- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.441
Benimde bu salı kontrolüm ilk deneme progesteron yüksek çıkmıştı iptal oldu trasferim şimdi ikinci denemedeyim salı günü rahim kalınlığı ve progesteron istenilen seviyede çıkarsa ayın 15 nde transfer hakkım olacakmisMerhaba transfer öncesi ilk kontrolde rahim kalınlığı biz kaç çıktı acaba
Ya onlarda öyle söylüyorlar sagolsunlar ama ben kimseden 1 bardak su bile istemeyen biriyim ve aşırı tez canliyimo yüzden o kadar zor ki anlatamam ama tabi yapacak bişey yok su gibi geçsin ins.
Hiç bilmiyoruzki kuzum yani kahverengi olunca daha sakindim ama bu sabah gerçekten korkttumOy oy hepsi bir stres yeminle acaba bu ilaçlardan mı herkesin kanama oluyor yaçoğu kanama oluyor insan herşeyden korkuyor
Benimde bu salı kontrolüm ilk deneme progesteron yüksek çıkmıştı iptal oldu trasferim şimdi ikinci denemedeyim salı günü rahim kalınlığı ve progesteron istenilen seviyede çıkarsa ayın 15 nde transfer hakkım olacakmis
Çok teşekkür ederim kardeşimİnşallah bir sıkıntı çıkmadan transferini olursun Allah’ın izniyle Rabbim yüzüne baksın Amin
Ara kanama ya adetime var daha transferim 14 de olacak ama ne bilim ya rahim duvarım kalınlaşmadıysa diye korkuyorum biraz kanama olduysa kalınlaşma olmamıştır belki emin değilim Salı kontrolüm var
Çok teşekkür ederim kardeşim
Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah transferine engel olacak şeyler çıkmaz inşallah herşey gönlünce olsun
Kizlar böyle zaman uzadı diye mi bilmiyorum içimde heyecan o kadar yok gibi, gerçekliğini idrak edemiyorum gibi. Zaman uzadı diye mi bilmiyorum ama içim tuhaf. Aslında doktorlarda kan alıp kan sonucunu bile doğru düzgün aciklamayinca ne bileyim böyle olacak mı olmayacak mı tedirginliği. Ya da iğnelerin mi etkisi. Hani kendimi aslında hazırladıgim bir sürecti. İnşallah Rabbim duamı hepimizin duasını kabul eder. Yorucu bir sürec. Mesajları okuyorum ve okuduğum her mesaj da dua ediyorum içimden. @Hayalim94 arkadaş tek ayak cezası mi almiş. Üzüldüm umarım İnşallah sorun çabuk hallolur.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için senin de yardımcın olsun rabbimRica ederimcanım bizi de haberdar edersin durumunla ilgili herşey su gibi güzel geçsin inşallah Amin
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için senin de yardımcın olsun rabbim
Bende bir sorun yok normalde erkek faktörlü sorunumuz ama böyle bişeyle karşı karşıya kaldım çok şaşırdım bu güne kadar tedavimle ilgili bir sorun çıkmadı bende ama bu baya korkuttu yaşayan varsa yazsın içime korku girdi iptal olucak diye yani iptal olsa da bir ay sadece beklicem ama beklemek artık zulüm gibi geliyor çok bekledim yoruldum beklemekten artık biran önce olsun istiyorum Allah herkese nasip etsin isteyen bana da inşallah
Amin Allah razı olsun cümlemizin bebişleri sıkı sıkı tutunsun inşallahAmin Ecmain inşallah Rabbim cümlemize gönlümüzdekini kolaylıkla nasip eylesin inşallah
Çok haklısın canım insan artık dayanacak gücü kalmıyor Salı günü randevune gidince inşallah herşey güzel yolunda çıksın sağlıcakla bebişine kavuşmak nasip olsun sağlıcakla sıkı sıkı tutunsun bırakmasın Amin
Çok geçmiş olsunCanım sabah lekelenmelerim tam kırmızaya döndü korktum artık gideym dedim 6 gündür pembe kahve arasıydı gttm bayağı bekledik hamdolsun bişey yok kalp atışını gördük ama dikkat edecekmişim içerde çok kanama görğnmedi
İnşallah yavrunu(larını) sağlıklı bir şekilde kucağına alacak günlerin olacak canımVallaha ne yalan söylim hislerim yok böyle kafam güzel olsun istiyorum hatırlamamak için hissizleştim 7. Haftaya girecekken kesem aşağı indi kanamam oldu şekli bozuldu bir anda şok geçirdik 4 gün sonra kalbini dinleyecektim kürtaja alındım içim yanıyor7 sene sonra ilk müjdeli haberimdi çok beklemiştim bilmiyordum tüp benek çoknrsikli böyle bebeklerin düşüşleri sık olduğunu başıma geleceği hiç aklıma gelmezdi vay be
Sağol canım bnmÇok geçmiş olsun
Yapmadım. Kan gününe kadar dayanmak istiyorum :) sende durum ne?Ayyy maşallah canım az kalmış benimde 9 Nisan'da inşallah Rabbimin izniyle pozitif sonuçlar alicaz evde test yaptın mı hiç
Bana en az 2 ay dedi, 29 ocak kürtaj oldum, bir hafta sonra 2 günlük ara kanamam oldu, 17 mart regl oldum, o regllede transfer hazırlığına başladık rahim durumu iyidi çok şükür bir engel yok demişti hoca, en son kontrolde az sıvı görünüyordu bu gün tekrar kontrol günüm ona göre öğleden sonra transfer olurum inşallah. Sizde kürtajdan sonra embriyodan biyopsi alındımı canım? Neden düşmüş sebebini öğrenmek içinNe kadar zaman sonra transfer olacağını söyledi doktorunuz bana 3 ay siz ne kadar ara verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?