Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba transfer öncesi ilk kontrolde rahim kalınlığı biz kaç çıktı acaba
Benimde bu salı kontrolüm ilk deneme progesteron yüksek çıkmıştı iptal oldu trasferim şimdi ikinci denemedeyim salı günü rahim kalınlığı ve progesteron istenilen seviyede çıkarsa ayın 15 nde transfer hakkım olacakmis

Ya onlarda öyle söylüyorlar sagolsunlar ama ben kimseden 1 bardak su bile istemeyen biriyim ve aşırı tez canliyim o yüzden o kadar zor ki anlatamam ama tabi yapacak bişey yok su gibi geçsin ins.

Amin canım biliyorum senin için zor ama hepsi geçecek inşallah sen canını sıkma sen ve bebeğin iyi olun gerisi önemli değil

İnşallah bir sıkıntı çıkmadan transferini olursun Allah’ın izniyle Rabbim yüzüne baksın Amin

Ara kanama ya adetime var daha transferim 14 de olacak ama ne bilim ya rahim duvarım kalınlaşmadıysa diye korkuyorum biraz kanama olduysa kalınlaşma olmamıştır belki emin değilim Salı kontrolüm var

Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah transferine engel olacak şeyler çıkmaz inşallah herşey gönlünce olsun

Canım yalnız değilsin aynısını bende yaşıyorum dilerim sağlıklı güzel geçsin süreçlerimiz Amin evet ya arkadaşımız ceza almış sebep ney bilmiyorum arada dertleşiyorduk birisi eksilince kötü oluyor dilerim en kısa zamanda çözülür aramıza katılır inşallah

Rica ederim canım bizi de haberdar edersin durumunla ilgili herşey su gibi güzel geçsin inşallah Amin
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için senin de yardımcın olsun rabbim

Bende bir sorun yok normalde erkek faktörlü sorunumuz ama böyle bişeyle karşı karşıya kaldım çok şaşırdım bu güne kadar tedavimle ilgili bir sorun çıkmadı bende ama bu baya korkuttu yaşayan varsa yazsın içime korku girdi iptal olucak diye yani iptal olsa da bir ay sadece beklicem ama beklemek artık zulüm gibi geliyor çok bekledim yoruldum beklemekten artık biran önce olsun istiyorum Allah herkese nasip etsin isteyen bana da inşallah

Amin Ecmain inşallah Rabbim cümlemize gönlümüzdekini kolaylıkla nasip eylesin inşallah
Çok haklısın canım insan artık dayanacak gücü kalmıyor Salı günü randevune gidince inşallah herşey güzel yolunda çıksın sağlıcakla bebişine kavuşmak nasip olsun sağlıcakla sıkı sıkı tutunsun bırakmasın Amin

Amin Allah razı olsun cümlemizin bebişleri sıkı sıkı tutunsun inşallah

Çok geçmiş olsun

İnşallah yavrunu(larını) sağlıklı bir şekilde kucağına alacak günlerin olacak canım sabır ve umut

Arkadaşlar ya yine kafamda deli sorular transferde embriyoyu nereye koyuyorlar tüplerin bi işlevi var mi tup bebekte ? Yoksa direkt rahime koyup tüplerin bi işlevi olmuyor mu ? Benim tuplerimin kapalı olma ihtimali var da doktorum aldırmadan denemek istedi şahsen ben de aldırmak istemedim yani sormak istediğim embriyo normal gebelik gibi tuplerden gececek mi yoksa direkt rahme mi koyuyorlar gerçi tupleri olmayanlara da tup bebek yapıyorlar herhalde tupe gerek yok off kafam karışık salı günü inşallah transfer gece olunca düşünmekten uyunmuyor

Ne kadar zaman sonra transfer olacağını söyledi doktorunuz bana 3 ay siz ne kadar ara verdiniz
Bana en az 2 ay dedi, 29 ocak kürtaj oldum, bir hafta sonra 2 günlük ara kanamam oldu, 17 mart regl oldum, o regllede transfer hazırlığına başladık rahim durumu iyidi çok şükür bir engel yok demişti hoca, en son kontrolde az sıvı görünüyordu bu gün tekrar kontrol günüm ona göre öğleden sonra transfer olurum inşallah. Sizde kürtajdan sonra embriyodan biyopsi alındımı canım? Neden düşmüş sebebini öğrenmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…