Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben vurmuyorum hemşire vuruyor her gün hastaneye gidiyorum ama oksapar dışında da ilaç kullanmıyorum canım

Ayy 1 ve 3 çok riskli canım yaa bencede yapmazlarr Düşünsene dördüz olduğunu bi anda

Ben dün akşam dayanamadım 2 gün erken test yaptım İkinci silik çizgiyi gördüm sonra hemen polikliniğe gittim gecenin bi vakti kan verdim 103,2 çıktı Şimdi perşembeyi bekliyorum tekrar edeceğim testi. Allahım isteyen herkese nasip etsin çok farklı hissediyorum. Bütün sürecimi insta hesabımdan paylaşıyorum, bundan sonra gebelik olursa da paylaşacağım sayfama beklerim faydalı bilgiler var mandalinaliboyoz hesap ismim

Canımmm gözünüz aydınnn Allahım sağlıkla ilerlemesini ve bebeğine kavuşmayı nasip etsiiiinnn

Canım hoşgeldin Rabbim tüm yorgunluklarını unutturup en kısa zamanda mucizene kavuştursun seni de

Bankada eczane ve doktor havasını alın dedi vurduktan sonra hemen çıkarmayın biraz bekleyin sonra çıkarıp hafifçe ovalayın dediler
Hafifçe ovalamanın sebebi ilaç dağılımı kan dolaşımı olup sertliği önlemekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…