Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani şöyle transfer olmak için ameliyathaneye gidiyorsun ameliyathanede transfer işlemi sürüyor 5 dakika beni sadece 5 dakika o yatakta beklettiler sonra elimden tuttu kaldırdı giyinip üzerine gidebilirsin dedi bu kadar ama başkalarına yarım saat uzanmış o yataktan diğer sedyeye yavaş bir şekilde almışlar mesela beklemişler ben onu sormak istedim açıkçası bir tek benim mi böyle pat pat diye kaldırdılar filan diyeyoksa sonrasında aynı dediğin gibi yatılmasının bir anlamı olmadığını biliyorum bir çok doktordan da dinledim benim doktorum da öyle söyledi ama içimde böyle bir kuşku oluştuğu için sormak istedim size canım

Ay inşallah Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun isteyen herkese nasip etsin 18 Mart çabucak gelir inşallah zaman geçmiyor
Amin inşallah canım benim gelir inşallah bir bakarsın hamilelik de gelmiş geçmiş bebiş doğmuş büyümüş zaman aslında su gibi akıyor dilerim güzel günler geçirirsin inşallah

Aynı durum bende de var canim ilk evliliğimden iki kızım var şimdi yeni evliyim eşimin çocuğu yok onunda eski evliliğinde 15 yıl olmamış benim eşim de yurt dışında y
Canım çok az yer yapıyor sperm dondurma işlemi benim kafamda belirlediklerim yapmadı aradım aynı şekilde eşim Türkiye'ye geldiğinde dondurduk o gidince ben devam ettim

Yaa ben de mesajları okuyunca ilgimi çektii. Tek embriyo transferi olacağım ama ikiz olma olasılığı nedir ? Bir de bu ikizlerin cesitleri varmış. Yumurta dollenirken iki sperm birden döllemezler herhalde diye düşündüm. O yüzden tek yumurta tek spermin döllenmesi ile oluşan embriyo bölünüyor bu süreçte değil mi ? Ay benim hayalim inşallah bölünür de olur

Ahahaha Ayy hamilemisin ki o zaman sen bi test yap canım da öğrenelim Evet canım poliplerim alındı benim

İkiz olması için ya iki ayrı embriyo koymaları lazım canım ya tek spermle döllenen yumurta bölüncek ki tek yumurta ikizi olsun Benim bildiğim başka ikiz çeşidi yok ama belki benim bilmediğim vardır

İkiz olması için ya iki ayrı embriyo koymaları lazım canım ya tek spermle döllenen yumurta bölüncek ki tek yumurta ikizi olsun Benim bildiğim başka ikiz çeşidi yok ama belki benim bilmediğim vardır
Varmış meğer ben de baktım daa üç çeşit var ;
1- iki yumurta iki sperm ile oluşan
2- tek yumurta tek sperm ile oluşup ikiye bölünen
3- tek yumurta iki sperm ile oluşup ikiye bölünen

Ondan sordum embriyologlar tek yumurtayı iki sperm ile döllemezler herhalde o ihtimal olmaz, iki yumurta da transfer etmiyorlar geriye ikinci yazdığım kalıyor. Tek yumurta tek spermle döllenmiş embriyonun bölünmesi inşallah o olur dedim

Yok 5 binin üstü pozitif sayılır bizim kitte diyo valla
İlk okuduğumda o kadar anlam veremedim ki test günü senden 5000 TL istiyorlar diye anladım, kızdım hatta adamların paragözlülüğünde sınır yok diye düşün o kadar anlamsız geldİ 5000’in beta olacağı aklımın ucundan geçmedi, sonra yorumlardan anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…