjdeli haberler almanı nasip eylesin inşallah bebişin seninledir iyi çok şükür az kalmış bizi de haberdar edersin inşallah
allah razı olsun canım benim. iyiki varsın insan seninle konuşunca rahatlıyor. rabbim seninde islerini kolaylastırsın hayırla güzellikle sonuclandırsın insallah

Ne bilim hani adetin yaklastiysa oncesinden recete yazip bak tatil giriyor tatilde adet olursan ilaclara kullan kontrole de bir doktora git degerler iyise tatil bitene kadar devam et deselerdi keşke bir ay boşuna gitti belki de. Neyse geç olsun güç olmasin

Noldu ki neyi stres yaptin. Bu ilaçların zaten ayni bir stresi var birde başka şeylere stres yapma lütfen. Bak yumurta gelistirme surecindesin lütfen kötü etkilemesin seni

Kuzum büyük yumurtam kiste dönüşmüş içini boşalttı doktorum. Bugün iğnelere başlıyorum çarşamba tekrar kontrole gidicem
Ay kist haricinde çok şükür tedaviye başladın yani çok sevindim kistin çözümü varsa korkma sen tedavine odaklan hep iyi düşün ki sonu iyi olsun. Bize de güzel haberler ver

Ben progestan dex iğne olarak kullanıyorum.Progestani fitil olarak kullanıyorum .Progestan fitil olarak kullanmak daha iyiymiş diye duymuştum ilaç olarak çok agirmis tansiyon vs etkiliyormus
Bende ayni sekilde kullaniyorum canim. Eskiden prolaktin mi Progesteron mu ne yüksekti ağızdan kullanmıştım başımı çok kötü yapti sarhoş gibi dolaniyordum etrafta. Fitil şeklinde öyle birşey olmadi çok şükür. Ama ben fitil sevmiyorum

Ben progestan dex iğne olarak kullanıyorum.Progestani fitil olarak kullanıyorum .Progestan fitil olarak kullanmak daha iyiymiş diye duymuştum ilaç olarak çok agirmis tansiyon vs etkiliyormus
AA öyle mi tansiyon etkilediğini bilmiyordum ki tansiyonum da bazen yükselir. Hap olarak etkili olmadığını söylediler bana da ve hap olarak içince çok sersemletiyor baş dönmesi yapıyor fitil olarak kullanınca bı yan etki yaşamadım henüz çok şükür

Noldu ki neyi stres yaptin. Bu ilaçların zaten ayni bir stresi var birde başka şeylere stres yapma lütfen. Bak yumurta gelistirme surecindesin lütfen kötü etkilemesin seni

Sağol canım ya normalde benim Opu pazartesi günü olsaydı ilaçlarım bugün tam yetiyordu doktorum da Opu uzayacağı için ek iğne mecbur yazdı neyse eşim dün sabah hemen eczaneye sipariş verdi eczacı diyo biz bulundurmuyoruz alıcı olunca getirtiyoruz dün öğleden sonra sadece bir adet cetrotide varmış birde Menogon onları vermiş getirdi demiş sabah bir adet cetrotide gelir neyse eşim gitti bu sefer demiş firmaya ulaşamıyoruz bir sıkıntı var yarın pazar bu ilaç sipariş üstüne alınıyor pazartesi sabahı vurmam gerekiyor bu sefer eşim diyor bunlar yüzünden tedavi iptal olacak niye bu sefer böyle oldu bu kadar masraf yapmışız vs söylendi otomatik olarak bende stres oldum. Neyse ki çok şükür eczacı eşimi aradı gel dedi ilaç gelmiş gitti getirdi o saatlerde yaşadığımız stresi görsen

Kizlar bende transfer öncesi
SABAH:
07:55 rabiza ( mide koruyucu )
08:00 estreform
08: 03 progestan fitil
08:15 deltcortril
ÖĞLEN:
12:00 levotiron ( tiroid ilacı)
13:00 tetradox
13:30 ursactive ( karaciğer için safra akışını duzenleyen ilaç)
AKŞAM ÜZERİ:
16:00 estreform
16:03 progestan fitil
16:15 deltacortril
17:00 folbiol
AKŞAM:
20:00 progestan dex iğne ( göbekten)
GECE:
23:00 aircomb ( alerji ilacı)
00:00 estreform
00:03 progestan fitil
00:15 deltacortril
01:00 tetradox
01:30 ursactive ( karaciğer için safra akışını duzenleyen ilaç)
Benim günlük transfer öncesi ilac listem.
Rekorumu kiran var mi ?
Rabbim bu cektiklerimizin, yaşadıklarımızın mükafatını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…