- 31 Ocak 2025
- 184
- 174
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.901
Ayy nerdeeeeeÖyle canım Rabbim herşeyin sağlıklısını güzelini versin ay yardımcılarımız olsa süper olurdu Rabbim dağına göre kar verir iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Ara ara ovun iğneleri yavaş enjekte edin hızlı yapıldığında da sertlik oluşuyorBenim iğne yerinde sertlik oluştu o nasıl gider acaba bilginiz var mı
Amin ecmain canım, dilerim hepimiz sağlıklı gebelik geçirip sağ salim alırız bebişlerimizi kucsğımıza aminnnnAmin inşallah canım benim dilerim güzel sağlıklı bir gebelikgeçirirsin inşallah
Ay amin inşallah yaaAmin Amin zaman geçmez sıra bize geliyor onun için şimdi su gibi geçiyor seninle burada sabahlarız inşallah
Evet göbekte ilk kez oldu daha önce olmamıştı , misket büyüklüğündeGöbektendr mi sertlik oldu canım? Benim kalçadan vurulduğumda sertlik olmuştu masaj yapın sıcak kompress uygulayın demişti hemşire
Şimdi negatif olunca bıraktım ama sertlik kalır diye korkuyorumAra ara ovun iğneleri yavaş enjekte edin hızlı yapıldığında da sertlik oluşuyor
Bi doktoruna danış canım ama ilaç yağlı olduğu için yapabilirmiş o katılaşmayı, korkutma kendini ama sor yine doktoruna için rahat etsinEvet göbekte ilk kez oldu daha önce olmamıştı , misket büyüklüğünde
Ovup sıcak uygulama yap canım bence , biriken yağın dağılmasını sağlıyormuşŞimdi negatif olunca bıraktım ama sertlik kalır diye korkuyorum
İyi geceler canım Allah rahatlık versin. İşinde de hayırlı işler kolayliklar dilerimAyy muhabbet gerçekten güzel ama yarın mesai var kızlar ben yarın ilk bulduğum fırsatta okurum yine tim mesajlarıİyi gecelerr
Allah rahatlık versin canım çok sağollİyi geceler canım Allah rahatlık versin. İşinde de hayırlı işler kolayliklar dilerim
Progestan iğne ve oksapar kullaniyor musunuzBen 4 mart salı günü transfer oldum
Hoşgeldin canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. Bizde sebepsiz infertilite teşhisi konuldu. İlk transferim kimyasal sonuçlandı. İkincisinde çok şükür bir evladım var. Şuan tekrar kardeş için tedavi sürecindeyim. Aslinda ilk aşamaları bitirdim bu adetimle birlikte transfer sürecine gecicem Allah'ın izniyleMerhabalar arkadaşlar, beni de ilave ede bilir misiniz lütfen? 33 yaşındayım bizde sebepsiz inferteliteilk tüp bebek denemem olucak inşallah.Yumurta geliştirme,aşılama denedik her şey iyi olsa da bi türlü hamile kalamadım Dün doktor yarın ilaçlara başlaya bileceğimi söyledi. Çok heyecanlıyım her defasında testi negatif görmekten bıktım Bu defa olsun ya artık Allahım bekleyen her kese güzel haberler kısmet etsin inşallah
Benim gibi sebepsiz infertelite olup ilk tüp bebek denemesinde hamile kalan var mı aranızda arkadaşlar ?
Merhaba canım hoşgeldinMerhabalar arkadaşlar, beni de ilave ede bilir misiniz lütfen? 33 yaşındayım bizde sebepsiz inferteliteilk tüp bebek denemem olucak inşallah.Yumurta geliştirme,aşılama denedik her şey iyi olsa da bi türlü hamile kalamadım Dün doktor yarın ilaçlara başlaya bileceğimi söyledi. Çok heyecanlıyım her defasında testi negatif görmekten bıktım Bu defa olsun ya artık Allahım bekleyen her kese güzel haberler kısmet etsin inşallah
Benim gibi sebepsiz infertelite olup ilk tüp bebek denemesinde hamile kalan var mı aranızda arkadaşlar ?
Benim henüz gecikmedi zaten gecikeceğini de sanmıyorum neler neler gördü bu rahim yine de gecikmediYok canım yapmadım doktor gecikeceğime çok emindi o yüzden normal geldi banaBenimde düzenlidir baya ama histeroskopi etkisi bence bu Ama için rahat etcekse yap bi test
Valla öyle dedi doktor asistanıTövbe test günü 5 bin nasıl çıksın o 50 dir ya
Yok 5 binin üstü pozitif sayılır bizim kitte diyo vallaİlk defa duyuyorum50 üstü demek istemiştir belki
Canım ekledim dilerim topigimiz sana da şans getirsin burayı takipe al süreçlerini paylaşırsın bizimle öğrenmek yada merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin bilgimiz doğrultusunda cevaplarız inşallahMerhabalar arkadaşlar, beni de ilave ede bilir misiniz lütfen? 33 yaşındayım bizde sebepsiz inferteliteilk tüp bebek denemem olucak inşallah.Yumurta geliştirme,aşılama denedik her şey iyi olsa da bi türlü hamile kalamadım Dün doktor yarın ilaçlara başlaya bileceğimi söyledi. Çok heyecanlıyım her defasında testi negatif görmekten bıktım Bu defa olsun ya artık Allahım bekleyen her kese güzel haberler kısmet etsin inşallah
Doğr diosun inşallah öyle olur canımCanım kafana takma emin ol uzanmanın etkisi olsaydı bizi birgün hastanede yatırırlardı ama doktorlar içimiz rahat etsin diye o uzanmayı yapıyor embriyo yoksa niye düşsün kalkınca öyle olsa normal gebelikte hiç kimse hamile kalamazdı kafanı karıştırma dilerim sağlıcakla sıkı sıkı tutunur kalbini ferah tut biz zorlukla elde ettiğimiz için dikkat ediyoruz ki sonradan kafamızda soru işaretleri kalmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?