Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar arkadaşlar, beni de ilave ede bilir misiniz lütfen? 33 yaşındayım bizde sebepsiz inferteliteilk tüp bebek denemem olucak inşallah.Yumurta geliştirme,aşılama denedik her şey iyi olsa da bi türlü hamile kalamadım Dün doktor yarın ilaçlara başlaya bileceğimi söyledi. Çok heyecanlıyımher defasında testi negatif görmekten bıktımBu defa olsun ya artık Allahım bekleyen her kese güzel haberler kısmet etsin inşallah
Benim gibi sebepsiz infertelite olup ilk tüp bebek denemesinde hamile kalan var mı aranızda arkadaşlar ?

Hoşgeldin canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. Bizde sebepsiz infertilite teşhisi konuldu. İlk transferim kimyasal sonuçlandı. İkincisinde çok şükür bir evladım var. Şuan tekrar kardeş için tedavi sürecindeyim. Aslinda ilk aşamaları bitirdim bu adetimle birlikte transfer sürecine gecicem Allah'ın izniyle

Merhaba canım hoşgeldin dilerim ilk denemende gebe kalırsın inşallah sürecin sağlıklı hayırlı güzel geçsin çok kafana takma herşey o anlık oluşup gelişecek inşallah yeter ki sağlıklı kaliteli yumurtaların kaliteli sağlıklı embriyoların olsun inşallah güzel düşün güzel olsun canım benim de sebepsiz infertilite yani ilk transferde hamile kalanda var kalmayanda bu işler biraz nasip canım ben ilk transferde hamile kaldım ama kaybettim ne yazık ki onun için herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun dilerim çok yorulmadan Rabbim nasip etsin şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah

Yok canım yapmadım doktor gecikeceğime çok emindi o yüzden normal geldi bana Benimde düzenlidir baya ama histeroskopi etkisi bence bu Ama için rahat etcekse yap bi test
Benim henüz gecikmedi zaten gecikeceğini de sanmıyorum neler neler gördü bu rahim yine de gecikmedi sana işlem yapıldı mı Histereskobi de? Benim sadece tanı için yapıldı o yüzden normal devam eder demişti.

Canım ekledim dilerim topigimiz sana da şans getirsin burayı takipe al süreçlerini paylaşırsın bizimle öğrenmek yada merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin bilgimiz doğrultusunda cevaplarız inşallah

Doğr diosun inşallah öyle olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…