Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bacim valla sendeki sabır ve sükunetten istiyorum ben kendim kontrole gidicem de herşeyi tek başıma yapicam da birde akşama kadar aramalarini beklicem yok yok bana imkansiz resmen bence siz tam birbirinizi tamamliyorsunuz ne güzel en azindan biriniz sakin

Maşallah hayırlı olsun inşallah şifa olsun sana Allah’ın işi belli olmaz belki daha fazla folükül de büyür hadi bakalım şans senden yana olsun sürecin su gibi geçsin sonunda gebelik müjdesiyle müjdelendirsin Rabbim inşallah

Eklentiler

• IMG_5560.webp
    125,8 KB · Görüntüleme: 35

Amin canım sabırlı olmak bence her daim iyidir diğer türlü stresten başka birşey değil
Evet ben sakin kalmasan onun gibi yapsam ancak doktorlarla kavga etmemiz gerekiyor bugün yaşadığımız stresi görsen başım ağrıyor zaten ilaçlardan dolayı gerginim birde bir aksilik yaşanınca eşim de üstüne söylenip duruyor başımı çatlattı

amin canım testlerle basım belada hep silik. ilacların etkisi olabilir mi kafam karıstı iyice

Ovitrelle vurmadıysan ilaçlardan dolayı silik çıkmaz bence var dünde atmıştın onda da vardı dilerim sağlıcakla katlanarak artsın değerlerin Amin
Kan testi günün ne zaman ? İnşallah hayırlı güzel haberler almak nasip olsun

amiiin canım insallah. allah razı olsun. yok ovitrelle tedavide bile kullanmadım gonapeptly kullanmıstım. ne bileyim silik silik çıkınca negatif cıkacak diye korkuyorum. nasipse pazartesi kan testi vereceğim.

Amin canım benim allah razı olsun galiba nisan transferini kaçırmadım

Ben progestan dex iğne olarak kullanıyorum.Progestani fitil olarak kullanıyorum .Progestan fitil olarak kullanmak daha iyiymiş diye duymuştum ilaç olarak çok agirmis tansiyon vs etkiliyormus

amiiin canım insallah. allah razı olsun. yok ovitrelle tedavide bile kullanmadım gonapeptly kullanmıstım. ne bileyim silik silik çıkınca negatif cıkacak diye korkuyorum. nasipse pazartesi kan testi vereceğim.

Korkma canım dilerim Rabbim güzel müjdeli haberler almanı nasip eylesin inşallah bebişin seninledir iyi çok şükür az kalmış bizi de haberdar edersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…