- 28 Ağustos 2023
- 819
- 217
- 23
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.961
Aynen inşallah poztifleri görürüz seninki taze transfermiMaalesef çok bi süre katlanicaz artik
Kahveye döndü şimdi canım sende kullaniyor musun duphastonBenmde öyle gelmişliğide var benmde geçen gün çok açık pembe geldi 1 2 damla 2 gündür açık koyu kahverengi olarak geliyor canım
Hosbuldumm çok teşekkür ederimCanım hoşgeldintedavin hayırlı olsun. Rabbim çift embriyolarinla mutluluğu tatdirsin inşallah topigimizde şans getirsin sana
Bende bunu merak ediyorum. Doktoruma sordum anestezili mi yapsak diye hiç gerek yok muayeneden farksız, muayene de zorluk yaşamıyorsun korkma dediTransfer sırasında bi acı hissi oluyor mu opu anesteziliydi ama transferden biraz çekiniyorum açıkçası
Evet evet kahvaltiliklarin olduğu bölümde olsun demişti bana doktorumÇok sağol kuzum çok teşekkür ederim. Gonal f’i buzdolabında saklıyoruz dimi?
Test yapmak istemiyorlar genelde ama durumunuzu anlattığınızda yardımcı olurlar diye düşünüyorum, bebeğiniz sizinledir inşallah, üzülmemeye çalışınİyi akşamlar kızlar bugün transferimin 8. Günü adet kanaması gibi kanamam geldi kahverengi mi pembe mi anlayamadım çamaşırımdan ötürü böyle bir durum yaşayan var mı ??
Ben salya sümük hastaneye gidiyorum acaba devlet hastanesinin acili beta hcg testi yapar mı bilgisi olan var mı?
Hadi ya bide haftasonu ay bilemiyorum doktoruma da ulaşamadım nolur dua edin kızlarTest yapmak istemiyorlar genelde ama durumunuzu anlattığınızda yardımcı olurlar diye düşünüyorum, bebeğiniz sizinledir inşallah, üzülmemeye çalışın
Olmuyor normal muayene pozisyonunda oluyor işlemTransfer sırasında bi acı hissi oluyor mu opu anesteziliydi ama transferden biraz çekiniyorum açıkçası
EvetÇok sağol kuzum çok teşekkür ederim. Gonal f’i buzdolabında saklıyoruz dimi?
Yok canım onu kullanmıyorum ney oKahveye döndü şimdi canım sende kullaniyor musun duphaston
Hap canım kanamayı durdurmak için galibaYok canım onu kullanmıyorum ney o
Progestan gibi sanırım ben iğne yaptırıyorum gün aşırı progestan birde onun fitilini kullanıorum günde 3 defaYok canım onu kullanmıyorum ney o
2 defa iğne 2 defa da fitil kullanıyordum onlara ek birde bu çıktı korkuyorum ya neden oldu ki bu kanama düşük mü yapıcmProgestan gibi sanırım ben iğne yaptırıyorum gün aşırı progestan birde onun fitilini kullanıorum günde 3 defa
İnşallah bir sorun yaşamazsınız, dualarım sizinleHadi ya bide haftasonu ay bilemiyorum doktoruma da ulaşamadım nolur dua edin kızlar
İnşallah canım Allah razı olsun özel hastaneye gidiyorum şimdi kan vermeyeİnşallah bir sorun yaşamazsınız, dualarım sizinlegüzel haberler vermeniz dileğiyle
Ben normal muaynede de biraz korkmuyorum değil ama o sekildeyse atlatirim ozaman teşekkür ederimBende bunu merak ediyorum. Doktoruma sordum anestezili mi yapsak diye hiç gerek yok muayeneden farksız, muayene de zorluk yaşamıyorsun korkma dedi
Transferden önce neden test yaptin ki şüphen mi var ? Hani doğal yolla ihtimal varsa bilemiyorumKızlar herkese merhaba ben de tüp bebek tedavisine başladım heyecanla transfer aşamını bekliyorum 4 gün sonra 2.adet tarihim ama bugün test yapayım dedim çok çok belirsiz çizgi gördüm sizin de fikirlerinize ihtiyacım var 1 senedir deniyoruzEki Görüntüle 3571282 Eki Görüntüle 3571282
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?