- 11 Kasım 2015
- 1.183
- 1.765
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.921
Ay evet ya tüp bebek ilaçlarının çoğu sipariş üstüne geliyor. Bizde doktordan receteyi alip hemen eczaneye gonderiyorduk. Birde doktor sagolsun her ihtimale karşı fazladan yaziyor yada eczaneye söyle yazabiliriz hazirlikli olsun diyordu. En son ovitrelle piyasada olmadığı için son dk sehirlerarasi otobüsle getirttik. Yegenim aldi otobuse teslim etti biz burdaki terminalden aldik. Ama olsun çok şükür halletmişsiniz sen nolur stres yapma bu günler çok önemli. Eşinde mümkün olduğunca stresini sana yansıtmasın dayanin az kaldi artik gün sayiyorsunuzSağol canım ya normalde benim Opu pazartesi günü olsaydı ilaçlarım bugün tam yetiyordu doktorum da Opu uzayacağı için ek iğne mecbur yazdı neyse eşim dün sabah hemen eczaneye sipariş verdi eczacı diyo biz bulundurmuyoruz alıcı olunca getirtiyoruz dün öğleden sonra sadece bir adet cetrotide varmış birde Menogon onları vermiş getirdi demiş sabah bir adet cetrotide gelir neyse eşim gitti bu sefer demiş firmaya ulaşamıyoruz bir sıkıntı var yarın pazar bu ilaç sipariş üstüne alınıyor pazartesi sabahı vurmam gerekiyor bu sefer eşim diyor bunlar yüzünden tedavi iptal olacak niye bu sefer böyle oldu bu kadar masraf yapmışız vs söylendi otomatik olarak bende stres oldum. Neyse ki çok şükür eczacı eşimi aradı gel dedi ilaç gelmiş gitti getirdi o saatlerde yaşadığımız stresi görsen
Aynen bende hep alarmla iciyorum. Yoksa hem kafa karışır hem ilaci atlarım diye korkarimAh kuzum ya amin aminBen alarm kurdum artık takip edeyim diye inşallah değecek kullandığımız ilaçlara
Yok canım bir belirti hissetmiyorum. Sadece dediğim gibi göğüslerim şiş başkada bişey yok. O da ilaçlardandır zaten. Sende var mıBen şimdiden korkuyorumbi belirti yada hissettikleriniz var mı?
Vay maşallah eczacıya dönmüşsünKizlar bende transfer öncesi
SABAH:
07:55 rabiza ( mide koruyucu )
08:00 estreform
08: 03 progestan fitil
08:15 deltcortril
ÖĞLEN:
12:00 levotiron ( tiroid ilacı)
13:00 tetradox
13:30 ursactive ( karaciğer için safra akışını duzenleyen ilaç)
AKŞAM ÜZERİ:
16:00 estreform
16:03 progestan fitil
16:15 deltacortril
17:00 folbiol
AKŞAM:
20:00 progestan dex iğne ( göbekten)
GECE:
23:00 aircomb ( alerji ilacı)
00:00 estreform
00:03 progestan fitil
00:15 deltacortril
01:00 tetradox
01:30 ursactive ( karaciğer için safra akışını duzenleyen ilaç)
Benim günlük transfer öncesi ilac listem.
Rekorumu kiran var mi ?
