Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni aynı anlattığın gibi yaptılar, yani yavaşça daha doğrusu acele etme diyip o yataktan o yatağa alıp odada yarım saat beklettiler,

Açıkçası senin gibi yapanda burda varmı hiç bilmiyorum

Dün 3.progestan iğnemi vuruldum. Bütün gece uyutmadı beni o daha fazla ağrıyor şu an oksapardan canım.
Kalçadan olan progestanı yapılmadan önce elinizde ısıtın, bide hemşire hanıma yavaş enjekte etmesini söyleyin . Yaparken biraz yakıyor ama sonrasında ağrı yapmıyor :) öyle bir çözüm bulmuştum ben de

Hemşireler bu biraz yağlı o yüzden yavaş yapıyorum diyorlar her zaman

İkiz olması için ya iki ayrı embriyo koymaları lazım canım ya tek spermle döllenen yumurta bölüncek ki tek yumurta ikizi olsun Benim bildiğim başka ikiz çeşidi yok ama belki benim bilmediğim vardır
Aynen bu şekildeymiş.
Tek embriyo transferi çooook nadirde olsa %1-2 olasılıkla bölünüp tek yumurta ikizi oluyormuş

Gözümüz aydın olsuuuunn.. inşAllah sağlıklı gebelik sağlıklı artışlar görürüz darısı bizlere inşAllah
Haberdar et bizleriiii

Benim Pazartesi transfer günümdü, transfer günü hariç ikinci gün.
Biliyorum belirti aramamak lazım ama ikinci üçüncü günde nasıl geçti nasıldınız?
Benim sol tarafımda kasık bölümünde bi ağrı değil ama ağırlık var ama bu transferden öncede vardı sanırım progestandan kaynaklı diye düşünüyorum
Bugünde solumda mide tarafında var sabah bi böyle birden ağrı girdi ama dayanılmayacak gibi değil
Acaba dün fazlamı yemeği kaçırdım akşam

Canım aynı ağırlık hissi bende de vardı, transfer öncesinde başladı. Benim solda kistim var, o kendini hissettiriyor diye düşünüyordum. 4. günden beridir de akıntım daha sulu oldu. 1-2 gündür de bi halsizlik var gibi, o yüzden orucu bıraktım. Başka da belirti yok bende..

Bende pazartesi oldum, bende aynısını düşünüyorum.
Transferden önce herkese biraz bekle sabret demesi kolaydı benim için.. gel şimdi kendin bekle
Yaaa kıyamamm Bende gel teskere gel teskereeee şarkısını söylüyordum ilk günler Şimdi artık gün içinde sürekli meşgul etmeye çalışıyorum kendimi, iyice dibe vurdu sabrım çünkü

Benim doktorum buzluktaki yicekler gibi düşün onun gibi ne kadar sağlıklı olabilir dedi canım
Dün kontrol vardı. Çift çift dondurulmuş embriyolar çift transfer mi istiyorsunuz dedi doktor. Bize çift dondurmayı uygun gördük dediler dedim bende. İstiyrosaniz çözülur kalitesine bakılır iyiyse birini tekrar dondururuz dedi. O.an da aklıma gelmedi bu ne kadar sağlıklı diye sormak .

Ben oruç tutamıyorum zaten kullandığım ilaçlardan dolayı
Sabah 9’da folikasit, progestan iğne ve estrofem
Saat 13’de estrofem
Saat 17’de estrofem
Saat 21’de progestan iğne

Yaaa kıyamamm Bende gel teskere gel teskereeee şarkısını söylüyordum ilk günler Şimdi artık gün içinde sürekli meşgul etmeye çalışıyorum kendimi, iyice dibe vurdu sabrım çünkü
Ya bugün günlere baktım dedim ki daha iki gün geçmiş transfer sonrası ikinci gün
Sanki bana bir hafta geçmiş bir hafta kaldı diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…