- 7 Ekim 2022
- 1.491
- 1.629
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.961
İlk transferimde saatleri sayıyordum resmen ama bu defa kendimi oyalıyorum ve test gününden önce evde test yapmamayı düşünüyorumGünaydın Bugün test verenler varmı acaba benim transferin 1.günü bugün nasıl geçicek bu zaman
Senin test ne xaman cnmİlk transferimde saatleri sayıyordum resmen ama bu defa kendimi oyalıyorum ve test gününden önce evde test yapmamayı düşünüyorum
Yalnız bende promester vuruluyorum her gün, o da progestanın muadili.. Unutmuşum bir anProgestan fitil 2 günde bir progestan iğne hergün göbekten oksapar kullanıyorum bende cnm
Beni aynı anlattığın gibi yaptılar, yani yavaşça daha doğrusu acele etme diyip o yataktan o yatağa alıp odada yarım saat beklettiler,Yani şöyle transfer olmak için ameliyathaneye gidiyorsun ameliyathanede transfer işlemi sürüyor 5 dakika beni sadece 5 dakika o yatakta beklettiler sonra elimden tuttu kaldırdı giyinip üzerine gidebilirsin dedi bu kadar ama başkalarına yarım saat uzanmış o yataktan diğer sedyeye yavaş bir şekilde almışlar mesela beklemişler ben onu sormak istedim açıkçası bir tek benim mi böyle pat pat diye kaldırdılar filan diyeyoksa sonrasında aynı dediğin gibi yatılmasının bir anlamı olmadığını biliyorum bir çok doktordan da dinledim benim doktorum da öyle söyledi ama içimde böyle bir kuşku oluştuğu için sormak istedim size canım
Kalçadan olan progestanı yapılmadan önce elinizde ısıtın, bide hemşire hanıma yavaş enjekte etmesini söyleyin . Yaparken biraz yakıyor ama sonrasında ağrı yapmıyor :) öyle bir çözüm bulmuştum ben deDün 3.progestan iğnemi vuruldum. Bütün gece uyutmadı beni o daha fazla ağrıyor şu an oksapardan canım.
Aslında 15 mart cumartesi ama ben cuma, haftasonuna girmeden yaptırmayı düşünüyorum canımSenin test ne xaman cnm
Hemşireler bu biraz yağlı o yüzden yavaş yapıyorum diyorlar her zamanKalçadan olan progestanı yapılmadan önce elinizde ısıtın, bide hemşire hanıma yavaş enjekte etmesini söyleyin . Yaparken biraz yakıyor ama sonrasında ağrı yapmıyor :) öyle bir çözüm bulmuştum ben de
Yaa ben de mesajları okuyunca ilgimi çektii. Tek embriyo transferi olacağım ama ikiz olma olasılığı nedir ? Bir de bu ikizlerin cesitleri varmış. Yumurta dollenirken iki sperm birden döllemezler herhalde diye düşündüm. O yüzden tek yumurta tek spermin döllenmesi ile oluşan embriyo bölünüyor bu süreçte değil mi ? Ay benim hayalim inşallah bölünür de olur
Aynen bu şekildeymiş.İkiz olması için ya iki ayrı embriyo koymaları lazım canım ya tek spermle döllenen yumurta bölüncek ki tek yumurta ikizi olsunBenim bildiğim başka ikiz çeşidi yok ama belki benim bilmediğim vardır
Yaaa seninki gelmiş bile inş güzel haberlerle gelirsin bana daha cok var 24 Mart ama bende 21 inde vericem hafta sonu girdiği için bekleyememAslında 15 mart cumartesi ama ben cuma, haftasonuna girmeden yaptırmayı düşünüyorum canımSenin ne zaman?
Saolsunlar :) elinizde ısıtmak gerçekten işe yarıyorHemşireler bu biraz yağlı o yüzden yavaş yapıyorum diyorlar her zaman
Gözümüz aydın olsuuuunn.. inşAllah sağlıklı gebelik sağlıklı artışlar görürüzBen dün akşam dayanamadım 2 gün erken test yaptımİkinci silik çizgiyi gördüm sonra hemen polikliniğe gittim gecenin bi vakti kan verdim 103,2 çıktı Şimdi perşembeyi bekliyorum tekrar edeceğim testi. Allahım isteyen herkese nasip etsin çok farklı hissediyorum. Bütün sürecimi insta hesabımdan paylaşıyorum, bundan sonra gebelik olursa da paylaşacağım sayfama beklerim faydalı bilgiler var mandalinaliboyoz hesap ismim
Bende pazartesi oldum, bende aynısını düşünüyorum.Günaydın Bugün test verenler varmı acaba benim transferin 1.günü bugün nasıl geçicek bu zaman
Evet az kaldı, günler yaklaştıkça heyecan artıyorYaaa seninki gelmiş bile inş güzel haberlerle gelirsin bana daha cok var 24 Mart ama bende 21 inde vericem hafta sonu girdiği için bekleyemem
Bunu kesinlikle uygulayacağım sağol canımSaolsunlar :) elinizde ısıtmak gerçekten işe yarıyor
Canım aynı ağırlık hissi bende de vardı, transfer öncesinde başladı. Benim solda kistim var, o kendini hissettiriyor diye düşünüyordum. 4. günden beridir de akıntım daha sulu oldu. 1-2 gündür de bi halsizlik var gibi, o yüzden orucu bıraktım. Başka da belirti yok bende..Benim Pazartesi transfer günümdü, transfer günü hariç ikinci gün.
Biliyorum belirti aramamak lazım ama ikinci üçüncü günde nasıl geçti nasıldınız?
Benim sol tarafımda kasık bölümünde bi ağrı değil ama ağırlık var ama bu transferden öncede vardı sanırım progestandan kaynaklı diye düşünüyorum
Bugünde solumda mide tarafında var sabah bi böyle birden ağrı girdi ama dayanılmayacak gibi değil
Acaba dün fazlamı yemeği kaçırdım akşam
Yaaa kıyamammBende pazartesi oldum, bende aynısını düşünüyorum.
Transferden önce herkese biraz bekle sabret demesi kolaydı benim için.. gel şimdi kendin bekle
Dün kontrol vardı. Çift çift dondurulmuş embriyolar çift transfer mi istiyorsunuz dedi doktor. Bize çift dondurmayı uygun gördük dediler dedim bende. İstiyrosaniz çözülur kalitesine bakılır iyiyse birini tekrar dondururuz dedi. O.an da aklıma gelmedi bu ne kadar sağlıklı diye sormak .Benim doktorum buzluktaki yicekler gibi düşün onun gibi ne kadar sağlıklı olabilir dedi canım
Ben oruç tutamıyorum zaten kullandığım ilaçlardan dolayıCanım aynı ağırlık hissi bende de vardı, transfer öncesinde başladı. Benim solda kistim var, o kendini hissettiriyor diye düşünüyordum. 4. günden beridir de akıntım daha sulu oldu. 1-2 gündür de bi halsizlik var gibi, o yüzden orucu bıraktım. Başka da belirti yok bende..
Ya bugün günlere baktım dedim ki daha iki gün geçmiş transfer sonrası ikinci günYaaa kıyamammBende gel teskere gel teskereeee şarkısını söylüyordum ilk günler Şimdi artık gün içinde sürekli meşgul etmeye çalışıyorum kendimi, iyice dibe vurdu sabrım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?