Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay evet ya tüp bebek ilaçlarının çoğu sipariş üstüne geliyor. Bizde doktordan receteyi alip hemen eczaneye gonderiyorduk. Birde doktor sagolsun her ihtimale karşı fazladan yaziyor yada eczaneye söyle yazabiliriz hazirlikli olsun diyordu. En son ovitrelle piyasada olmadığı için son dk sehirlerarasi otobüsle getirttik. Yegenim aldi otobuse teslim etti biz burdaki terminalden aldik. Ama olsun çok şükür halletmişsiniz sen nolur stres yapma bu günler çok önemli. Eşinde mümkün olduğunca stresini sana yansıtmasın dayanin az kaldi artik gün sayiyorsunuz herşey en iyi sekilde mutlulukta sonuçlanacak bak görün

Vay maşallah eczacıya dönmüşsün

Evet özellikle baş dönmesi sersemletme de yapıyormuş ve araba kullanmak riskli olabilirmis

Tedavin hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla transferinin pozitif sonuçlanmasını nasip etsin sabir etmeyi belki de en çok bu süreçte öğreniyoruz sonuç güzel olsun da beklemesi de güzel

Hayırlı olsun canım öyle gerçekten günler geçmiyor anlamadan transfer aşamasına gelip sonrada pozitifi görürsün inşallah

Tedavin hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla transferinin pozitif sonuçlanmasını nasip etsin sabir etmeyi belki de en çok bu süreçte öğreniyoruz sonuç güzel olsun da beklemesi de güzel
Çok teşekkür ederim hepimizin sonucları pozitif olsun inşallah Rabbim çabalarımızın karşılığını kolaylıkla güzel kılsın kesinlikle katılıyorum sabrı öğrenmemiz gerekiyormuş diyorum hep

İnşallah teşekkür ederim kimseyle derdini paylasamiyosun paylaşsan bile kimse seni anlamıyo burda kendimi buluyorum diyebilirim
Aynen öyle yaşamayan kimse anlamıyor ne hissettiğini nasıl bir psikolojide olduğunu ama burda herkes aynı, birbirimizi anlıyoruz aynı süreçleri heyecanı yaşıyoruz birbirimize dua ediyoruz çok harika bir grubuz sende hoşgeldin tekrardan

Ay kist haricinde çok şükür tedaviye başladın yani çok sevindim kistin çözümü varsa korkma sen tedavine odaklan hep iyi düşün ki sonu iyi olsun. Bize de güzel haberler ver
Kistin içini boşalttılar kuzum şu an sıfırlandı. 4-5 folikül görüldü 45 dk sonra ilk iğnemi vurucam hayırlısıyla. Gonal f 450 verdi günlük 150 vurucam bir de pergoveris verdi tozmuş kendin karıştırıcam. Onun dışında demore d vitamini ve folidays folik asit kullanıcam. Biraz korku var

Bir de foliküller büyüdükten sonra çatlamasın diye sonraki aşama için cetrotide ve ovitrille verdi. Toplam 32000 civarı ilaçlar tuttu.

Korkma bak Allah’ın izniyle transfer sürecine geçtin Allah yardım eder hiç tasalanma çok sevindim ertelenmediğine

Korkma bak Allah’ın izniyle transfer sürecine geçtin Allah yardım eder hiç tasalanma çok sevindim ertelenmediğine
Evet ya benim sürecim o kadar şans eseri oldu ki anlatamam bu bebek doğmak istiyor resmen. Normalde bu kist aspirasyonu meydanda yoktu ben şans eseri aç gittim ve şans eseri anestezi uzmanı bugün kliniğe gelmiş. Yoksa diğer aya kalıcaktı. Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…