- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.941
Güzel haberler alırsın inşallah canımİnşallah öyledir canım bir de insan unutıyor bazı şeyleri diğer transferlwrde de böyle miydi emin değilim
Canım en korktuğum çekindiğim aşama buydu zaten beklemek zaman geçmiyor gerçekten
İnşallah bırakmam gerekmez camım
Ben vurmuyorum hemşire vuruyor her gün hastaneye gidiyorum ama oksapar dışında da ilaç kullanmıyorum canımOskapardan değildir bence bende kullandım ama vücuddan vücuda değişir
Yanlış kullanımdan diyor çoğu
ayyy Allah senio an nasıl akla geliyor bazen insanın böyle laflar kendide şaşırıyor demi
gözümüüzzz aydıııınnn
Ayy 1 ve 3 çok riskli canım yaa bencede yapmazlarrVarmış meğer ben de baktım daa üç çeşit var ;
1- iki yumurta iki sperm ile oluşan
2- tek yumurta tek sperm ile oluşup ikiye bölünen
3- tek yumurta iki sperm ile oluşup ikiye bölünen
Ondan sordum embriyologlar tek yumurtayı iki sperm ile döllemezler herhalde o ihtimal olmaz, iki yumurta da transfer etmiyorlar geriye ikinci yazdığım kalıyor. Tek yumurta tek spermle döllenmiş embriyonun bölünmesiinşallah o olur dedim
Oksapar yanma yapıyor bende canım ama ilk zaman sadexce vurar vurmaz buz koyuyorum geçiyor, havasını almıyormu acaba hazır iğne diye hastaneBen vurmuyorum hemşire vuruyor her gün hastaneye gidiyorum ama oksapar dışında da ilaç kullanmıyorum canım
Canım ben regli oldum 1-2 gün gecikmiş oldu sadeceBenim henüz gecikmedi zaten gecikeceğini de sanmıyorum neler neler gördü bu rahim yine de gecikmedisana işlem yapıldı mı Histereskobi de? Benim sadece tanı için yapıldı o yüzden normal devam eder demişti.
Dün 3.progestan iğnemi vuruldum. Bütün gece uyutmadı beni o daha fazla ağrıyor şu an oksapardan canım.Oksapar yanma yapıyor bende canım ama ilk zaman sadexce vurar vurmaz buz koyuyorum geçiyor, havasını almıyormu acaba hazır iğne diye hastane
İlkinde bende dayanamamıştım ama bu defa cesaretim yok nedense canımValla sen yine iyi bekliyorsun ben bekleyemedim
Canımmm gözünüz aydınnnBen dün akşam dayanamadım 2 gün erken test yaptımİkinci silik çizgiyi gördüm sonra hemen polikliniğe gittim gecenin bi vakti kan verdim 103,2 çıktı Şimdi perşembeyi bekliyorum tekrar edeceğim testi. Allahım isteyen herkese nasip etsin çok farklı hissediyorum. Bütün sürecimi insta hesabımdan paylaşıyorum, bundan sonra gebelik olursa da paylaşacağım sayfama beklerim faydalı bilgiler var mandalinaliboyoz hesap ismim
Progestan iğne 2 günde bir benimkide cok can yakıyor ya bi taraftanda göbekten oksapar testen sonrada bunlar devam ediyormuDün 3.progestan iğnemi vuruldum. Bütün gece uyutmadı beni o daha fazla ağrıyor şu an oksapardan canım.
Yok kuşum döndü regle bu sabah dedim asla gecikmez diye zaten bugün regl olacak görünüyorum takvimdeAhahahaAyy hamilemisin ki o zaman sen bi test yap canım da öğrenelim Evet canım poliplerim alındı benim
Çok teşekkür ederimOvup sıcak uygulama yap canım bence , biriken yağın dağılmasını sağlıyormuş
Hoşgeldin canımmBenide yazzzz27 ocak 3 tane 5.gün embriyo transferi 2 aşılama ve 2 tüp deneme yaş 43 ( ikiz gebelik)
Canım hoşgeldinMerhabalar arkadaşlar, beni de ilave ede bilir misiniz lütfen? 33 yaşındayım bizde sebepsiz inferteliteilk tüp bebek denemem olucak inşallah.Yumurta geliştirme,aşılama denedik her şey iyi olsa da bi türlü hamile kalamadım Dün doktor yarın ilaçlara başlaya bileceğimi söyledi. Çok heyecanlıyım her defasında testi negatif görmekten bıktım Bu defa olsun ya artık Allahım bekleyen her kese güzel haberler kısmet etsin inşallah
Benim gibi sebepsiz infertelite olup ilk tüp bebek denemesinde hamile kalan var mı aranızda arkadaşlar ?
Bankada eczane ve doktor havasını alın dedi vurduktan sonra hemen çıkarmayın biraz bekleyin sonra çıkarıp hafifçe ovalayın dedilercanlar ben iğneler size minik bir tavsiye vermek istiyorum oksapar da bende havasını almadan yapınca morarma oldu ama havasını alıp yaptığımdan beri hiç morarma olmadı birde bu iğneleri yaptıktan sonra hemen ovalamayın bi 5 dakika bastırın önceki iğneyi yaptığınız bölgeyi de sağ ve ya sol masaj yapın yeni yaptığınız yeri sıcağı sıcağına ovalamayın bana bunlar çok iyi geldi ve hiç morarma olmadı
Progestanı fitil olarak kullanıyorum, oksaparıbise her gün göbekten yapıyorun. Göbeğim epey morarmaya başladıProgestan iğne ve oksapar kullaniyor musunuz
Günaydın günaydın canımm kızlaaaarrrt
Progestan fitil 2 günde bir progestan iğne hergün göbekten oksapar kullanıyorum bende cnmProgestan iğne ve oksapar kullaniyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?