Rabbim bu cektiklerimizin, yaşadıklarımızın mükafatını versin inşallah
Bende daha 1.gün olduğu için bişey hissetmiyorumYok canım bir belirti hissetmiyorum. Sadece dediğim gibi göğüslerim şiş başkada bişey yok. O da ilaçlardandır zaten. Sende var mı
Evet özellikle baş dönmesi sersemletme de yapıyormuş ve araba kullanmak riskli olabilirmisAA öyle mi tansiyon etkilediğini bilmiyordum ki tansiyonum da bazen yükselir. Hap olarak etkili olmadığını söylediler bana da ve hap olarak içince çok sersemletiyor baş dönmesi yapıyor fitil olarak kullanınca bı yan etki yaşamadım henüz çok şükür
İnşallah sımsıkı tutunur canımBende daha 1.gün olduğu için bişey hissetmiyorumbakalım sonrasında ne olacak
Tedavin hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla transferinin pozitif sonuçlanmasını nasip etsinMerhaba bende tüp bebek surecindeyim yumurta toplama işlemi oldu şimdi transfer için rahîm dinlendirme asamasindayim 4 tane 3. Gün 2 tane 5. Gün embriyosu var transfer zamanını bekliyorum heyacanli olmakla birlikte çokça sabır isteyen bi süreçmiş
Hayırlı olsun canım öyle gerçekten günler geçmiyor anlamadan transfer aşamasına gelip sonrada pozitifi görürsün inşallahMerhaba bende tüp bebek surecindeyim yumurta toplama işlemi oldu şimdi transfer için rahîm dinlendirme asamasindayim 4 tane 3. Gün 2 tane 5. Gün embriyosu var transfer zamanını bekliyorum heyacanli olmakla birlikte çokça sabır isteyen bi süreçmiş
Çok teşekkür ederim hepimizin sonucları pozitif olsun inşallah Rabbim çabalarımızın karşılığını kolaylıkla güzel kılsınTedavin hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla transferinin pozitif sonuçlanmasını nasip etsinsabir etmeyi belki de en çok bu süreçte öğreniyoruz sonuç güzel olsun da beklemesi de güzel
Hiç bilmiyorum canım direk paket fiyatı verdiler muhtemelen yoktur arayıp sor istersen. Benim taze transfer olacak
İnşallah teşekkür ederimHayırlı olsun canım öyle gerçekten günler geçmiyor anlamadan transfer aşamasına gelip sonrada pozitifi görürsün inşallah
Aynen öyle yaşamayan kimse anlamıyor ne hissettiğini nasıl bir psikolojide olduğunu ama burda herkes aynı, birbirimizi anlıyoruz aynı süreçleri heyecanı yaşıyoruz birbirimize dua ediyoruz çok harika bir grubuz sende hoşgeldin tekrardanİnşallah teşekkür ederimkimseyle derdini paylasamiyosun paylaşsan bile kimse seni anlamıyo burda kendimi buluyorum diyebilirim
Kistin içini boşalttılar kuzum şu an sıfırlandı. 4-5 folikül görüldü 45 dk sonra ilk iğnemi vurucam hayırlısıyla. Gonal f 450 verdi günlük 150 vurucam bir de pergoveris verdi tozmuş kendin karıştırıcam. Onun dışında demore d vitamini ve folidays folik asit kullanıcam. Biraz korku varAy kist haricinde çok şükür tedaviye başladın yani çok sevindimkistin çözümü varsa korkma sen tedavine odaklan hep iyi düşün ki sonu iyi olsun. Bize de güzel haberler ver
Korkma bak Allah’ın izniyle transfer sürecine geçtin Allah yardım eder hiç tasalanmaKistin içini boşalttılar kuzum şu an sıfırlandı. 4-5 folikül görüldü 45 dk sonra ilk iğnemi vurucam hayırlısıyla. Gonal f 450 verdi günlük 150 vurucam bir de pergoveris verdi tozmuş kendin karıştırıcam. Onun dışında demore d vitamini ve folidays folik asit kullanıcam. Biraz korku var
Evet ya benim sürecim o kadar şans eseri oldu ki anlatamam bu bebek doğmak istiyor resmen. Normalde bu kist aspirasyonu meydanda yoktu ben şans eseri aç gittim ve şans eseri anestezi uzmanı bugün kliniğe gelmiş. Yoksa diğer aya kalıcaktı. Hayırlısı artıkKorkma bak Allah’ın izniyle transfer sürecine geçtin Allah yardım eder hiç tasalanmaçok sevindim ertelenmediğine
Maşallah canım bu ne kafat çok ilac bende kullaniyorum sabah ogne fitil akşam igne fitil antibiyotikVay maşallah eczacıya dönmüşsün
Amin inşallah canımİnşallah sımsıkı tutunur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?