Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy canım şuan bende aynı durumdayım regl zamanım geldi kahverengi akıntım var ama adet olamıyprum 2 gündür demekki histeroskopinin etkisi bu
Ay heralde ya benim de pembe benim zaten ilk pembe olur ama sonra aynı gün içerisinde kanamaya çevirirdi. Bu defa hala çevirmedi. Ağrı var mı canım sende? Bende regl olacak gibi bir his var

Ay evet ya naptı acaba Öyle canım gerçekten ya ben hep Allahım tek tek versin sağlıkla versin diye dua ederdim şimdi takdiri İlahi diyorum
Ya biz bir tane bulamıyoruz öyle durumlarda çok üzülüyorum inan ki inşallah öyle birşey yapmamıştır amin nazlım Rabbim öncelikle sağlıklı hayırlı evlatlar sağlıklı gebelikler versin cümlemize inşallah ay üçüz de olsun kabulüm tabi sonunda huni takmasak yeter ki sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah

Helal kız Maral’ım ayak üstü hesap yaptın inşallah dediğin gibi olur

Ağzın bal yesin ya ayni düşüncedeyim. Ben riskleri aldim kabul ettim zaten ama işte saglikta önce anne sağlığı diyorlar maalesef

Ay heralde ya benim de pembe benim zaten ilk pembe olur ama sonra aynı gün içerisinde kanamaya çevirirdi. Bu defa hala çevirmedi. Ağrı var mı canım sende? Bende regl olacak gibi bir his var
Bendede öyle olurdu regl oldum sandım niyetlenmedim bugün reglide olmadım Evet olcak gibi hissediyorum bütün hislerim var sıcak basması ara ara ağrı ama sonuç yok

Ağzın bal yesin ya ayni düşüncedeyim. Ben riskleri aldim kabul ettim zaten ama işte saglikta önce anne sağlığı diyorlar maalesef
Eğer şeker tansiyon herhangi bir rahatsızlığın yoksa sen kattır güzel düşün güzel olsun inşallah canım rahat ol içini ferah tut dilerim herşey güzel olur inşallah

Benide yazzzz 27 ocak 3 tane 5.gün embriyo transferi 2 aşılama ve 2 tüp deneme yaş 43 ( ikiz gebelik)

Ayy canım ya onun pisikolojiside başkadır ya Onun durumunuda anlamak lazım biz bi tane diye dua ediyoruz diye zor geliyo bize ama Allah bilir ne hissediyor ne yaşıyor Allah yardımcısı olsun, inşallah böyle bi karar vermemiştir tabi ki ama Yaa instagramda yabancı bi çift var 1 çocukları varken üçüzleri oldu sürekli onları izliyordum bi ara aman maşallah çok iyi bakıyorlar diye Çok zor gerçekten kesin huni takarız

Öyle canım Rabbim herşeyin sağlıklısını güzelini versin ay yardımcılarımız olsa süper olurdu Rabbim dağına göre kar verir iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Benide yazzzz 27 ocak 3 tane 5.gün embriyo transferi 2 aşılama ve 2 tüp deneme yaş 43 ( ikiz gebelik)
Hoşgeldin canım güliz tabiki eklerim dilerim ikizlerin sağlıcakla gelsin nasılsın bebişler nasıl gittin mi bir daha doktora
Hoşbuldum canım tşk ederim yarın randevum var inşaALLAH kalp atışlarını duymak nasip olur yarın

Hoşbuldum canım tşk ederim yarın randevum var inşaALLAH kalp atışlarını duymak nasip olur yarın
Amin inşallah canım benim dilerim güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah

Eğer şeker tansiyon herhangi bir rahatsızlığın yoksa sen kattır güzel düşün güzel olsun inşallah canım rahat ol içini ferah tut dilerim herşey güzel olur inşallah
Bende kronik rahatsizlik yok ama ilki riskliydi. Cocugunda benimde hayati riskim vardi. O yüzden erken alındı. Tekrar öyle olur diye korkuyor doktorlar aslinda bende korkuyorum ama yine istiyorum ne bilim. Çocuk sesi başka ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…